1265

Farm Empire

Spil

Kunne du tænke dig at være verdens rigeste landmand? I Farm Empire starter du din egen farm fra bunden, men med den rigtige strategi har du snart et helt imperium.

Udfordringer

Primrose
Primrose
Spa Relax
Spa Relax
Warm Feelings
Warm Feelings
November Rain
November Rain
Cozy Night
Cozy Night
Au revoir
Goodbye August
Summer Delight
Summer Delight
Mmmm!
Smell the Coffee
Almost over
End of the Tunnel
Moving forward
Half Way There
Brrrrrr!
Still Snowing?
New Year
A New Beginning
50000000
USA Farm
Ho ho ho
For the holidays
10000
Farming Madness
2000000
World Empire
50000
Easy Farming
30000
Farming Skills
20000
Collecting Chickens
20000
Chicken Feet
15000
Life on a Farm
10000
Expanding
5000
Working Chickens
3000
Animal Farm
200000
Hay Day
2000
Working Hard
100000
Wealthy Farmer
1500
Free Range
1000
Chicken Farm
20000
Wealthy Farm
700
Chicken Race

Medaljer

USA
Basic
Expert
Farmer
Emperor
Sapphire
Emerald
Ruby
Diamond
Norway
Basic
Expert
Trollhunter
Oil Baron
Australia
Basic
Expert
Boss
Aussie
Sapphire
Emerald
Ruby
Diamond
Antarctica
Basic
Expert
Adventurer
Voyager
Sapphire
Emerald
Ruby
Diamond
Denmark
Basic
Expert
Royalty
Jutlander
Sapphire
Emerald
Ruby
Diamond
Sweden
Basic
Expert
Huntsman
Prime Minister
China
Basic
Expert
Great Wall
Golden Monkey
Sapphire
Emerald
Ruby
Diamond
Madagascar
Basic
Expert
Volafotay
Volamena
Sapphire
Emerald
Ruby
Diamond
Peru
Basic
Expert
Inca
Sun God
Xmas '17
Basic
Expert
Rudolph
Santa
Jurassica '18
Basic
Expert
Excavator
Dinosaur
Easter '18
Basic
Expert
Egg-citing
Egg-streme
Halloween '18
Basic
Expert
Ghostly
Possessed
Xmas '18
Basic
Expert
XMas Spirit
Jingle Bells
Easter '19
Basic
Expert
Egg-citing
Egg-streme
Halloween '19
Basic
Expert
Haunting
Dracula
Xmas '19
Basic
Expert
Noel
Scrooge
Easter '20
Basic
Expert
Egg-ventures
Egg-stravaganza
Halloween '20
Basic
Expert
Eerie
Gruesome
Xmas '20
Basic
Expert
Holly
Merry
Easter '21
Basic
Expert
Egg-painter
Chicken-maniac
Jurassica '21
Basic
Expert
Herbivore
Carnivore
Halloween '21
Basic
Expert
Howling
Spooky
Xmas '21
Basic
Expert
Elf
Snowflake
Easter '22
Basic
Expert
Chickalicious
Egg'o Maniac
Jurassica '22
Basic
Expert
Feathers
Fangs
Halloween '22
Basic
Expert
Horror
Darkness
Xmas '22
Basic
Expert
Stocking
Nicholas

Hjælp

Spillet

I Farm Empire kan du opfylde BÅDE din drøm om at drive et hyggeligt landbrug, OG din drøm om at blive milliardær. Hvis du er arbejdsom og har sans for købmandskab, garanterer vi at du bliver verdens rigeste landmand! Køb aktiver som høns, traktorer og grise. Tjen penge på dem og køb flere. Så simpelt er det.

Sådan spiller du

Når spillet starter har du én høne. Den kan du tjene penge på ved at klikke på den. Når den har tjent penge nok, så kan du købe en høne mere. Fortsætter du sådan, så får du snart råd til en and eller en tomatplante og endnu flere aktiver derefter. Hvert 5. minut gemmer spillet hvor langt du er nået, og det gemmer også når du lukker det ned med “Gem og afslut”-knappen.

Managers

Det bliver selvfølgelig hurtigt trivielt at klikke på hønen eller de andre aktiver, for at få dem til at tjene penge, så derfor bør du ansætte en manager til at gøre det for dig. Det gøres ved at åbne menuen for managers, hvor du kan ansætte dem. En anden fordel ved at have managers til sine aktiver, er at de også arbejder når spillet er lukket ned. Du vil derfor tjene penge selv når du sover eller spiser frokost, og på alle andre tidspunkter hvor du har lukket spillet - så længe du bare har ansat managers til at klare arbejdet for dig.

