facebook-pixel
312

Siesta Solitaire - 7 kabale

Spil

Amigos! Senoritas! Gringos! Den klassiske 7 kabale er taget til Mexico, hvor I kan konkurrere om at få flest point! Jo højere runde du når, jo flere point kan du få. Spillet har store polet-præmier hver 3. og 24. time. Arriba! Arriba!

Seneste nyt

Nye medaljer i Siesta Solitaire
15. Apr, 2024
Vi er super glade for at introducere 4 nye medaljer i Siesta Solitaire. Vi vil gerne belønne jeres engagement og dygtighed i spillet og ser frem til at se, hvordan disse nye medaljer vil motivere jer til endnu større bedrifter i spillet. De nye medaljer hedder: Sapphire...


Læs mere

Udfordringer

Level Up
Level Up
Lost for Words
Lost for Words
Winter Solstice
Winter Solstice
Harvest Month
Harvest Month
Summer School
Summer School
Shortest Month
Shortest Month
Fit For Fight
Fit For Fight
Follow Up
Follow Up
Christmas Time
Christmas Time
Winter Games
Winter Games
Pink October
Pink October
Brown Leaves
Brown Leaves
Vibes
Vibes on the Beach
Finally!
Summer Holiday
Long Gone
May with the Wind
Happy People
Hello May!
Are you Ready?
Final Call
Fun Time
Snow on the Hill
Get It!
New Year's Resolution
Ho ho ho
For the holidays
1500
Sleeping Cards
1500
Siesta at the Beach
2500
Mexican Boy
30
Playing Cards
6000
Rainbow Tuesday
50
Sleeping All Day
1500
Jingle Siesta
20
Game on
3000
Night Night
900
Siesta Skills
500
Resting Time
1500
Easy Peasy
15
Hibernation
300
Highly Skilled
10
Ace to King
2
Hot Siesta
10
Party in Mexico
500
Hard Cards
1000
Easy Siesta
6000
Easy Routine
1500
You Snooze You Lose
10
A La Playa
20
Hola Solitaire
15
Spin 2 Win
3000
Difficult Cards
5
Cinco Solitaires
5
Cold Siesta
10
Bonus Siesta
1000
Excellent Points
5000
Vamos!
2000
Hard Times
4000
Mexican Springtime
500
Arriba Arriba
2000
Poco Loco
10
Mexican Game
3000
Fiesta Time
1000
Sun and Solitaire
3
Hot Chilli
5
Siesta Time
15
Sombrero
1500
Little Mexican

Medaljer

Basic
Basic
Expert
Expert
Card Queen
Card Queen
Card King
Card King
Sapphire
Sapphire
Emerald
Emerald
Ruby
Ruby
Diamond
Diamond

Sådan spiller du 7 kabale

Gratis 7 kabale Solitaire hos Komogvind. Den mest populære syvkabale i Danmark

7-kabale online når det er bedst, og helt gratis - 7 kabale er et af de mest populære kortspil. Vores syvkabale indeholder flotte kort, gode præmier og en afslappet og humørfyldt mexikansk stemning. Spillet har highscore-konkurrencer, hvor der kan spilles mod alle andre spillere om at score flest point eller blot sammenligne dig med dine venner. High Score kan du se i øverste venstre hjørne af spilvinduet. Hver tredje og 24. time findes vinderne, mens der også er mindre præmier til de 49 nærmeste konkurrenter. Hyg dig med at spille syvkabale, den mest populære kabale, som kan spilles gratis her hos Komogvind.

