facebook-pixel
1

Puzzle Beach

Spil
Arrr! Ohøj matros! Piraterne skal ud på togt, og kun du er snedig nok til at hjælpe dem. Uhyrlige monstre fra havets dyb er ude efter skatten, men ved at placere grupper af tre ens kan den forsvares.

Udfordringer

Late Bloom
Late Bloom
Ready Set Go
Ready Set Go
Indian Summer
Indian Summer
Warming up
Summer Breeze
Happy People
Hello May!
Na na na na na!
April Fool
Is it Spring yet?
Third Month
Wintertime
Almost Over
10
Fishy Business
20
Wavy Experience
20
Sand Everywhere
5
Discovering Diamonds
20
Beach Life
50
Living in a Castle
50
Under the Stars
10
Hurricane
3
Quick Sand
25
Castle Rock
25
Camping Out
7
Frozen Sea
7000
Making Money
5
Cast Away
5000
Sunny Beach
1
Sparkling Sea
10
Bonus Land
2
Honour & Glory
100
At the Waterfront
5
Mission Completed
6
Golden Sand
100
Construction
1
Mission Impossible

Medaljer

Basic
Basic
Expert
Expert
Shipbuilder
Shipbuilder
Architect
Architect

Sådan spiller du Puzzle Beach

Et mix af Tower Defense og 3 på stribe spil.

I Puzzle Beach skal du hjælpe de sjove pirater med at forsvare deres skatte mod tyvagtige monstre fra havets dyb på ægte tower defense manér. Spillet tilhører også genren 3 på stribe, men foregår på en helt ny måde. For hvert træk får du en enhed du skal placere på spillepladen - du vælger selv hvor. Placerer du tre ens enheder ved siden af hinanden, så smelter de sammen til en ny enhed. Enhederne kan være henholdsvis bygninger og forsvar. Bygningerne kan du score mange point ved at opføre, mens forsvarsværkerne er vigtige for at holde monstrene på afstand. Du har også pirater, der både er en forhindring og en hjælp for dig. De angriber monstrene, men de står også i vejen for dig, så du ikke altid kan bygge hvor du gerne vil.

Sådan spiller du

Hvert træk i Puzzle Beach kaldes for en dag, og på én dag kan du gøre én ting: Du kan placere en enhed på spillepladen. Hvilken enhed du kan placere afgøres tilfældigt, men chancen for at få en bestemt enhed vokser jo flere af samme type der allerede er på spillepladen. Når tre ens enheder placeres ved siden af hinanden, så smelter de sammen til en enhed af et højere niveau, og giver dig point. Jo højere niveau de enheder du smelter sammen har, jo flere point får du. Undervejs kommer monstrene op ad havet over spillepladen, og vandrer mod dine skatte der altid står nederst på spillepladen. Du skal sørge for at monstrene vandrer forbi de af dine enheder der kan angribe dem, da de ellers vil stikke af med dine skatte. Spillet slutter når du ikke har flere skatte tilbage. Du må dog aldrig blokere vejen fra havet til skatten helt, da det vil gøre kæmpeblæksprutten sur! Den vil stige op ad havet, og begynde at bombe dine enheder tilfældigt indtil der er en ny vej. Det vil du normalt gerne undgå! I venstre side af skærmen kan du se din næste enhed, og du har mulighed for at lagre op til fire enheder, til senere brug. Der er også spillets butik, hvor du kan bruge de diamanter du vinder undervejs til at købe nye enheder og specielle opgraderinger. Kommer du til at placere en enhed forkert, kan du også fortryde det ved at trykke på knappen i nederste venstre hjørne.

Missioner

Spillet er bygget op omkring verdener og missioner. I hver af spillets syv verdener er der fem missioner. De første fire missioner er en form for træning, mens den sidste mission er den reelle udfordring hvor du konkurrerer mod andre spillere i at sætte en highscore. Den skal du spille igen og igen. I træningsmissionerne kan du dog også sætte highscores, ved f.eks. at løse dem hurtigt eller over den krævede score. Målet i en træningsmission kan f.eks. være at bygge fire huse på 100 dage eller at score 100.000 point inden 75 dage. Når du gennemfører en mission får du enten guld-, sølv- eller bronzestjerne afhængigt af hvor godt du klarer dig. Øverst i spillet kan du se en indikation af hvilken mission du spiller, samt hvor langt du er nået. Du kan også trykke på Menu for at få missionsbeskrivelsen.

Verdener

Spillet har syv verdener, der hver har små forskelle. De listes op her: Peaceful Ocean - Den første verden giver nogle lidt kortere spil. Eastern Channel - Her vil du få mange stjerner, men en lidt mindre spilleplade. Pirate Strait - Denne verden har extra mange pirater. Southern Sea - Du har færre skattekister, og spillepladen er meget lille. Cannon Bay - Her er større chance for at bygge forsvar. Captain's Seaway - Spillepladen er ekstra stor her. Golf of Squids - I denne sidste verden er der masser af blæksprutter.

Enheder

Her følger en gennemgang af spillets forskellige enheder: Bygninger - starter med et telt, der kan opgraderes seks gange: Forsvar - starter med en tønde, der kan opgraderes fire gange: Pirater - starter med en dæksdreng, der kan opgraderes tre gange: Stjerne - den kan erstatte enhver anden enhed. Skovl - med den kan du samle en enhed op, og placere den et nyt sted. Svensknøgle - med den kan du reparere andre enheder, eller give dem et ekstra liv. Bombe - du kan sprænge bomben over en enhed eller et monster for at fjerne det.

Butik

I spillets butik har du mulighed for at bruge dine diamanter til at købe alle de ovennævnte enheder i begrænsede mængder, samt disse yderligere opgraderinger: Lagerudvidelse - fra starten har du én ekstra lagerplads, men den kan udvides til fire pladser. Fremsyn - normalt kan du kun se den næste enhed, men du kan købe dig adgang til at se de tre næste. Skatte - mister du skatte, kan du købe nye i begrænset omfang. Luftangreb - er der for mange monstre på spillepladen, så kan du kalde på bombepapegøjerne.

Æresmærker

I spillets menu kan du finde en liste over æresmærker. Det er særlige udmærkelser du kan opnå ved at spille meget eller dygtigt.

Bonus Spin

Et Bonus Spin opnås ved at fjerne tre guldkrabber. De opstår tilfældigt undervejs i stedet for de almindelige monstre.

Spil video

Lignende spil

Anmeldelser

empty stars
filled stars
Send
  • Hyggelig udfordring

    Jeg elsker spillet. Jeg er dog ked af at der ikke er flere baner, en der er. Jeg har udført alle baner til guldstjerne og savner flere udfordringer.

  • hyggeligt spil

    Hygger mig meget med at spille puzzle beach.... Men at nå 5.000.000 er svært, så håber nogle har et godt råd. Jeg når max op på 5-6oo.ooo.. når jeg når 400 dage..

  • Rigtig sjovt

    Et strategisk spil med masser af sjov. Mange spørg hvordan man opnår de 5.000.000 - her gælder det om at få bygget minimum 1 guldpalads, herefter skal du vente på 1 stjerne, inden denne bruges køber du med diamanter endnu et guldpalads og placer det ved det 1. Brug da stjernen til at omdanne de 2 til en pengesæk. Dette giver rigtig gode point.