696
4.1
Åbn

Farm Empire

Vil du være verdens rigeste landmand? I Farm Empire starter du dit landbrug helt fra bunden, men en høne bliver jo hurtigt til 10 milliarder høns.

Udfordringer

Highscores

Anmeldelser

Send
 • tinaspil
  Kedeligt
  Jeg syntes at farm empiere er blevet kedeligt, da det ser ud til at der ikke komme nye lande udover, de små hurtige, det er kedeligt kun at køre de samme 3 lande
 • ABHansen
  god tidsfordriv
  Spillet er ok i starten, men bliver supertriviel. Jeg bruger det til at farme poletter til lodder.
 • skelettet
  Tidsrøveren over dem alle
  Hyggeligt med god tid til chat, dog undre det mig at der ikke er nogen form for bonus, når man har færdiggjort USA, ligesom det er sært at man ikke, kan få adgang til de gamle lande, det må jo være op til den enkelte spiller, hvor mange lande der spilles på samme tid.
 • Joffe2010
  super godt
  vildt dejligt tidsfordriv men hvorfor har man ikke mulighed for at købe sig adgang til spil f.eks påsken eller julen
 • ninna03
  Udemærket, men med plads til forbedring
  Spillet er super sjovt, fordi der hele tiden åbnes for nye muligheder og måder at bygge sin farm op på. Når man tænker, spillet begynder at blive små-trivielt, kan man få en opgradering, en pakke eller opnå en milepæl, der lukker op for nye udfordringer eller retninger.
  MEN - der skal og vil altid være plads til forbedring og i her i spillet, ville det være noget sjovere, hvis fra spillets start gik kortere tid, inden man fik åbnet op for verdenskortet.
  Der ud over kunne det være en super idé, at man udover at vinde almindelige gaver også ville kunne vinde supergaver. Ligeledes ville det være fedt, hvis man som VIP, at man fik flere gaver og at der ligeledes kunne være supergaver (evt. oftere end som alm. spiller), som man kunne vinde. Som VIP, synes jeg i det hele taget der skulle være nogle flere og bedre gaver - da jeg på nuværende tidspunkt kun har oplevet at man får 10 guldæg dagligt.