5
4.2
Åbn

Puzzle Beach

Arrr! Ohøj matros! Piraterne skal ud på togt, og kun du er snedig nok til at hjælpe dem. Uhyrlige monstre fra havets dyb er ude efter skatten, men ved at placere grupper af tre ens kan den forsvares.

Udfordringer

Highscores

Anmeldelser

Send
 • vips1973
  hyggeligt spil
  Hygger mig meget med at spille puzzle beach.... Men at nå 5.000.000 er svært, så håber nogle har et godt råd. Jeg når max op på 5-6oo.ooo.. når jeg når 400 dage..
 • Pingvinos
  Rigtig sjovt
  Et strategisk spil med masser af sjov. Mange spørg hvordan man opnår de 5.000.000 - her gælder det om at få bygget minimum 1 guldpalads, herefter skal du vente på 1 stjerne, inden denne bruges køber du med diamanter endnu et guldpalads og placer det ved det 1. Brug da stjernen til at omdanne de 2 til en pengesæk. Dette giver rigtig gode point.
 • Crystalheart
  er super træls at komme ind i.
  Det tager en evighed bare at komme ind, også selvom man slår HD fra. Grafikken på spillet er ikke specielt flot, men selve spillet er sjovt, i hvert fald i starten, og er vild med de forskellige opgaver, selvom jeg dog syntes det er tæt på umuligt at få medaljerne eller opnå høj score i spillet, men det kommer måske med tiden.
 • elle1955
  Totalt hygge
  Men hvordan dælen opnår man 5.000.000. ????? For synes godt nok det er umuligt.
  Så er åben på forslag..
 • lolesen10