Kabale regler

Siesta Solitaire følger de kendte regler for gammeldags 7 kabale (Classic solitaire). 7 Kabale online starter med 7 manøvre stakke i stigende længde, 4 fundament stakke og en kortbunke. Kort forklaret går det ud på at samle alle kort i deres kulør fra es til konge. I Classic Solitaire games skal Grundbunkerne bygges op i farver fra es til konge - et kort ad gangen. I byggestablerne skal du lægge kortene i nedadgående sekvens med skiftende farve. Både enkelte kort og hele sekvenser af kort bygget i nedgående værdi og skiftende farver kan flyttes mellem de forskellige stabler. Når et kort med billedsiden ned bliver frit, kan det vendes således at billedsiden kommer op, hvorefter kortet kan spilles som alle andre kort i spillet. Der findes lidt forskellige versioner af 7 kabale online såsom edderkop kabale og Napoleon kabale, har du før prøvet at lægge disse vil du nemt kunne lære den gammeldags 7 kabale også. Vores Solitaire er bygget over gammeldags regelsættet. Det overordnede mål når du lægger kabalen, og for at den går op, er at flytte alle 52 kort fra bunken og de syv kolonner, til fire bunker. For at gøre det, skal du trække kort fra bunken og til de syv kolonner, og derefter videre til slut-stakkene. I kolonnerne skal kortene placeres i faldende rækkefølge (6, 5, 4 osv.), samt skiftevis rød eller sort. På den nederste plads i hver kolonne kan der kun placeres konger. Når du flytter kort til slut-stakkene, skal det ske i den rigtige rækkefølge (es, 2, 3 osv.) indtil alle kort er på plads, så kan kabalen gå op og dermed vindes.

Sådan spiller du Solitaire kabalespil

Der er to måder at kortene kan flyttes på når et kabale spil starter. Enten kan du trække dem med musen og venstre museknap, eller også kan du klikke med venstre museknap på kortet og derefter på det sted du vil flytte det hen. Højre museknap kan du bruge til at flytte kort til slut-stakkene. Højre-klikker du på et kort vil det flyve til en slut-stak (hvis muligt). Højre-klikker du på baggrunden vil alle kort der kan, flyve til en slut-stak. Den samme funktionalitet kan udløses hvis du dobbelt-klikker på venstre museknap.

Point

Din score udregnes således: Kort fra bunke til kolonne: 5 point Kort fra bunke til slut-stak: 15 point Kort fra kolonne til slut-stak: 10 point Vend et kort i en kolonne: 5 point Kort fra slut-stak til kolonne: Du fratrækkes de point du fik for at flytte kortet til slut-stak Kør hele bunken igennem: Du fratrækkes point svarende til antallet af kort i bunken Derudover, så ganges pointene med rundenummeret. Sidder du i runde 2 får du altså dobbelt så mange point som i første runde - og i runde 10 får du 10 gange så mange!

Sværhedsgrader

Den eneste forskel på de tre sværhedsgrader i vores 7-kabale, er antallet af kort der vendes fra bunken. Du må køre bunken igennem alle de gange du vil, men det koster dig 100 point hver gang. Normal: her vendes ét kort fra bunken. Øvet: her vendes to kort fra bunken. Ekspert: her vendes tre kort fra bunken.

Poletter og Bonus spin

Du vinder poletter som du vinder point, dog får du flere poletter jo højere sværhedsgrad du spiller på. BonusSpin udløses når du har samlet fire chili-frugter. Du finder dem tilfældigt under de nederste kort i en kolonne.

Kan du lægge en 7 kabale nu? Det tror vi du kan! TIP: Føler du din kabale er gået helt skævt kan du eventuelt prøve at føre musen til øverste højre hjørne, gå ind i menuen og trykke genstart for at få en frisk start.

Så er der bare tilbage at sige cards on the tableau & Held og Lykke med 7 kabale gratis - her hos Komogvind.

