709

Farm Empire

Spil
Vil du være verdens rigeste landmand? I Farm Empire starter du dit landbrug helt fra bunden, men en høne bliver jo hurtigt til 10 milliarder høns.

Anmeldelser

4.3
Send
 • Det er en clicker, som en clicker skal være
  Hvis du kan lide den slags spil, så er det her super. Mange skriver, at det er kedeligt, men et spil som det her er ikke meningen, at det skal være superspændende. Det er repetitivt, simpelt og kan spilles af mange aldersgrupper. Det er en clicker :)

  Skal der siges noget imod det, så er det lidt grådigt nogle gange mht. guldæggene, men samtidig med, så er det sq også fair nok, at udviklerne tager lidt penge for deres arbejde. De skal også have mad på bordet jo :-)

  Forvent ikke action og 3D-grafik .. du er på Komogvind .. ikke Steam ;-) .. hyggeligt spil, og jeg har spillet det og kommer til at spille det on/off i mange år, er jeg sikker på :)
 • Mulighed for at åbne tidligere lande
  Det ville være fantastisk, hvis der kom mulighed for at åbne de tidligere lande! Hvis det var en mulighed ville jeg give 5 stjerner til spillet.
 • spillet
  syntes det er kedelig det tage for langt tid at få penge og få tingene til medaljer
 • Genialt
  Dette spil,,jaaaaaa det tager lidt tid og starte op,,men endelig et spil hvor man ikke skal bruge penge for og kunne komme igennem det,,man kan godt,men er lidt snyd,,,forstår ikkesåmange brokker sig,de spiller det jo alligevel,,og et spil af denne slags skal jo ikke kunne spilles færdig på 2 dage,så er det sku kedeligt,,,love it
 • æg
  tager for lang tid med æg
 • LIDT mere opmærksomhed på videreudvikling af spillet ...
  Spillet er i sin oprindelige version ganske fint, men det forekommer at man har opgivet at få det bedste ud af det.
  Især 'sæsonlandene' er et tydeligt eksempel på dét fænomen:
  Det er ret forstemmende at man skal gennemføre et land '478' gange for at få de tilhørende medaljer.
  Hvorfor udnytte en succes til forfladigelse af spillet i stedet for at se en mulighed for videreudvikling af et ellers fint koncept ...?
 • ensformet
  meget kedeligt og ensformet
 • lidt kedeligt
  rimeligt langtrukket …… man burde kunne noget mere …. tager meget lang tid at kome videre og lave penge …..
  fedt det kan passe sig selv men er virkelig langtrukket ……. syntes det kunne være fedt med et spil som feks rollercoaster eller hayday herinde
 • Rimelig kedelig
  Byg, log af mens det passer sig selv, log på og brug pengene og log af igen, gentag forevigt
 • ok spil
  Det er da hyggeligt nok, men hold da op hvor blev jeg skuffet da jeg ENDELIG var nået 50% og kunne åbne verdenskortet. 180 æg for at åbne næste land. Det ville være rart at vide inden man brugte sine æg til andet.