234
3.6
Åbn

Tower Empire

Klar til livet som butiksejer? I Tower Empire skal du bygge et tårn fyldt med butikker, og sørge for at de tjener penge så effektivt som muligt.

Highscores

Anmeldelser

Send
 • EnDiablo
  Bedre end farm Empire
  Hyggeligere og vanedannende spil, bedre end farm empire spillet. God ide med at man kan købe for hæderen for at opnå hurtigere indtjeninger
 • Joffe2010
  total fedt spil
  jeg er helt vild med jeres nye spil. elsker man kan være igang hele tiden men samtigig også lade det være når livet kalder for meget. når først man får knækket koden til hvordan man balancerer tingene i tårnet er det jo super nemt og jeg vil få mange gode timer herinde. det eneste problem jeg ser er med min utålmodighed hihi 10 timer til etage 6 er længe men pyt har tid nok. syntes også der en super rimelig fordeling af uddelingen af diamanter. jeg er vip og føler endelig jeg mærker forskellen i et spil. tusind tak glæder mig til der kommer et tårn mere og tusind tak for alt den hjælp vi har fået til at komme igang fra testspillere og andre medarbejdere på kov
 • MetteO777
  Hyggeligt nok
  Spillet er hyggeligt nok, men det tager mega lang tid at indsamle diamanterne når man ikke har mulighed for at aktivere auto samleren (når man nu ikke er vip medlem). Når jeg har haft nok diamanter, har jeg selvfølgelig brugt på auto samleren, men optjening til ny aktivering af ham tager for meget tid..
 • Gumme2017
  Lav det nu bare lidt nemmere
  Jeg er ved at gi op, man laver ikke andet end og genstarte om og om igen, og man hænge fast på de samme procent og kommer aldrig videre.
  Så til alle, lad være og fin noget andet
 • Manowarrior
  håbløst
  håbløst