Nyt spil
678

Farm Empire

Spil
Vil du være verdens rigeste landmand? I Farm Empire starter du dit landbrug helt fra bunden, men en høne bliver jo hurtigt til 10 milliarder høns.

Medaljer

Anmeldelser

4.1
Send
 • Det er en clicker, som en clicker skal være
  Hvis du kan lide den slags spil, så er det her super. Mange skriver, at det er kedeligt, men et spil som det her er ikke meningen, at det skal være superspændende. Det er repetitivt, simpelt og kan spilles af mange aldersgrupper. Det er en clicker :)

  Skal der siges noget imod det, så er det lidt grådigt nogle gange mht. guldæggene, men samtidig med, så er det sq også fair nok, at udviklerne tager lidt penge for deres arbejde. De skal også have mad på bordet jo :-)

  Forvent ikke action og 3D-grafik .. du er på Komogvind .. ikke Steam ;-) .. hyggeligt spil, og jeg har spillet det og kommer til at spille det on/off i mange år, er jeg sikker på :)
 • Lande burde være gratis
  Jeg synes det er møgdyrt i guldæg, at købe et nyt land. Hvis man kun har 2 guldæg, så får man ihvertfald ikke noget nyt land inden jul... 2025!
  Hvorfor kan de ikke bare være gratis, og så kan man bruge guldæggene på noget andet.
 • Bredo
  Sjovt
 • Nyt og en forringelse på mange punkter.
  Det går den gale vej.
 • Rejsetid er en ommer
  Dårligt at man skal vente 5 min på at rejse mellem landene :(
  Godt at gaverne venter på dig :)
 • Nej Tak :)
  Har måske lidt for mange timer i dette spil(Som mange andre), men det tog mig 5 min at sige nej tak til den nye opdatering. #KanViFåDetGamleTilbage:(
 • Egentlig okay, men stadig ikke helt godt
  Jeg kan overordnet godt lide den nye version, men! Og dette er et STOR men; Jeg foragter flyveturen! Det er simpelthen nok til at jeg bliver i ét lang og kun to gange siden denne nye version kom har fløjet fr Påskelandet til USA og tilbage igen. Det må I simpelthen lave om på! Det var det nemme ved at kunne skifte mellem landene der fungerede super godt før.

  Jeg vil sige at det lagger altså også en smule når jeg genstarter (og nej det er ikke hverken min pc som er en gamer pc, eller mit netværk da jeg kører 100/100).
  Når jeg åbner tappen med "arbejdere" så kan jeg med det samme se hvor mange jeg vil få ved genstart, men mine nuværende arbejdere skal liiiige tælle op først. Dette er mega belastende.
 • Det fungerer ikke ordentligt
  Jeg bliver så irreteret når jeg skal vente i 5 min for at rejse til et af mine andre lande, i siger at man får æg i ventetiden, ja måske, har opnået at få 2 !!!!! samtidig, så koster alting endnu flere æg, så hellere den gamle model hvor du fik 10 æg hver dag og kunne være heldig at få lidt under spillet..... Dette er en OMMER Kom og Vind
 • Ny opdatering
  Syns det er et godt spil stadig med opdateringen, hvis kan li den slags spil så kan man jo godt vente mellem baneskift :-)
 • For meget spildtid
  Egenligt er jeg okay med den nye opdatering i sin helhed ikke den store forskel for mig at se. Dog er jeg meget træt af de 5 min "rejsetid" det er ALT ALT ALT for meget tid man kan gøre ingenting i. Det der blandt andet gjorde spillet interessant var nemheden ved at skifte rundt mellem farmene og man dermed hele tiden havde noget at lave, men denne mulighed er fuldstændig fjernet med den nye rejsetid...