Teabreak
Offline - 6 måneder

Teabreak

Vi er alle nødsaget til at skærer i venner og nu er jeg nået under 100 og mener dem som er retur var personer jeg har snakket med en gang eller flere her på kov. Nye venner optages i begrænset omfang.


Er Kov og Just Eat gået sammen i fælles reklame for Farm Antartisk?

Libanesisk, vietnamesisk, amerikansk eller dansk. Valgmulighederne hos take away-portalen Just Eat er mange. Nu introducerer Just Eat kategorien “antarktis” med blandet andet pingvinbøffen som signaturret. Tiltaget, skal imødekomme danskernes efterspørgsel efter økologiske og proteinrige måltider leveret til døren.

Blandt gastronomer og topkokke er der bred enighed om, at Antarktis er rig på exceptionelle, men hidtil uudnyttede råvarer, man ikke finder andre steder. Derudover er de antarktiske fødevarer ofte økologiske, da både fisk, vildt og havdyr lever frit i naturen uden tilsætning af kunstige foderstoffer eller smagsstoffer – noget som Just Eat regner med vil appellere til danskerne:

– Hos Just Eat forsøger vi hele tiden at have blik for den næste store take away trend, og der er ingen tvivl om, at antarktisk mad passer godt ind i den sundhedsbølge, som skyller ind over take away-markedet for tiden. Derfor har vi fået antarktisk mad på vores portal, som imødekommer de danskere, der gerne vil have et økologisk, næringsrigt og proteinrigt take away-alternativ. Vi har fundet nogle meget professionelle leverandører, som kan levere antarktiske retter af høj kvalitet. Det har været lidt af en logistisk udfordring, men vi er stolte af, at vi nu endelig kan præsentere en antarktisk kategori på vores hjemmeside og i appen, siger Carsten Boldt fra Just Eat.

Pingvinbøffer og søpindsvin på menuen
Indtil videre er der kun én restaurant tilknyttet den antarktiske kategori på Just Eats hjemmeside, men til gengæld byder menuen på nogle af de bedste antarktiske delikatesser, som samtidig udgør et næringsrigt måltid. Restaurant South Pole tilbyder blandt andet stegte søpindsvin og de eftertragtede pingvinbøffer, som er et meget mørt stykke kød, der minder en del om gås, men som har et meget højere proteinindhold:

– Vi regner med, at der bliver meget stor interesse for den antarktiske kategori på Just Eat, så man skal være ude i god tid, hvis man vil overraske familien med antarktisk take away. Især pingvinbøffen spår vi til at blive lidt af et tilløbsstykke. Der er virkelig mulighed for at smage noget af det bedste naturen har at tilbyde, og vi tror på, at danskerne er klar til at prøve noget nyt, siger Carsten Boldt fra Just Eat.

Just Eat har i dag åbnet for forudbestilling fra Restaurant South Pole og oplever allerede stor trafik på online-portalen og appen. De første leveringer vil blive sendt ud mandag den 3. april.  Just Eat håber på snart at kunne præsentere endnu flere restauranter inden for den antarktiske kategori.

Kilde:
http://blog.just-eat.dk/nyhed-nu-kan-du-bestille-pingvinboffer-via-just-eat/?utm_source=Facebook-opslag&utm_medium=Facebook&utm_campaign=pingvinb%C3%B8ffer%C2%A0

Seneste indlæg

 • Witchblade
  Witchblade

  Hej teabreak

  Det er en god gennemgang af tower, jeg takker for at du har brugt tid på dette.

  Hilsen Witchblade


  Besvar
 • Teabreak
  Teabreak

  Sådan spiller jeg Puzzle Parade

  Plus:

  Du har 4 træk i hver tur. Det gælder om at udnytte alle træk inden du laver min. 4 ens. Dvs. at du skal tænke dig om og lægge dine overflødige træk så du prøver at bygge op til næste runde. F.eks du har 4 - 4 - 4 -3 tæt på hinanden og du behøver kun et træk for at gøre 3 til 4. Tag så først at bruge dine 3 ledige træk taktisk på de øvrige tal og slut med at sætte på 3 og få 4 ens. Det samme gælder hvis du løber tør for træk. Så anvend 3 træk INDEN du bruger en af dine hjælperedskaber. Dette kan du f.eks. gør ved at bygge noget op således at hvis du bruger + eller -1 at du så får flere tal du ændre i en omgang.

  Push:

  Du skal tænke taktisk når du laver min. 3 ens. Du kan sagtens gå efter både 4 og 5 ens. Hvilket jeg vil råde til hvis du vil have flest væk som muligt. Også her kan det være du skal skubbe op og lave 3 ens længere oppe end bare i bunden. Jeg skubber op således at jeg hele tiden prøver at holde noget med 2 ens et sted og så håbe på man kan få den som passer til i kolonnen ved siden af. Husk at du også kan lave 3 ens lodret og at du kan skubbe op ved at danne 3 ens samtidig i toppen hvor du ellers dør. Du må dog kun ramme toppen i forbindelse med 3 ens. Jeg anvender sådan en stil med at gå lidt frem og tilbage i rækker og undgå at få dem for højt op. Men ofte er det kolonnen i midten der driller for at lave 3 ens.

  Plug:

  Her skal du have disse stik ned og få smidt de sure stik ud. Men det er ikke sikkert det taktisk er klogt bare at arbejde dem nedad. I starten er det noget let fordi de sure stik først kommer senere. Men mange sure stik kan skabe blokader så du ikke har mulighed for at få noget til at rykke nedad. Jeg vil helst prøve at få sure stik ud i siderne, og derude får dem væk. Husk at du med lodrette 3 ens får en masse nye tal ned og dermed kan måske få de tal ind som du mangler for at lave 3 ens. Derfor går jeg hellere efter mere lodret i 3 ens end vandret. Lad være med at fokusere alene på at få stik ud. Det kan være det er mere taktisk klogt at få de rigtige tal ned og så senere tage stik ud.

  Besvar