facebook-pixel
488

Tower Empire

Spil
Klar til livet som butiksejer? I Tower Empire skal du bygge et tårn fyldt med butikker, og sørge for at de tjener penge så effektivt som muligt.

Udfordringer

New Year's Resolutions
New Year's Resolutions
Baseball Season
Baseball Season
Sicilian Mafia
Sicilian Mafia
Venus
Venus
New Beginnings
New Beginnings
Winter OL
Winter OL
Summer Heat
Summer Heat
Madness
Madness
Cozy Night
Cozy Night
Jungle June
Jungle June
Mmmm!
Smell the Coffee
Let's Go!
Spring in Town
Is the sun out?
Springtime
Well on Our Way
Second Month
Ho ho ho
For the holidays

Medaljer

New York
Basic
Basic
Expert
Expert
Boss
Boss
Trump
Trump
Sapphire
Sapphire
Emerald
Emerald
Ruby
Ruby
Diamond
Diamond
Tokyo
Basic
Basic
Expert
Expert
Yakuza
Yakuza
Emperor
Emperor
Sapphire
Sapphire
Emerald
Emerald
Ruby
Ruby
Diamond
Diamond
Rome
Basic
Basic
Expert
Expert
Mafioso
Mafioso
Caesar
Caesar
Rio
Basic
Basic
Expert
Expert
Redeemer
Redeemer
Champion
Champion
Sapphire
Sapphire
Emerald
Emerald
Ruby
Ruby
Diamond
Diamond
Dubai
Basic
Basic
Expert
Expert
Rais
Rais
Sheikh
Sheikh
Rocket
Basic
Basic
Expert
Expert
Engineer
Engineer
Astronaut
Astronaut
Moon
Basic
Basic
Expert
Expert
Astronomer
Astronomer
Lunarian
Lunarian
Vancouver
Basic
Basic
Expert
Expert
Canuck
Canuck
Loonie
Loonie
Mars
Basic
Basic
Expert
Expert
Lander
Lander
Martian
Martian
Jupiter
Basic
Basic
Expert
Expert
Gastronomer
Gastronomer
Jovian
Jovian
Alice Springs
Basic
Basic
Expert
Expert
Crikey
Crikey
Uluru
Uluru
Aalborg
Basic
Basic
Expert
Expert
Viking
Viking
Chieftan
Chieftan
Atlantis '21
Basic
Basic
Expert
Expert
Mermaid
Mermaid
Poseidon
Poseidon
Winterdale '22
Basic
Basic
Expert
Expert
Snow Princess
Snow Princess
Ice Queen
Ice Queen
Atlantis '22
Basic
Basic
Expert
Expert
Seafloor
Seafloor
Utopia
Utopia
Winterdale '23
Basic
Basic
Expert
Expert
Slalom
Slalom
Super-G
Super-G
Atlantis '23
Basic
Basic
Expert
Expert
Diver
Diver
Subnautical
Subnautical
Space Station '23
Basic
Basic
Expert
Expert
Officer
Officer
Commander
Commander
Winterdale '24
Basic
Basic
Expert
Expert
Blizzard Baron
Blizzard Baron
Glacier Guardian
Glacier Guardian

Sådan spiller du Tower Empire

Tower Empire er vores fortsættelse til det populære Farm Empire. Denne gang er bondegården skiftet ud med et tårn fyldt med butikker. Du skal sørge for at alle butikkerne tjener penge så effektivt som muligt, ved løbende at opgradere både dem og leveringen af varer. Kort fortalt skal du have flere indtægter end udgifter - Der er også milepæle som skal nåes, managers der skal ansattes og hæder der skal vindes.

Etager, Elevator og Levering

Du modtager varer i leveringen, transporterer dem til etagerne med elevatoren og sælger dem i butikkerne. Det er det flow du skal sørge for fungerer optimalt. Øverst kan du se hvor mange penge du har, og ikke mindst hvor mange penge du tjener i sekundet. Hvis du sammenligner hvor mange penge du tjener i sekundet, med hvor mange henholdsvis levering og elevator kan levere, skal de tre tal gerne være cirka ens for at dit tårn fungerer optimalt.

