Du har en Adblocker

Hvis du deaktiverer din Adblocker på Komogvind er du med til at holde vores spil gratis. VIP medlemmer ser ingen reklamer.
81

Egyptian Pyramids

Spil
Pyramidekabalen fra det eventyrlige Egypten. Du skal kombinere det aktuelle kort med et, der er én højere eller lavere end, og lave så høj en streak som muligt for at rydde hele pyramiden. Spil på 3 forskellige niveauer.

Udfordringer

Dubai Nights
Dubai Nights
Jupiter
Jupiter
Cold Air
Cold Air
Winter OL
Winter OL
Indian Summer
Indian Summer
Madness
Madness
Winter Olympics
Winter OL
Third Season
Third Season
Fresh Air
Fresh Air
On a plane
Vacation Time
Jungle June
Jungle June
Colorful flowers
May Flowers
Let's Go!
Spring in Town
Is the sun out?
Springtime
Well on Our Way
Second Month
Ho ho ho
For the holidays

Medaljer

Basic Egyptian Pyramids
Basic Egyptian Pyramids
Expert Egyptian Pyramids
Expert Egyptian Pyramids
Greatest Pyramid Builder
Greatest Pyramid Builder
Dominant Anubis
Dominant Anubis
Egyptian Sapphire
Egyptian Sapphire
Egyptian Emerald
Egyptian Emerald
Egyptian Ruby
Egyptian Ruby
Egyptian Diamond
Egyptian Diamond

Sådan spiller du Egyptian Pyramids

Pyramidekabale - en kabale der handler om at løse kortpyramider

Hvis du søger en helt gratis kabale online har du ramt rigtigt. Pyramide kabale er en af de klassiske kabaler. Den har vi givet et twist for at gøre den mere visuel sjov og fordybende. Pyramide kabale online kan du spille gratis her hos Komogvind. I vores udgave af Pyramide kabale har du en bunke med restkort til din rådighed, som du spiller ét kort af gangen. Målet med spillet er at du skal kombinere dit kort fra bunken med et frit kort i pyramiden, som enten er én højere eller én lavere. Dvs. hvis du har en 7'er kan den kombineres med en 8'er eller 6'er. Et es går begge veje, og kan kombineres med en 2'er eller en konge. Streak tæller hvor mange kombinationer du kan skabe uden at trække et nyt kort fra bunken, prøv at få et så høj en streak som muligt. Hvad venter du på? - Spil pyramide kabale gratis nu. 


Sværhedsgraderne

Når du starter et nyt kabale spil, kan du vælge imellem 3 sværhedsgrader. Normal, øvet og ekspert. Normal er 3 pyramider, øvet er 2, og ekspert er 1 pyramidetop. Antallet af ledige kort fra spilstart er også dalende.


Bonuspin

Hver gang du løser en pyramide, modtager du minipyramider, alt afhængig af sværhedsgraden. Normal giver 1, øvet giver 2 og ekspert giver 4. Når du har samlet 4 mini pyramider indløses disse til et BonusSpin.


PyramidSpin

Du indsamler hele tiden guldmønter mens du spiller. Mønterne ryger direkte i guldindsamleren, som vejer alle mønterne. Når du har samlet rigtig mange mønter modtager du et PyramidSpin som kan give rigtig store polet-præmier.


Poletter

Udover de poletter der vindes på BonusSpin og PyramidSpin, så vinder du poletter ved at gennemføre runder. Antallet du vinder følger denne formel: Max Streak x Kort Tilbage x Sværhedsgrad. Hvor sværhedsgrad kan være 1, 2 eller 3 alt efter om du spiller på Normal, Øvet eller Ekspert.

Tags: edderkop kabale, læg kabale, bedste spil, mest populære kabale, fjerne alle kort, napoleon kabale, sjove kabaler

Pyramidekabale historie

Historien om Pyramidekabale, også kendt som Pyramid Solitaire, går tilbage til det 18. århundrede. Mens den præcise oprindelse af spillet er uklar, men det menes at have udviklet sig som en variant af andre populære solitaire-kortspil i den tid. Solitaire-spil har rødder i Europa og har været spillet i århundreder som en populær form for underholdning for enkeltpersoner. De tidligste former for solitaire-spil blev spillet med traditionelle spillekort og blev ofte betragtet som et middel til at øve strategisk tænkning og koncentration. Pyramidekabale fik sin særlige form og struktur, hvor kortene er arrangeret i en pyramideformet opstilling, sandsynligvis i det 19. århundrede. Spillet blev populært i forskellige lande og har undergået forskellige ændringer og tilpasninger gennem årene. Med fremkomsten af ​​personlige computere og digital teknologi i det 20. århundrede blev Pyramidekabale og andre solitaire-spil introduceret til elektroniske platforme. De blev inkluderet som en del af computerspilpakker og senere som individuelle spil på computere, mobiltelefoner og tablets. Pyramidekabale har vundet betydelig popularitet og er blevet en af ​​de mest elskede og spillede former for solitaire-spil. Den tilbyder en unik udfordring med sin pyramideformede opstilling og kræver strategisk tænkning og observationsevner for at fjerne kortene fra pyramiden. I dag kan Pyramidekabale spilles på forskellige platforme, herunder computerspil, mobilapplikationer og online spilsider. Der findes også forskellige variationer og regelsæt af spillet, der tilbyder forskellige udfordringer og niveauer af kompleksitet. Pyramidekabale forbliver en tidløs klassiker inden for solitaire-genren og tiltrækker stadig spillere verden over. Dets simple regler og engagerende gameplay gør det til en populær form for underholdning, uanset om det spilles som en afslappende tidsfordriv eller som en strategisk udfordring.

