170
4.2
Åbn

Ludo

Spil det klassiske Ludo for to, tre eller fire spillere. Slå modstanderne hjem med et enkelt slag, og få dine fire brikker sikkert i mål for at vinde. Gå efter sjove nye brikker, rating og ikke mindst endeløs hygge med andre spillere.

Anmeldelser

Send
 • prehn76
  Et fantastisk spil:
  Kom og VindIII
  I er for seje...
 • bigsmoke
  fanme ja
  fanme ja det fanme ja et got spil
 • miggy
  Hyggeligt og spille kampludo
  Man kan godt blive forfalden til at spille kampludo. Man skal bare sætte god tid af. Det skal ikke være lige til spise eller sovetid så når man ingen af delene. :-)
 • holly56
  Jeg holder meget af Ludo, men...
  Desværre har jeg på fornemmelsen, at der er forskel på, hvem der er VIP og hvem, der ikke er. Er computeren fodret med at gøre forskel? Og så synes jeg bestemt ikke om dem, der "stabler" uanset om det er på Stjerne eller ej. De stopper spillet totalt for os andre, så ingen kommer nogen vegne. Man kan blive nødt til at stable, men man skal hurtigst muligt flytte sig igen. På Globus er det jo underordnet, hvor mange man har sat der. Jeg har valgt normalt spil med 4 spillere men føler, at jeg er i kampspil hver gang og bliver tit sat på et spil med kun 2 eller 3 spillere ialt. Skal man det, så lad være med at lukke af, så man alligevel kommer hele vejen rundt. Det vil give mere spil.
 • Kvabbe
  Enig, super godt spil.
  Hygger mig dagligt, men ærgrer mig også over, at nogle trækker spillet ud, måske fordi de ikke er opmærksomme, hvilket self. kan ske. Dog er der tilfælde, hvor det er tydeligt, så man nærmest sidder og falder i søvn. Ø V. Men ellers super god beskæftigelse.