Spillernes vurdering: 4.0 / 5

Voodoo Friends

Hjælp voodoo-vennerne med at samle garn og opnå 3-stjernede scores i de mange sjove og udfordrende baner. Du kan også bygge dine egne baner eller spille dine venners. Vi udgiver de bedste baner og belønner skaberen med ære og poletter.

Spil nu!
Alles highscore
Rang (1)
Medaljer (0/4)
1
0XP af 500XP

Pointoversigt

  • Skridt 1 XP
  • Gennemført vennebane 50 XP
  • Perfekt gennemført vennebane 100 XP
  • Gennemført bane 100 XP
  • Gennemført betabane 200 XP
  • Perfekt gennemført bane 200 XP

Brugeranmeldelser

Voodoo Friends

af
Det er et rigtig godt spil, man kan slet ikke stoppe igen. Jeg vil helt klart anbefale dette spil, og det er derfor jeg giver 5 stjerner.

Super spil

af broche
Elsker dette spil, både udfordrende og hyggeligt. Vender tilbage til det gang på gang.
Det fungerer rigtig godt med at man kan rykke tilbage eller starte forfra når der er behov for det.

Super fedt spil

af
Dette spil er mit favorit spil , det at du kan bygge dine egne baner og endda få dem udgivet i ugens komogvind bog er super sjovt. Kan klart anbefales.

det bedste spil

af Theti
har været med fra begyndelsen og er stadig det bedste spil på kom - ingen tvivl om det .
Vi er så heldige at få 12 nye baner i en kov-bog hver fredag men der er også vennebaner og masser at beta-baner man kan løse. Kan helt klart anbefale dette spil

det bedste

af
dette spil er det bedste spil på kom og vind hold op med timer man kan bruge på det. læs tonsvis af baner i alle sværhedsgrader og byg endda dine egne til venner og få mulighed for at få dine baner udgivet i en kom og vind bog . elsker dette spil

Okay

af wowsa

super spil

af igigandrup
har spillet dette spil i årevis, super godt,

det bedste af alle kovs spil synes jeg. Derfor 5 stjerner fra mig håber ikke det bliver taget af siden.

Underholdende

af Elderflower
Et godt udfordrende og underholdende spil.Kunne dog godt ønske man kunne hente det som app til android

Voodoo Friends

af dhrksmiknssss
Voodoo er et genial spil som man kan bruge det meste af dagen på, det er virkelig hjernegymnastik, jeg tror ikke jeg vil kunne gennemføre alle baner uden hjælp, men jeg prøver :) flere af denne slags spil ville ikke skade da :)

Super nemt spil

af nicklaswww
Jeg syntes at det her spil er et nemt om hyggeligt spil når man ikke har noget at lave jeg vil anbefale. Dig /de skal spille det

Sjov hjernevrider

af Mayland20
Voodoo Friends er hjernegymnastik. Selv for den som er genial til at finde på løsninger kunne få deres sag for i dette spil. Et sjovt og underholdende spil som får tiden til at flyve afsted. Absolut vanedannede. Kan varmt anbefales til alle som længes efter at sætte den øverste etage på arbejde.

Edit: Stavefejl rettet.

bravo

af kir49
hold da ferie for et spil . man blir glad . rasende . irriteret og forsætter dag efter dag . super svære , meget inspirerede spil , man glemmer tid og sted. man får masser af dejlige timer i chat og spil , man blir mødt med glæde som ny spiller . ja bare perfekt . godt gået dem som laver alle nye baner vi andre kan løse . flere af den slags

Et smadder godt spil

af KaNaEm
En rigtig vanedannede spil, man kan bygge det man vil i alle str, man kan rate andre brugers baner i beta eller man kan spille vennernes baner eller man kan spille KOV bøgerne :o)

Voodoo Friends

af bdButterfly
Voodoo Friends er i mine øjne et af de absolut bedst udviklede spil her på KOV.

Der er allerede udgivet 187 bøger med 12 baner i hver med niveauer for alle, og hver fredag kommer der stadig en ny bog med nye udfordrende baner til stor glæde for mange - alt præsenteret i et lækkert design.

Derudover er der et væld af baner i beta, og det er også muligt at spille vennebaner.

Hvad enten du kan lide, at løse baner - eller sågar at bygge baner selv, så er dette spil noget for dig. Spillet indeholder mange muligheder, og er inspirerende, sjovt, kreativt, samt ikke mindst udfordrende for de små, grå celler. Spillet er stærkt vanedannende, og man kommer hurtigt til, at bruge rigtig mange timer.

Tak til de mange banebyggere for super gode baner i alle sværhedsgrader.

De varmeste anbefalinger til spillet herfra. 5 stjerner til Voodoo Friends.

Voodo Friends

af Aifos1954
Lav din egen tegnefilm, sæt figurer ind og lav forhindringer. Super spil er både hyggeligt og udfordrende.