Managers og Boosts

Managers gør det trivielle arbejde for dig, så du bare skal koncentrere dig om at opgradere de rigtige etager. Derudover giver managers dig mulighed for at aktivere en boost, som gør en etage bedre i en begrænset periode. 

For etagerne findes der fire forskellige typer af boosts: 

 • en får kunderne til at bevæge sig hurtigere (gå-fart)
 • en får dem til at opsamle varer og betale hurtigere (læsse-fart)
 • en giver mere plads til varer på etagen (lager)
 • en gør det billigere at opgradere etagen (rabat)

For elevatoren findes fire typer af boosts: 

 • en får elevatoren til at køre hurtigere (gå-fart)
 • en får den til at fylde varer af og på hurtigere (læsse-fart)
 • en gør at den kan lastes med flere varer (bære-evne)
 • en gør det billigere at opgradere elevatoren (rabat)

For leveringen findes ligeledes fire typer af boosts:

 • en får din arbejder til at bevæge sig hurtigere (gå-fart)
 • en får ham til at læsse af og på hurtigere (læsse-fart)
 • en lader ham bære flere varer (bære-evne)
 • en gør det billigere at opgradere leveringen (rabat)

Der findes managers i tre forskellige typer: guld, sølv og bronze. Afhængigt af deres type, vil deres boosts være større eller mindre. Så en guldmanager giver den største boost, imens en bronzemanager giver den mindste. Guldmanagerne er dog også de mest sjældne at finde.

Genstart og Hæder

Når indtjeningen af dit tårn begynder at gå langsomt, er det en god idé at sælge tårnet Når du gør det, så opnår du nemlig hæder der får dit næste tårn til at tjene flere penge. Har du spillet Farm Empire, så svarer hæder til arbejderne i Farm Empire. Hæder kan også bruges på opgraderinger, mens pas på - hvis du bruger al din hæder på opgraderinger, så har du den ikke længere til at forøge din indtjening.

Milepæle og Etage-kartotek

I Tower Empire er der to ting du skal forsøge at få på 100%. Den første er milepæle. For hver gang en etage når en milepæl (oftest når level er hele hundrede), får det en lille forbedring. Du kan ikke nå alle milepæle uden at genstarte dit tårn mange gange. Etage-kartoteket er en liste over de butikker du gennem alle genstarter har fundet. På hver etage er det mindst tre forskellige butikker at finde, og hver butik har tilmed to sjældne managers som du også skal finde for at få et komplet etage-kartotek.

Shop og Diamanter

I spillets shop har du mulighed for at købe diamanter, samt diverse hjælpemidler som betales med diamanter. Tidsrejser spoler tiden frem, sådan at du f.eks. får en uges indtjening på et øjeblik. Opfyldning af lager kan hjælpe dig hvis du har været væk fra spillet, og penge kan hjælpe dig til at komme hurtigt i gang efter en genstart. Diamanter kan også bruges andre steder i spillet, f.eks. til at skifte typen af en etage du lige har låst op for eller til at skippe ventetid. 

Daglige opgaver, Sølvstjerner og Superpræmier

Hver dag vil du få mellem 3 og 10 små opgaver, hvor du f.eks. skal ansætte bestemte managers, nå et antal milepæle eller købe nogle levels. Når du løser dine opgaver får du 5-20 sølvstjerner, som kan indløses til præmier i form af diamanter og boost coins. Hver måned kan du samle op til 1500 sølvstjerner. Samlet set kan du opnå 100 diamanter og 12 boost coins i præmie, hvis du samler 1500 sølvstjerner. Vil du have adgang til endnu bedre præmier, kan du desuden købe superpræmier. Med superpræmier kan du samlet set opnå hele 2000 diamanter og 38 boost coins, hvis du samler 1500 sølvstjerner. Når en ny måned starter, dannes der nye præmier og du kan igen samle op til 1500 sølvstjerner for at få alle præmierne. Bemærk at superpræmier skal tilkøbes hver måned, hvis du ønsker de bedste præmier. Når en ny måned starter gemmes ubrugte boost coins, sølvstjerner nulstilles og uløste opgave bliver stående.

