facebook-pixel
18

Balloon Buster 3

Spil
Stur, stur nummer - cirkus er kommet til byen! Balloon Buster 3 er en ny og sprælsk version af det klassiske ballon-spil. Konkurrer om at nå den højeste runde, eller i hvor mange point der kan scores i spillets udfordringer. Store poletpræmier hver 3. og 24. time, til de 50 bedste spillere.

Udfordringer

Sagittarius
Sagittarius
Pisces
Pisces
Spa Relax
Spa Relax
Hot Mess
Hot Mess
Pop It
Pop It
Frozen Balloons
Frozen Balloons
Christmas Fun
Christmas Fun
November Rain
November Rain
Autumn Breeze
Autumn Breeze
Holiday Mood
Holiday Mood
Summer Delight
Summer Delight
Almost over
End of the Tunnel
Moving forward
Half Way There
Brrrrrr!
Still Snowing?
New Year
A New Beginning
20
Hot Air
Ho ho ho
For the holidays
1500
Autumn Balloons
2000
Boom!
1000
Busting the Buster
2000
Uplifting Mood
25
Airy Feeling
30
Rainy Days
1000
Master Popper
30
Dot Dot Dash
25
Hallow Balloon
300
Seeing Red
5
Busting Bubbles
250
Mellow Yellow
250
Blue Moon
15
Airy Feeling
300
Yellow Fever
200
Green Policy
200
Blue Dream
200
Red Delight
2
Spin the Balloon
200
Light Balloon
30
Flying Objects
15000
Plenty of Tokens
25000
Hard Points
10000
Wealthy Buster
10000
Crazy Balloons
8
New Year Balloon
3000
Christmas Buster
5000
Tough Balloons
10
Strike the Balloons
1
The Balloon Show
50
50 Balloons
40
Up In The Air
1000
Boom
5
Balloon Bonus
1000
1000 Balloons
25
Groupie Balloon
4
Round Balloons
50000
Balloon Circus
1000
Blow Up
500
Blue Velvet
10
Balloon Spinner

Medaljer

Basic
Basic
Expert
Expert
Buster
Buster
Success
Success
Sapphire
Sapphire
Emerald
Emerald
Ruby
Ruby
Diamond
Diamond

Sådan spiller du Balloon Buster 3

Et sjovt Ballon spil

Det tredje kapitel i den populære Balloon Buster-serie, er en sand cirkusforestilling af farverige balloner med helium og enorme brag når de sprænges. Spillet indeholder flere måder at spille på, masser af power-ups og naturligvis timevis af hyggelig underholdning i verdens eneste ballon cirkus. Som altid skal du sprænge sammenhængende grupper med balloner i samme farve. Jo større en gruppe, jo flere point får du. Det helt centrale element i Balloon Buster 3 er dog de nye plus-balloner! Når de sprænges får du flere balloner. Jo flere balloner du sprænger sammen med en plus-ballon, jo flere nye balloner får du!

Plus-ballonerDet allervigtigste i Balloon Buster 3, er de nye plus-balloner. Udnyttes de optimalt, kan du nå langt og score mange point. Som udgangspunkt har du altid et begrænset antal balloner i hver bane, men plus-ballonerne lader dig få flere. Hver gang du sprænger en gruppe af balloner hvori der indgår en plus-ballon, så får du nye balloner svarende til halvdelen af gruppens størrelse (rundet op). Har du derimod to plus-balloner i én gruppe, får du ligeså mange nye balloner som du selv har sprunget. Hvis du har flere end to plus-balloner i gruppen er det endnu vildere, så får du flere nye balloner end dem du selv har sprunget.

Spillemåder

Spillet indeholder flere måder at spille på:

Rundespil Spiller du rundespil, så skal du nå så langt i en runde som muligt, inden du taber og skal starte forfra. I hver runde skal du sprænge et angivet antal balloner for at vinde. I første runde er det 100 balloner og for hver runde stiger antallet med 10 balloner. Udfordringen er dog, at du som udgangspunkt altid starter runden med 100 balloner, hvorfor det hurtigt bliver meget vigtigt at udnytte plus-ballonerne til at skaffe flere balloner. Hver runde afsluttes med en særlig sekvens, hvor du får mulighed for at sprænge eventuelt overskydende balloner. Hver overskydende ballon du sprænger, får du med til næste runde det er derfor meget vigtigt at sprænge så mange som muligt. Sprænger du alle, klarer du runden perfekt og får en polet bonus samt en power-up. Hver 3. og 24. time uddeles der præmier til de 50 bedste spillere som har gennemført den højeste runde.