En anden hjælp til spillet findes i den blå knap øverst til højre, hvor du kan vælge hvor mange aktiver du vil købe ad gangen. I stedet for at købe én ged, kan du f.eks. vælge at købe 100 hvis du da har råd til det. Hver gang du klikker på den blå knap, skifter din indstilling for hvor mange du vil købe mellem “1”, “10”, “50”, “100”, “Max” der køber alt du har råd til, og det grønne flueben der betyder “køb frem til næste milepæl”.

Milepæle

Opnår du at eje flotte antal som 20, 50 eller 100 af dine aktiver, belønnes du med en fordobling af din indtjening for det aktuelle aktiv. Gå derfor altid efter milepælene, hvis du vil tjene dine penge så hurtigt som muligt. Dit overordnede mål i spillet, er at nå 100% af dine milepæle. Når du gør det, får du mulighed for nulstille din farm og dermed optjene en stjerne.

Opgraderinger

Ligesom milepæle kan opgraderinger forøge din indtjening. Du får dem dog ikke gratis, så overvej altid om du vil bruge dine penge på opgraderinger eller flere aktiver (hint: det kan næsten altid betale sig at opgradere først).

Genstart og arbejdere

På et tidspunkt i spillet får du adgang til at hyre arbejdere, der giver dig en kæmpe fordel. Hver arbejder du har, forøger din indtjening med 1%, og med de rette opgraderinger helt op til 30% pr arbejder! For at få dine arbejdere skal du genstarte din farm, men fortvivl ikke - med arbejdernes hjælp når du lynhurtigt op på samme niveau, som du var på før. Det er altid en fordel at genstarte, når du synes, at dine muligheder for opgraderinger eller køb af flere aktiver begynder at gå langsomt. Flere arbejderne vil hæve din forretning til et nyt og højere niveau. Spillet vil vise et rødt udråbstegn ved arbejder-knappen, når det anbefales at genstarte, men du bestemmer selv om du vil genstarte før eller senere end anbefalet.

Shop og guldæg

I spillets shop har du mulighed for at købe guldæg (for rigtige penge), samt diverse boosts som betales med guldæg. Tidsrejser spoler tiden frem i det angivne antal dage eller timer, sådan at du f.eks. får 14 dages indtjening på et øjeblik. Permanente flerdoblere er opgraderinger, som du kun kan købe én gang - til gengæld forsvinder deres effekt først når du nulstiller din farm. Det vil sige, at har du f.eks. købt den som hedder x3 så vil du tjene det tre-dobbelte af hvad du ellers ville, helt indtil du når 100% milepæle og nulstiller din farm. Guldæg kan du også bruge andre steder i spillet, til at købe aktiver som høns eller tomater, samt opgraderinger. Du kan også købe dine optjente arbejdere uden en genstart, og du kan låse op for nye lande at bygge din farm i.

Daglige opgaver, Sølvstjerner og Superpræmier

Hver dag vil du få mellem 3 og 10 små opgaver, hvor du f.eks. skal ansætte bestemte managers, nå et antal milepæle eller købe nogle levels. Når du løser dine opgaver får du 5-20 sølvstjerner, som kan indløses til præmier i form af guldæg og boost coins. Hver måned kan du samle op til 1500 sølvstjerner. Samlet set kan du opnå 100 guldæg og 12 boost coins i præmie, hvis du samler 1500 sølvstjerner. Vil du have adgang til endnu bedre præmier, kan du desuden købe superpræmier. Med superpræmier kan du samlet set opnå hele 2000 guldæg og 38 boost coins, hvis du samler 1500 sølvstjerner. Når en ny måned starter, dannes der nye præmier og du kan igen samle op til 1500 sølvstjerner for at få alle præmierne. Bemærk at superpræmier skal tilkøbes hver måned, hvis du ønsker de bedste præmier. Når en ny måned starter gemmes ubrugte boost coins, sølvstjerner nulstilles og uløste opgave bliver stående.

Boost coins

Når du aktiverer boost coins, så mangedobles din indtjening i 5 minutter i det land, du aktiverer dem i. Der findes f.eks. x3, x10 og helt op til x200 boost coins.

Renter og Donationer

Der er renter på din æg-beholdning. Har du over 2.000 æg, vil du dagligt miste 10% af æggene over de 2.000. Dog kan du ikke miste æg de første 90 dage efter et køb, så du har altid rigeligt tid til at bruge de æg du evt. har købt. Spillene vil altid vise dig om du er påvirket af den negative rente, med et lille ikon ved din beholdning. Klikker du på ikonet, kan du se hvornår renten trækkes - altså hvor lang tid du har til at komme under 2.000 æg igen. For VIP-medlemmer er grænsen 5.000 i stedet for 2.000.

VIP-medlemmer har mulighed for at donere æg til deres venner direkte i spillet. Kun æg, der er optjent eller købt, kan sendes videre til andre brugere. Du kan holde styr på, hvem der har sendt dig æg, eller hvem du har doneret til, i æg-loggen.