Boost coins

Når du aktiverer boost coins, så mangedobles din indtjening i 5 minutter i det tårn, du aktiverer dem i. Der findes f.eks. x3, x10 og helt op til x200 boost coins. Man kan højst samle 50 boost coins. Før man kan samle flere præmier, skal man derfor bruge nogle af sine boost coins først.  

Renter og Donationer

Der er renter på din diamant-beholdning. Har du over 2.000 diamanter, vil du dagligt miste 10% af diamanterne over de 2.000. Dog kan du ikke miste diamanter de første 90 dage efter et køb, så du har altid rigeligt tid til at bruge de diamanter du evt. har købt. Spillene vil altid vise dig om du er påvirket af den negative rente, med et lille ikon ved din beholdning. Klikker du på ikonet, kan du se hvornår renten trækkes - altså hvor lang tid du har til at komme under 2.000 diamanter igen. For VIP-medlemmer er grænsen 5.000 i stedet for 2.000.

Der betales ikke renter af købte diamanter. Køber du f.eks. 4.500 diamanter vil din grænse være 4.500 højere, indtil du har brugt de købte diamanter. Købte diamanter bruges altid før andre diamanter. Du kan glæde dine venner ved at donere diamanter, som du selv har optjent eller købt i spillet. Du kan sende diamanter direkte til dine venner inde i spillet. I diamant-loggen kan du se, hvem du har sendt diamanter til og hvem har doneret til dig.

Verdenskortet

Når du første gang når 20% milepæle, så låser spillets verdenskort op. Her kan du rejse til nye byer rundt om i verden, og bygge et nyt tårn der. Det koster diamanter at låse op for en ny by, men så kan du også opføre dit tårn i byen så mange gange du vil. Hvis et af dine tårne rammer 100% milepæle og 100% i etagekartoteket får du mulighed for at nulstille det. Gør du det, så mister du alt din hæder og skal starte helt forfra på det næste tårn i byen. Til gengæld får du en stjerne, og på sigt kan stjerner blive meget værdifulde.

Diamantminer

Med stjernerne kan du købe diamantminer, og på den måde skabe en fast daglig diamant-indkomst. Når du har købt din mine starter tiden, og når den er udløbet kan du samle dine diamanter. Først derefter starter tiden forfra, så sørg for at komme tilbage i tide så du ikke mister kostbar tid. Er du VIP-spiller, kan du komme op til 3 timer for sent, uden at miste tid på den næste omgang.

Stjernemanagers

Stjernemanagers er managers der har evnen til at booste alle typer boosts - på samme tid. Derudover pynter deres tilstedeværelse dét sted, de bliver ansat, da de afhængigt af deres arbejde enten får en gylden skranke, en gylden elevator eller gyldne flyttekasser.

Der er to måder, du kan få en stjernemanager på. Du kan enten være heldig og få én ved tilfælde, eller du kan selv vælge at opgradere en af de managers, som du allerede har ansat. Hvis du er heldig, så vil en af dine ansatte managers i det tårn du spiller bliver opgraderet helt automatisk. Du vil blot blive underrettet om det i en tekstboks, der dukker op. Du er garanteret en gratis stjernemanager hver 30. dag, hvis du ikke skulle have fundet én før det.

Alternativt kan du også opgradere en manager selv ved at bruge en stjerne. For at gøre dette, skal du blot gå ind i manager oversigten og under den valgte etage kan du bruge en stjerne for at opgradere den manager, der er på arbejde. Du kan opgradere så mange managers, som du har lyst til.

