facebook-pixel

Hearts - Hjerterfri

Antal gange spillet: 1.348.552
Spillet i dag: 682
Seneste time: 63

Hjerterfri er et populært kortspil for fire spillere, hvor det gælder om at få færrest point. Spil efter rating, vind medaljer, inviter dine venner eller deltag i vores turneringer.

Turneringer

 • Hearts

  Krævede spillere før nedtælling: 3
  Deltagere:
  0
  Hearts
  #1608493
 • Udfordringer

  Troldinden the Wise
  Your Majesty Nelly
  Sagittarius
  Summer of Love
  Artemis
  Aprilis

  Medaljer

  Basic
  Basic
  Expert
  Expert
  Collector
  Collector
  Winner
  Winner

  Sådan spiller du spillet Hjerterfri

  Hvad er Hjerterfri

  Hearts er et kortspil for fire spillere, hvor det gælder om at score så få point som muligt over flere runder. Det spilles med almindelige spillekort uden jokere.
  Vi vil gerne gøre det klart, at alle former for taktisk spil ER TILLADT i Hearts og turneringer.
  Reglerne i Hjerterfri

  Når du spiller gratis online Hjerterfri, får hver spiller 13 kort, som derefter byttes efter følgende regler:


  • I første runde gives tre kort til spilleren til venstre, og tre kort modtages fra spilleren til højre.

  • I anden runde gives der tre kort til spilleren til højre, og der modtages tre kort fra spilleren til venstre.

  • I tredje runde byttes der tre kort med spilleren overfor.

  • I fjerde runde byttes der ikke.

  • I femte runde byttes der som i første runde og så fremdeles.

  Spilleren med klør 2 starter spillet og er tvunget til at spille det kort ud. Derefter spiller de andre spillere ud. Det betyder, at hver runde skal følge farven så meget som muligt, så i første runde skal alle altid spille en klør, medmindre de ikke har nogen, og dermed ikke har mulighed for at spille den farve. Hjerter og spar dame kan aldrig spilles i første runde, da det er pointgivende kort. Når hver spiller har spillet et kort, gives de fire kort til den spiller, der har spillet det højeste kort i den valgte farve, hvilket kaldes et stik. Hvis der er hjerter eller spar dame blandt de uddelte kort, gives der point efter følgende regler:


  • Hjerter giver 1 point

  • Spar dame giver 13 point

  Spilleren, der fik uddelt kort, starter næste tur og kan frit vælge mellem at spille en kløver, en spar eller en ruder. Det er kun tilladt at smide/spille hjerter som det første kort, efter at en hjerter er blevet spillet blandt de andre kort - hjerter skal åbnes, før de kan spilles. Hvis du kun har hjerter på hånden, kan de også spilles som det første kort.


  Hvis en spiller samler ALLE hjerter og spar dame i en runde, kaldes det en samler. Hvis du får en samler, får alle andre spillere 26 point, og du får 0.


  Spillet slutter, når en spiller har mindst 100 point, og vinderen er den spiller, der har færrest point. Hvis to spillere har det laveste antal point, er spillet uafgjort.


  Rating

  Når du vinder en kamp, får du en rating, der er baseret på forskellen mellem din egen og dine modstanderes rating. Hvis du slår en modstander med en høj rating, får du mere, end hvis du slår en modstander med en lav rating. Dine modstandere mister den tilsvarende rating, og omvendt hvis du taber. Spillet vil så vidt muligt forsøge at matche dig med modstandere med lignende rating.


  Du kan ikke sidde på en høj rating i lang tid. Hvis du ikke har spillet i et par dage, vil din rating automatisk begynde at falde.


  Tokens

  Du får tokens for at spille og især for at vinde kampe.Et spil giver altid 5.000 uanset udfaldet. En sejr i en enkelt runde er 1.000 værd, ensejr i en rated kamp er 25.000 tokens værd, en sejr over venner er 15.000 tokens værd og en træningssejr er 10.000 tokens værd.
  Butik og guldhjerter


  I spilbutikken kan du købe guldhjerter, som kan bruges til at købe nye kortsæt, bagsider, rammer, spilbaggrunde og borde. Det er helt frivilligt, om du vil købe ting, og du kan spille Heart Free gratis hos Komogvind.

  Spillet er udviklet til

  - iPad
  - iPhone
  - Android
  - Computer (PC)
  - Mac

  Hearts historie

  Kortspillet Hearts er et populært kortspil, der spilles over hele verden, især i Nordamerika. Selv om spillets præcise historie er svær at fastslå, er der nogle teorier og antagelser om dets oprindelse.

  En teori går ud på, at Hearts opstod i det 19. århundrede i USA. Man mener, at spillet udviklede sig fra et ældre kortspil kaldet "Ricketts", som blev spillet i England. Ricketts var et trickspil, hvor spillerne forsøgte at undgå at vinde bestemte kort eller tricks. Man mener, at Ricketts blev introduceret i USA og senere udviklede sig til Hearts, hvor fokus var på at undgå hjertekortene og spar dame.

  En anden teori går ud på, at Hearts er en variant af det franske kortspil "Jeu de Tarot". Tarotkortspil er kendt for deres kompleksitet og mange regler, og det menes, at en forenklet version af Tarot blev udviklet i USA, hvilket resulterede i Hearts.

  Uanset oprindelsen er Hearts blevet et af de mest populære kortspil i verden. Det spilles både som et socialt spil blandt venner og familie og som et konkurrencespil i turneringer. Spillet involverer strategisk planlægning, korttælling og forsøg på at undgå at optjene point ved at vinde bestemte kort. Dets tilgængelighed og underholdningsværdi har gjort det til en tidløs favorit blandt kortspillere på tværs af generationer, og det fantastiske er, at du i dag kan spille Heartless online.

  Spil video

  Anmeldelser

  19
  4.4
  Hvad synes du?
  • sjovt

   Jeg skulle lige finde ud af hvordan , men så gik det meget OK

  • Dum rating

   havner man på 2.plads får man f.eks -5 eller +10 pt. Hvor er logikken?

  • fint spil

   fint spil håber meget at der også kommer whist

  • Fint spil

  • Fint spil, men...

  • super

   det er et godt spil

  • Rating

   Det kunne være godt hvis der stod rating ud for de forskellige spillere i spillet.

  • Dejligt med et godt kortspillet nu mangler der bare Whist ♥️

   Skønt

  • Det er en god spil men

  • Hjerterfri

   Det et super spil men mangler en auto knap