Nyt indhold
695

Farm Empire

Spil

Kunne du tænke dig at være verdens rigeste landmand? I Farm Empire starter du din egen farm fra bunden, men med den rigtige strategi har du snart et helt imperium.

Seneste nyt

Nyt land i Farm Empire
31. Jan 2023
Spillerne har talt - derfor går turen i Farm Empire denne gang til Norge! Her i den smukke norske natur bliver du budt på en fantastisk udsigt til både fjorde og fjelde, samtidig med at du har mulighed for at tjene kassen på de naturlige ressourcer, som Norge har at byde på...


Læs mere

Anmeldelser

Send
 • Idérigdom
  Jeg glædes især ved den megen kreativitet og humor, der er i spillet - også de spøjse dyr og planter. Det ser ud som fantasidyr og så viser det sig altid at der er et fundament af sandhed. Så jeg plejer at google dem, jeg ikke kender. Så jeg lærer også noget af spillet.
 • Det er en clicker, som en clicker skal være
  Hvis du kan lide den slags spil, så er det her super. Mange skriver, at det er kedeligt, men et spil som det her er ikke meningen, at det skal være superspændende. Det er repetitivt, simpelt og kan spilles af mange aldersgrupper. Det er en clicker :)

  Skal der siges noget imod det, så er det lidt grådigt nogle gange mht. guldæggene, men samtidig med, så er det sq også fair nok, at udviklerne tager lidt penge for deres arbejde. De skal også have mad på bordet jo :-)

  Forvent ikke action og 3D-grafik .. du er på Komogvind .. ikke Steam ;-) .. hyggeligt spil, og jeg har spillet det og kommer til at spille det on/off i mange år, er jeg sikker på :)
 • skønt spil
  hygge spil når man bare skal slappe af det det godt at bruge det spil her når man kommer træt hjem el bare dagen så er det godt at man kan spille et spil hvor det ikke kræver så meget
 • Et godt spil
  Et rart afslappet spil hvor man ikke behøver at sidde foran skærmen hele tiden, et spil der kræver lidt hjernearbejde men mest af alt tålmodighed. Tommelfingeren op herfra.
 • Go farm
  Total vanedannende spil :o)
  Jeg er på hver dag, bare lige for at følge op på fremgangen og genstarte spillet.
  Hønsene skal fodres, medarbejderne skal plejes, og forretningen skal drives ...
  Jow jow ... dæ bår dæili
 • vildt hygge
  meget vanedannende. svært at slippe igen. mange forskellige kombinationer og priser og så kan det gøre i baggrunden uden at man hele tiden skal være obs
 • Fantastisk hygge
  Et utrolig fedt spil, og ikke mindst hyggeligt.
  Man bliver så betaget af spillet, at man får en lille afhængighed af spillet ;)!
 • Ren rå hygge
  Rå hygge hvis du ikke har prøvet det giv det et skud
  PS. Det er også nogle nemme poletter
  du kan nemt komme langt
 • Godt spil
  Hygsomt.. Går sport i det og jeg hygger mig med det
 • Go tidsfordriv
  Super hyggeligt spil kan varmt anbefales her fra