478
3.6
Åbn

Tower Empire

Klar til livet som butiksejer? I Tower Empire skal du bygge et tårn fyldt med butikker, og sørge for at de tjener penge så effektivt som muligt.

Highscores

Anmeldelser

Send
 • Rock55
  Udfordrende strategispil
  Sært at ingen har skrevet nogen anmeldelse af Tower Empire endnu, så her har du min.
  Tower er fra kov's side beskrevet som en efterfølger til Farm Empire. Og sandt nok, så har de 2 spil ting tilfælles, men Tower er mere udfordrende, da man har rigtig mange parametre at skrue på. Det er et spil som ikke har den samme brede appeal som Farm har. Men strategi fans vil elske dette spil.
  Med alle de forskellige parametre kan det være noget af en mundfuld at gå i krig med. Men der er hjælp at finde. En bruger, som var testspiller på spillet, har skrevet en god guide, så man kan undgå at dumme sig for meget. Spørg i chatten efter brugerens navn.
  Jeg har kun spillet Tower i lidt over en uge og jeg er bidt. Tusind tak til kov's dygtige spiludviklere. Spændende at se hvordan spillet udvikler sig, for jeg er sikker på man har nye planer for dette spil.
  Jeg gav Tower Empire 5 stjerner!
 • EnDiablo
  Bedre end farm Empire
  Hyggeligere og vanedannende spil, bedre end farm empire spillet. God ide med at man kan købe for hæderen for at opnå hurtigere indtjeninger
 • Joffe2010
  total fedt spil
  jeg er helt vild med jeres nye spil. elsker man kan være igang hele tiden men samtigig også lade det være når livet kalder for meget. når først man får knækket koden til hvordan man balancerer tingene i tårnet er det jo super nemt og jeg vil få mange gode timer herinde. det eneste problem jeg ser er med min utålmodighed hihi 10 timer til etage 6 er længe men pyt har tid nok. syntes også der en super rimelig fordeling af uddelingen af diamanter. jeg er vip og føler endelig jeg mærker forskellen i et spil. tusind tak glæder mig til der kommer et tårn mere og tusind tak for alt den hjælp vi har fået til at komme igang fra testspillere og andre medarbejdere på kov
 • ThomasTBO
  Ok, men med forbehold
  Lad os starte med at slå fast, at de famøse diamanter er alfa og omega for dette spil, uden dem - og i rigelige mængder - sker der absolut intet, men jeg har heldigvis fundet en alternativ måde at spille på, som virker ok for mig.

  Først og fremmest SKAL man have købt den automatiske diamantindsamler (og snarest muligt også de to andre assistenter) - dette fordi det som sagt er livsnødvendigt at få så mange diamanter som overhovedet muligt.

  Nu opgraderer man de forskellige ting som sædvanligt (med primær fokus på levering og elevator.) Efter et stykke tid dukker udråbstegnet op og lokker med, at nu kan man sælge tårnet... GØR DET IKKE! Sælger man tårnet skal man bruge det meste af en dag på at nå op på 6. etage igen, og det endda forudsat, at man er inde på spillet adskillige gange i løbet af den dag.

  Hold i stedet øje med diamanterne. Når de når op over 150 kan man indløse sin ekstra hæder uden at miste tårnet - det betyder også, at man beholder alle sine assistenter og forretningsbestyrere. Det betyder også, at indtjeningen fortsætter for fulde omdrejninger uden afbræk.

  Mange vil måske mene, at det er "for meget" at skulle vente til man har 150 diamanter, men for det første vil man ofte komme til at bruge en masse diamanter alligevel på assistenter og tidlig oplåsning af etager, for det andet synes jeg man modtager pænt mange diamanter pr. dag når det hele kører og man kan som regel indløse hæder 1-2 gange om ugen.

  Der er naturligvis også ulemper ved denne metode: for det første bliver spillet reduceret til næsten 100% ren tællemaskine - der er stort set intet at lave da alle etager forbliver udbygget til det maksimale de kan trække. En sjælden gang imellem kan man opgradere elevator og/eller levering og så kan man derefter lige vove at opgradere en enkelt etage eller to, men det er så også det. Man kan kigge ind 1-2 gange om dagen for at holde diamantindsamleren aktiv (dette er vigtigt!) og for at se, hvordan det går med diamanttælleren, men ellers kører det hele af sig selv, så hvis man gerne vi være aktiv, er denne metode nok ikke optimal.

  En anden ulempe er, at eftersom man aldrig sælger tårnet, får man heller ikke afsløret de forskellige butikstyper, men ligesom med "farmen", hvor man ofte kører en bestemt rute indtil man næsten når 100%, gælder det samme her: tingene flyder langt lettere når man først har fået opbygget en solid base af hæder, og så kan man - når man nærmer sig slutningen af spillet - altid give sig i kast med at opdage de manglende butikstyper.

  Der vil helt sikkert være mange, der foretrækker at spille på den konventionelle måde med salg af tårn, men vil man gerne slippe for at købe assistenter igen og igen og at vente i timevis på at få låst de forskellige etager op, så findes der altså en alternativ metode.
 • tomad46
  utrolig kedeligt
  spillet er utroligt kedeligt og lansommeligt man kan genstarte gang på gang men der sker ingenting det må kunne gøres bedre