Tags: Classic solitaire, Play solitaire, card games, klondike solitaire, face down card

7 Kabale historie

Historien om 7 kabale er ikke så veldefineret som historien om andre spil som f.eks. skak eller poker. Faktisk er det præcise oprindelsessted og tidspunkt for 7 kabale ukendt. Der er flere teorier og spekulationer omkring spillets historie, men ingen af dem er bekræftet. En af de mest populære teorier er, at 7 kabale stammer fra Frankrig i det 18. århundrede. Det siges, at spillet blev spillet af adelen som en tidsfordrivende aktivitet. Da kortspil var meget populære på den tid, er det ikke overraskende, at en form for kabale blev udviklet. En anden teori er, at 7 kabale kan have sine rødder i det gamle Kina eller Arabien. Det menes, at spillet blev bragt til Europa af handelsrejsende eller korsfarere. Der er dog ingen konkrete beviser for denne teori. Uanset dens oprindelse er 7 kabale blevet en af de mest populære og kendte kabalespil i verden. Det er blevet inkluderet som en standardfunktion i mange operativsystemer på computere og elektroniske enheder, hvilket har bidraget til dets popularitet. Selvom den præcise historie om 7 kabale forbliver et mysterium, er dens enkelhed og underholdningsværdi blevet elsket af generationer af spillere. Det fortsætter med at være en af de mest spillede kabalespil i dag og er en fast favorit for mange, der ønsker at udfordre deres strategiske tænkning og logiske færdigheder.

Generelt om 7 kabale

7 kabale er et klassisk og populært kortspil, der spilles af mange mennesker verden over. Spillet bruger et standardkortspil med 52 kort og spilles normalt af én person. Målet med 7 kabale er at arrangere alle kortene i en bestemt rækkefølge og sortere dem i fire bunker, en for hver kulør (hjerter, ruder, spar og klør). Spillet begynder ved at kortene blandes og derefter lægges ud i syv kolonner med stigende antal kort i hver kolonne. Den første kolonne har ét kort, den anden to kort, og så videre, indtil den syvende kolonne har syv kort. Resten af kortene placeres med forsiden nedad i en bunke, som fungerer som en trækstak. Spilleren trækker et kort ad gangen fra trækstakken og forsøger at placere det i en af de syv kolonner, så kortene arrangeres i faldende rækkefølge og alternerende farver. For eksempel kan en sort knægt lægges oven på en rød dame. Hvis spilleren ikke kan placere et kort i kolonnerne, kan de trække flere kort fra trækstakken. Målet er at frigøre de nedre kort i hver kolonne ved at flytte de øverste kort rundt og oprette sekvenser i den korrekte rækkefølge. Når et kort er blevet fjernet, afsløres det næste kort i kolonnen. Spillet fortsætter, indtil alle kortene er placeret i de fire bunker i faldende rækkefølge og sorteret efter kulør. 7 kabale er en tidsfordrivende og udfordrende aktivitet, der kræver strategisk tænkning og planlægning. Det er en glimrende måde at stimulere hjernen på, samtidig med at man nyder en afslappende spiloplevelse. Det kan spilles på en computer, tablet eller med fysiske kort, og det er velegnet til både børn og voksne. 

Spil video

Lignende spil

Anmeldelser

empty stars
filled stars
Send
 • kom og vind

  Absolut forfriskende og dejligt spil.Kan bruge mange timer,når det endelig kører,søger at udfordre sig selv i omgange,dejligt, når det bliver vinter.

 • For svært at opnå sidste medalje

 • kom og vind

  godt

 • Spil

  Dejligt afslappen at spille

 • Bedste spil i verden

  Jeg skal slet ikke tænke. Det er sådan jeg har det bedst.

 • Karina

 • Kedeligt spil

  Hvis du ligger søvnløs, så spil Siesta Solitaire. Det er et godt sovemiddel. Det går for sjældent op, så gider man det ikke.

 • Hyggeligt men umuligt

  Jeg har siden 3.Marts 2014 dagligt jagtet den sidste medalje i Siesta Solitaire. Men det er umulig at få 12.000 point i Normal.
  Måske I skal kikke på sværhedsgraden og justere den lidt.

 • godt

  godt spil

 • fint spil

  jeg kan godt lide det, selv om at det er svært at få det sidste