Når du opgraderer en manager er det værd at huske at deres samlede boosts bliver vildere jo sjældnere manageren er. Så en guld-manager, der opgraderes til stjernemanager, vil have 4x i alle boosts samt 75% rabat, en en sølv-manager vil have 3x i alle boosts samt 66% rabat og en bronze-manager vil have 2x i alle boosts samt 50% rabat. Stjernemanageren vil være stjernemanager for evigt, selv efter nulstilling af tårnet, så det er en god idé at overveje, hvem man vil opgradere.

Cirkus-minispil

3-dørs-spillet Vælg en af tre døre. Hvis du er heldig, vinder du en pengepræmie, der booster din nuværende indkomst, ellers får du en trøstepræmie. Hvis du åbner den rigtige dør til pengepræmien, har du mulighed for at fordoble den ved at spille endnu en runde, eller du kan tage de penge, du allerede har vundet. Hvis du tilfældigvis ikke vælger døren med den store pengepræmie, får du i stedet en hammer. Denne hammer vil sende klodsen i kraftprøve-spillet til venstre et niveau op. Når du har slået til den ti gange, ved at samle ti hamre, vinder du præmien, der er vist i toppen af den. Du kan spille dør-spillet gratis hvert 30. minut, ellers kan du bruge 3 diamanter per spil.

Tags: Butiksmanager, profit


Spil video

Lignende spil

Anmeldelser

empty stars
filled stars
Send
 • Super hygegligt spil.

  Som overskriften siger så er det er super hyggeligt men tidskrævende spil. Jeg har nu været online i op mod 6 dage og er stadig ikke rigtig kommet videre. Dejligt med et spil man ikke bare gennemfører på et par dage.

 • lidt kedeligt

  syntes at det lidt kedeligt det man skal 25 procent for at komme i nyt lang er fysik umurligt man stå stille i for langt tid og man skal bruge diamanter for flyve og man få ingen gider ikke købe diamanter hvor når få vi nogen ordenlig spil når man som vip ikke få de store udfordringer her

 • Hyggeligt!

  Supper hyggeligt spil, man kan bruge en evighed på! :D

 • Hyggeligt nok

  Spillet er hyggeligt nok, men det tager mega lang tid at indsamle diamanterne når man ikke har mulighed for at aktivere auto samleren (når man nu ikke er vip medlem). Når jeg har haft nok diamanter, har jeg selvfølgelig brugt på auto samleren, men optjening til ny aktivering af ham tager for meget tid..

 • godt spil

  synes osse det bedre end farm empire. bla. osse fordi man ikk skal vente på gaverne. ha lidt tålmodighed, så kommer det hele, men synes 48 timer i Tokyo er laaaaang tid at vente,der kunne godt være korterer vntetid

 • Udfordrende strategispil


  Jeg har nu spillet Tower i flere mdr. og må sige at begejstringen er falmet.
  Hvem ville have troet at co2 reduktion er det som batter for et højhus?
  Er også træt af et sløvt interface hvor man nogle gange skal trykke 4-5 gange før knappen virker.
  Det hænder også at spillet går i udu og at man får besked om at spillet skal genstartes.
  Så set i bakspejlet kan det højest blive til 3 stjerner til Tower Empire

 • Bedre end farm Empire

  Hyggeligere og vanedannende spil, bedre end farm empire spillet. God ide med at man kan købe for hæderen for at opnå hurtigere indtjeninger

 • mere taktik end Farm Empire

  Dejligt med mere taktik og mere at tænke over i version 2 af Farm Empire.
  Har du bare lidt lyst til tal så det her du skal spille

 • ok

  endelig et spil hvor man kan lave fejl i og så stadig syndes det er sjovt

 • Vild med det.

  Jeg er vild med at det er et spil, man kan spille mens man ikke er der. Altså at man kan gå til og fra det, og så har man råd til at komme lidt længere når man kommer tilbage.