208
3.6
Åbn

Tower Empire

Klar til livet som butiksejer? I Tower Empire skal du bygge et tårn fyldt med butikker, og sørge for at de tjener penge så effektivt som muligt.

Highscores

Anmeldelser

Send
 • EnDiablo
  Bedre end farm Empire
  Hyggeligere og vanedannende spil, bedre end farm empire spillet. God ide med at man kan købe for hæderen for at opnå hurtigere indtjeninger
 • Joffe2010
  total fedt spil
  jeg er helt vild med jeres nye spil. elsker man kan være igang hele tiden men samtigig også lade det være når livet kalder for meget. når først man får knækket koden til hvordan man balancerer tingene i tårnet er det jo super nemt og jeg vil få mange gode timer herinde. det eneste problem jeg ser er med min utålmodighed hihi 10 timer til etage 6 er længe men pyt har tid nok. syntes også der en super rimelig fordeling af uddelingen af diamanter. jeg er vip og føler endelig jeg mærker forskellen i et spil. tusind tak glæder mig til der kommer et tårn mere og tusind tak for alt den hjælp vi har fået til at komme igang fra testspillere og andre medarbejdere på kov
 • CoolMud
  Kedeligt
  Kedeligt når man er nået 100 0/0 og så der ikke sker mere 🤔
 • Kaia
  Decideret kedeligt
  Jeg kan ikke give spillet mere end 2 stjerner.
  Det skyldes at når man først har opnået 100% i milepæle går luften af ballonen.
  Har man først de 100% i milepæle er der ikke mere at foretage sig i spillet. Jo bevares, man kan fortsætte med at genstarte som man hele tiden har gjort, men der er ingen mulighed for at nulstille tårnet, ligesom man kan nulstille farmen i Farm Empire, og ifølge Ingrid fra KOVs kundeservice bliver det aldrig en mulighed og der kommer heller ikke et nyt tårn.
  Derfor ender Tower med at blive et spil, man besøger for at få de diamanter MR. Shiny har indsamlet.
  Meget skuffende at man sender et spil ud, som man ikke har planer om at udvikle på og som er forholdsvist hurtigt at gennemfører også uden brug af rigtige penge.
 • mizzgb
  Ikke for en gratis-bruger
  Der er kun 6 etager, hvis du er gratis-bruger herinde. Det bliver hurtigt meget kedeligt.