Gaver

Vil du spare guldæg sammen uden at bruge rigtige penge, skal du holde øje med spillets øverste venstre hjørne. Klik på gaverne som dukker op der med jævne mellemrum, for at få enten guldæg, indtjening eller aktiver. Du kan samle op til 15 guldæg hver dag ved at åbne gaver, eller op til 30 hvis du er VIP-medlem.

Verdenskort og stjerner

Verdenskortet åbnes op når du opnår 25% milepæle. På verdenskortet vil der løbende være adgang til nye lande, hvor du kan bygge nye farme med helt andre aktiver. For at låse op for et nyt land skal du betale guldæg, og det tager op til fem minutter at rejse mellem landene. Når et af dine lande rammer 100% milepæle, får du mulighed for at nulstille landet. Det betyder at du starter helt forfra, uden arbejdere og permanente flerdoblere. Til gengæld opnår du en stjerne, som er spillets højeste udmærkelse. Jo flere stjerner du har, jo bedre er du til at spille Farm Empire. På spillets highscore-liste, kan du se de bedste spillere i listen “nulstillinger”.

Ægge-farme

Stjernerne kan også bruge på at købe forskellige ægge-farme. Her kan du producere dine helt egne guldæg, og på den måde opbygge en fast indtægt langt over de sædvanlige 15 eller 30 guldæg om dagen. Når du køber en ægge-farm, så starter den produktionen med det samme. Når tiden er udløbet, f.eks. efter 12 timer, kan du hente dine æg. Produktionen starter først igen når æggene er hentet. Er du VIP-medlem, kan du dog komme op til 6 timer for sent uden at miste tid på næste produktion.

Du har mulighed for at nulstille dine ægge-farme og derved få dine stjerner retur, så du kan købe nye ægge-farme.

Store tal

Du kan nå astronomiske beløb i Farm Empire. Tal med flere hundrede 0’er. Spillet bruger som standard det der kaldes AA-notation, hvor store tal hedder f.eks. 1 AA, 43 AB, 27 AC, osv. i stedet for lange talnavne hvor der ville stå 1 Billiard, 43 Trillioner, 27 Trilliarder. Det er især en fordel når vi rammer tal med rigtigt mange 0’er hvor f.eks. et tal med 147 0’er, nu bare hedder 1 BS i stedet for det helt ulæselige 1 Quattuorvigintilliard. Foretrækker du alligevel de lange talnavne, så kan du ændre det i menuen.

Gameplay-video

Lignende spil

Anmeldelser

Send
 • Idérigdom
  Jeg glædes især ved den megen kreativitet og humor, der er i spillet - også de spøjse dyr og planter. Det ser ud som fantasidyr og så viser det sig altid at der er et fundament af sandhed. Så jeg plejer at google dem, jeg ikke kender. Så jeg lærer også noget af spillet.
 • Det er en clicker, som en clicker skal være
  Hvis du kan lide den slags spil, så er det her super. Mange skriver, at det er kedeligt, men et spil som det her er ikke meningen, at det skal være superspændende. Det er repetitivt, simpelt og kan spilles af mange aldersgrupper. Det er en clicker :)

  Skal der siges noget imod det, så er det lidt grådigt nogle gange mht. guldæggene, men samtidig med, så er det sq også fair nok, at udviklerne tager lidt penge for deres arbejde. De skal også have mad på bordet jo :-)

  Forvent ikke action og 3D-grafik .. du er på Komogvind .. ikke Steam ;-) .. hyggeligt spil, og jeg har spillet det og kommer til at spille det on/off i mange år, er jeg sikker på :)
 • skønt spil
  hygge spil når man bare skal slappe af det det godt at bruge det spil her når man kommer træt hjem el bare dagen så er det godt at man kan spille et spil hvor det ikke kræver så meget
 • Et godt spil
  Et rart afslappet spil hvor man ikke behøver at sidde foran skærmen hele tiden, et spil der kræver lidt hjernearbejde men mest af alt tålmodighed. Tommelfingeren op herfra.
 • Go farm
  Total vanedannende spil :o)
  Jeg er på hver dag, bare lige for at følge op på fremgangen og genstarte spillet.
  Hønsene skal fodres, medarbejderne skal plejes, og forretningen skal drives ...
  Jow jow ... dæ bår dæili
 • vildt hygge
  meget vanedannende. svært at slippe igen. mange forskellige kombinationer og priser og så kan det gøre i baggrunden uden at man hele tiden skal være obs
 • Fantastisk hygge
  Et utrolig fedt spil, og ikke mindst hyggeligt.
  Man bliver så betaget af spillet, at man får en lille afhængighed af spillet ;)!
 • Ren rå hygge
  Rå hygge hvis du ikke har prøvet det giv det et skud
  PS. Det er også nogle nemme poletter
  du kan nemt komme langt
 • Godt spil
  Hygsomt.. Går sport i det og jeg hygger mig med det
 • Go tidsfordriv
  Super hyggeligt spil kan varmt anbefales her fra