Udfordring Du kan spille udfordring på tre sværhedsgrader, der låses op efterhånden som du kommer langt i Rundespil. Normal, Øvet og Ekspert låses op efter henholdsvis runde 5, 15 og 25. I udfordring får du altid 500 balloner, og du skal få så mange point som muligt inden du har sprunget dem alle. Der er stadig masser af plus-balloner, så du vil komme til at sprænge meget mere end 500 balloner, før du opnår en plads på highscore-listen. Også her uddeles der polet-præmier hver 3. og 24. time de 50 bedste spillere - de der opnår de højeste scores.

Point

Antallet af point du får for at sprænge en gruppe af balloner, afhænger både af antallet af balloner og størrelsen på ballonerne - jo flere og jo større balloner du sprænger, jo flere point giver de.

Power-ups

Når du sprænger en ballon med et lyn på, så får du en power-up til senere brug. Power-ups opbevares under spilområdet, og anvendes ved at du trykker på dem. Nogle aktiveres øjeblikkeligt, mens andre kræver at du peger på den eller de balloner du vil påvirke. Fra starten kan du kun opbevare én power-up, men hver gang du løser en runde perfekt, får du mulighed for at opbevare en power-up mere. Du kan maksimalt opbevare seks power-ups. Sigtekorn - med denne power-up kan du udvælge en enkelt ballon, du vil skyde ned. Nyttigt hvis den lige forhindrer samlingen af en større gruppe. Pensel - du kan få en pensel i alle spillets farver. Brug den til at give en enkelt ballon en ny farve. Effektivt hvis en plus-ballon f.eks. er omgivet af balloner i en anden farve end den selv. Spraydåse - også spraydåsen fåes i alle spillets farve. Med denne power-up kan du skifte farve på en hel gruppe af balloner. Det er en god måde at lave endnu større grupper. Tilfældig sprængning - denne power-up sprænger fem tilfældige balloner. Det kan være nyttigt hvis balloner er fordelt sådan, at du alligevel ikke har nogle gode muligheder for at sprænge store grupper. Farvet sprængning - igen en power-up der findes i alle spillets farver. Når du bruger den så sprænges alle synlige balloner i dens farve. Det er en af spillets bedste power-ups. Regnbue sprængning - med denne fantastiske power-up kan du sprænge alle balloner af en farve du selv vælger. Uden sammenligning spillets bedste power-up. Plus-mærkat - mangler du en plus-ballon, er det denne power-up du skal bruge. Den kan omdanne en almindelig ballon til en plus-ballon. Især nyttigt til at danne grupper med flere end én plus-ballon.

Poletter og Bonus spin

Efter hver runde tildeles du poletter baseret på din score. Undervejs har du også mulighed for at vinde et BonusSpin, ved at sprænge ballon-dyr i de farver der er angivet på tombolaen nederst til venstre. Præmien varierer fra "nitte" til 25.000 poletter. 

Spil video

Lignende spil

Anmeldelser

empty stars
filled stars
Send
 • UPS

  I går aftes Skulle jeg bare lige prøve for at se hvad spillet gik ud på ;) , endte med at spille til kl. 6 i morges :D :D :D såååå jo tak meget vanedannende ;D

 • Tlcn

  Et udemærket spil på alle måder
  udemærket tidsfordriv til flere timer. Bonus og ekstra er perfekt. Super genialt fundet på.................

 • Balloon

  Må indrømme, at jeg ikke gav meget for spillet til at starte med. Men så slog lynet ned og jeg fandt ud af, at man kunne kobinere ballonrne på forskellige måder, og må forbi så ofte jeg kan. Og der kan til tider være en tidsrøver!

 • Godt spil

  Super sjovt spil dog bliver man lidt afhængig....... kan klart anbefale spillet, hvis du keder dig :D

 • ElinFrank

  Det er også sjovt, når man er over 70 og synger på sidste vers.
  Jeg bliver også hængende i balonnerne, lige e'en gang til og så igen.
  Smiler hahahahaha.

 • super sjovt

  super sjovt spil .. man bliver afhængig ... de ældste af børnebørnene elsker spillet og de er meget ivrige efter at lære det hele

 • det er hammer sjovt at spiller

  det er hammer sjovt at spiller
  spiller det tit jeg kan knuz gittesos og det er sjovt at se om man kan komme højt op i spillet

 • det er meget sjovt

  jeg syns at det er sjovt at spile so jeg giger den fem stjerner måske syns jeg det meget i terne når man mangler nogen balloon buster 3 kan godt nogen gange drile med at hoppe helt tilbage fra 3 til 1

 • Hyggeligt og vanedannende

  Dejligt spil. Kan (desværre) bruge timer på det. Men nu er der ikke flere udfordinger øv.
  Så må jeg prøve at kaste mig over noget andet

 • jeg syntes at det er et godt s

  jeg syntes at det er et godt spil, nogle gange skal man have god tid hvis man sprønger mange balloner