Generelt om Pyramidekabale

Pyramidekabale er et populært og udfordrende solitaire-kortspil, der tester spillernes strategiske tænkning og evne til at planlægge træk. Spillet bruger et sæt almindelige spillekort og er kendt for sin unikke pyramideformede opstilling af kortene. I Pyramidekabale begynder spillet med en pyramideformet struktur af kort, hvor kortene er arrangeret i rækker og kolonner. Den nederste række består af syv kort, den næste række har seks kort, og så videre, indtil den øverste række består af kun et kort. Kortene er vendt med billedsiden nedad, undtagen for det øverste kort i hver kolonne. Målet med spillet er at fjerne alle kortene fra pyramiden ved at parre dem med andre kort, der har en samlet værdi på 13. For eksempel kan en konge fjernes som en enkelt kortværdi på 13, eller en 8 og en 5 kan fjernes sammen. Spilleren kan kun fjerne kort, der er helt synlige og ikke er dækket af andre kort. Kortene i pyramiden kan fjernes individuelt eller i kombinationer for at opnå en samlet værdi på 13. Når et par kort fjernes, erstattes de af nye kort fra talon-stakken. Udover at parre kort kan spilleren også bruge kort fra talon-stakken eller kortet i bunken for at fortsætte spillet. Hvis der ikke er flere træk tilbage eller ingen par af kortværdi 13 er tilgængelige, anses spillet for at være tabt. Pyramidekabale kræver strategisk tænkning og planlægning af træk. Spilleren skal nøje vurdere mulige kombinationer, tænke flere træk frem og træffe beslutninger for at maksimere chancerne for at fjerne så mange kort som muligt. Det er også vigtigt at være opmærksom på kortene i talon-stakken og forvalte dem effektivt for at få adgang til de nødvendige kort. Spillet kan tilpasses med forskellige sværhedsgrader og regelsæt, der varierer fra spil til spil. Der er også digitale versioner af Pyramidekabale tilgængelige, der tilbyder ekstra funktioner og muligheder for at tilpasse spillet. Pyramidekabale er en udfordrende og vanedannende spiloplevelse, der kan nydes af spillere i alle aldre. Det tilbyder en kombination af logik, strategi og held, der gør det til en ideel aktivitet til at træne hjernen og slappe af samtidig.

Tags: egyptian pyramid solitaire

Spil video

Lignende spil

Anmeldelser

empty stars
filled stars
Send
 • super

  tænke spil

 • Egyptian Pyramids

  Ekspert er ikke sådan lige sådan til at gå op. Kan jo tag mange år før man har de runder man skal i ekspert til medaljerne

 • alle spil

  den er ret sjov

 • Okay spil

  Det er jo så godt som umuligt,at komme igennem bare ên bane

 • Hyggespil/tidøver

  Dejligt uforpligtende spil

 • Hyggeligt spil

  Og nu har KOV endelig lavet om på det, så det er meget lettere at opnå medaljer.

 • Super spil

  Ren afslapning og tiden flyver når man spiller Egyptian Pyramids. Jeg har givet 4 stjerner for spillet, men ville have givet 5 stjerner, hvis det havde været menneskeligt muligt at opnå den sidste medalje. ØV

 • Fint spil

  er vild med selve spillet, men det ville være skønt, hvis det var muligt, at få alle medaljer. Har endnu engang spillet længe og ikke kunnet gennemføre bare en runde i ekspert, så er det jo håbløst, at nå på det der kræves til de to sidste medaljer

 • dejligt og hyggeligt spil

  det er en dejlig afslappende spil, hvor mange kunne bruge rigtig mange timer, men det er kunne for VIP og det er synd for jeg kunne godt bruge flere timer.
  Det er bare skønt at i har taget nogle af de gamle spil tilbage, men jeg savner banko og nogle af de andre spil i havde før.

 • Herligt spil

  Det er et skønt spil, dog synes jeg det "hakker" lidt ind imellem :S. Kunne være fedt hvis det blev for alle og ikke kun VIP - er sikker på langt flere ville spille det så :) I kan jo stadig lave jeres pengemaskiner med køb af "jokere" eller "wildcards" mv.