facebook-pixel
12

Candy Boost - Slikspillet

Spil

Bland selv slik online! Candy Boost er enhver slik elskers paradis. Her giver slikmutter dig nemlig ét minut til at samle alt det slik du kan! Du kan enten spille for at klare alle banerne, eller du kan gøre det godt i udfordringerne, hvor der er polet præmier hver 3. og 24. time.

Udfordringer

Yellow Leaf
Yellow Leaf
Medusa
Medusa
Pisces
Pisces
Turn The Heat UP
Turn The Heat UP
Hot Mess
Hot Mess
Snow Ball
Snow Ball
Wrapping Gifts
Wrapping Gifts
11th Month
11th Month
Autumn Breeze
Autumn Breeze
Au revoir
Goodbye August
Holiday Mood
Holiday Mood
G.I. June
G.I. June
Feeling the heat!
The Sun is Up
Almost over
End of the Tunnel
Moving forward
Half Way There
Brrrrrr!
Still Snowing?
New Year
A New Beginning
3000
Sticky Affair
Ho ho ho
For the holidays
5000
Autumn Crush
4500
Sweet Rush
4000
Candy Reality
5000
Bonbon Land
2000
Sugar Heaven
5000
Sweet Tooth
3000
Gobble Down
25000
Expert in Sweetness
50000
Hard Sugar
100000
Sticky Business
2000
Candy Monster
1000
Energetic
15000
Sugar Rush
100000
Challenging Task
3
Rotating Candy
50000
Candy Floss
50000
Sweet and Sour
1
Candy Spin
7
Sugar Queen
500000
Jawbreakers
250000
Hot Candy
250000
Too Much Sugar
500000
Normal Sugar Level
300000
Expert Candy
1000000
Candy Match
10000
Token Boost
500000
Candy Candy
15000
Ca Ching
10000
Cheap Candies
60000
Candy Strike
40000
Sweet Deal
10000
Sugar Time
20000
Sugar Sugar
8
Sugar Boost
20000
Candy Man
888
Candylicious
1500
Lollipop Lollipop
10
Lots of Sweets
3333
Candy Thief
50000
Sugar Rush
5
Candy King

Medaljer

Basic
Basic
Expert
Expert
Candy Queen
Candy Queen
Candy King
Candy King

Sådan spiller du Candy Boost

Bland selv slik på tid

I Candy Boost skal du finde grupper på tre eller flere symboler af samme slik varianter. Du har som udgangspunkt et minut, til at score så mange point som muligt. Undervejs optjener du bonus sekunder, så en runde kan sagtens tage meget længere tid. Du konkurrerer hele tiden mod andre spillere, og du kan følge din placering i highscorelisten til venstre i spillet. Der er poletpræmier til de bedste spillere hver 3. og 24. time hvis du spiller udfordringer, mens du i det normale spil kan søge at klare flere baner end dine venner.

Spillemåder

Spillet indeholder to måder at spille på: Standard og Udfordring. Fælles for de to spillemåder, er at du som udgangspunkt har ét minut. Du optjener med jævne mellemrum 10 bonus sekunder. En måler i venstre side af skærmen viser, hvor mange point du skal opnå for at få de næste 10 sekunder. Standard Spiller du standard-spil, så skal du nå så høj en bane som muligt. Taber du en bane, starter du fra samme bane igen. I hver bane skal du opnå et bestemt antal point for at gennemføre - præcist hvor mange, kan du se på måleren øverst til venstre i spillet. Sværhedsgraden stiger løbende, ved at antallet af point du skal opnå bliver højere, mens også antallet af slik-typer varierer. Udfordring Du kan spille udfordring på tre sværhedsgrader. Den eneste forskel, er antallet af forskellige slik-typer. Målet er altid, at score så mange point som muligt inden tiden løber ud. I udfordring er der præmier til de 50 bedste spillere hver 3. og 24. time, og du kan sagtens deltage i highscore-konkurrencen på både Normal, Svær og Ekspert på samme tid.

Point

Du får point efter hvor meget bland selv slik du samler. Samler du eksempelvis 12 stykker slik med ét klik, så får du 12 point. Antallet af point du får, ganges dog med din mangedobler. Din mangedobler starter på x1, men når du samler slik hvori der indgår et mangedobler-symbol, så stiger din mangedobler. Samler du en lille gruppe med 4 stykker slik sammen med et mangedobler-symbol, så vil din mangedobler stige med 4, til f.eks. x5. Samler du derefter igen 12 stykker slik, vil de nu give 60 point (5 x 12).

Power-ups

Spillet indeholder en række specielle symboler eller power-ups, der viser sig som små skilte foran slikket. Når du samler et stykke slik med et af disse skilte, så sker der noget specielt. Ryd alle - tager du dette skilt sammen med et stykke slik, så vil alt andet slik af den samme type som det du tog forsvinde. Pause - når du tager dette skilt, så stopper tiden i et halvt sekund for hvert stykke slik du samlede sammen med skiltet. Plusrydder - tages dette skilt, så forsvinder alt slik i samme række og kolonne også. Mangedobler - det vigtigste skilt i spillet - når du tager det, så stiger din mangedobler efter hvor meget slik du samlede sammen med skiltet.

Poletter og Bonus spin

Efter hver runde tildeles du poletter baseret på din score. Undervejs har du også mulighed for at vinde et BonusSpin, ved at samle det slik som hunden i nederste venstre hjørne tænker på.

Tags: sukkerfrit slik, billigt bland selv slik, køb bland slev slik, kæmpe udvalg

Spil video

Lignende spil

Anmeldelser

empty stars
filled stars
Send
 • Tænk hurtigt/Slå hjernen fra spil

  Som overskriften siger, så er det et dejligt spil, hvor man både skal tænke hurtigt, men samtidigt også slår hjernen fra,så basically et afslappende spil. :)

 • Pas på

  Det er et hyggespil der fanger dig
  Pas på tiden den flyver væk i dette spil når det først har fanget dig

 • Tanketorsk

  Visuel tænkning med at have et godt øje for spillet.

 • Man bliver bidt af det!

  Et hyggeligt spil, man skal tænke hurtigt, og ja, det sætter gang i de små grå. Jeg vil anbefale at have lidt afstand til skærmen, det giver li`som, et bedre overblik, over slikket man skal samle! Rigtig god fornøjelse!
  16-08-2019 Kærligst Tajealba Ps. Pas på, ikke at ramme de forkerte brikker, altså husk der skal være 3, ellers ryger tiden hurtigt!!

 • et hyggeligt spil

  jeg syntes det er et godt og hyggeligt spil som jeg vil anbefale til andre og så holder det i gang i de små grå

 • Tiden går hurtig

  Tiden går hurtig,man kan lære at blive hurtigere og få bedre præcision og overblik samtidig med at der er sjov.

 • Tidsdrivende :)

  Jeg prøvede egentlig bare spillet efter lidt tilfældigheder eftersom jeg var kørt træt i andre spil - Så var heldig at jeg ramte noget der faldt i min smag og det er rigtig heldigt :)
  Anbefales herfra :)

 • Slå-hjernen-fra spil

  Et afslappende slå-hjernen-fra spil.
  Men kunne nu stadig godt bruge flere baner i Standard.
  Og ja, det kunne være rart man selv kunne sammensætte farver.

 • Stressende men enormt sjovt.

  Dog vil jeg mene at de stærke farver er for meget,da det tager skade på øjnene.. Er helt enig med Gingersdk....