360
4.1
Åbn

Farm Empire

Vil du være verdens rigeste landmand? I Farm Empire starter du dit landbrug helt fra bunden, men en høne bliver jo hurtigt til 10 milliarder høns.

Anmeldelser

Send
 • herbs76
  Det er en clicker, som en clicker skal være
  Hvis du kan lide den slags spil, så er det her super. Mange skriver, at det er kedeligt, men et spil som det her er ikke meningen, at det skal være superspændende. Det er repetitivt, simpelt og kan spilles af mange aldersgrupper. Det er en clicker :)

  Skal der siges noget imod det, så er det lidt grådigt nogle gange mht. guldæggene, men samtidig med, så er det sq også fair nok, at udviklerne tager lidt penge for deres arbejde. De skal også have mad på bordet jo :-)

  Forvent ikke action og 3D-grafik .. du er på Komogvind .. ikke Steam ;-) .. hyggeligt spil, og jeg har spillet det og kommer til at spille det on/off i mange år, er jeg sikker på :)
 • vivlykke
  Mulighed for at åbne tidligere lande
  Det ville være fantastisk, hvis der kom mulighed for at åbne de tidligere lande! Hvis det var en mulighed ville jeg give 5 stjerner til spillet.
 • hajpigen
  spillet
  syntes det er kedelig det tage for langt tid at få penge og få tingene til medaljer
 • KLFEM
  Genialt
  Dette spil,,jaaaaaa det tager lidt tid og starte op,,men endelig et spil hvor man ikke skal bruge penge for og kunne komme igennem det,,man kan godt,men er lidt snyd,,,forstår ikkesåmange brokker sig,de spiller det jo alligevel,,og et spil af denne slags skal jo ikke kunne spilles færdig på 2 dage,så er det sku kedeligt,,,love it
 • fritter29
  æg
  tager for lang tid med æg