facebook-pixel

Pool Nyt indhold

Antal gange spillet:
571.543
Spillet i dag:
587
Seneste time:
65
Juster kraften og vinklen på dit stød, og send kuglerne i hullerne - så enkelt er pool. Vores version hos Komogvind er baseret på den populære 8-ball pool-variant. Lås op for forskellige steder og køer, og nyd enten ratingbaserede kampe eller sjove kampe mod venner.

Turneringer

 • Pool

  Krævede spillere før nedtælling: 3
  Deltagere:
  0
  Pool
  #1610609
 • Udfordringer

  Romantic Claudine
  King Carrom
  8 Ball
  New Year 2024

  Medaljer

  Basic
  Basic
  Expert
  Expert
  Cutthroat
  Cutthroat
  Shark
  Shark

  Seneste nyt

  Ny sommer-lokation, sommer-tilbud og helt nyt pool-pass i Pool! image
  Ny sommer-lokation, sommer-tilbud og helt nyt pool-pass i Pool!
  1. Jun, 2024
  Sommeren står endelig for døren, så det er blevet tid til at tage klip-klapperne og solcrémen på og tage på pool-ferie med os i den helt nye, tidsbegrænsede sommer-lokation i Pool!  Ved at samle badebolde, dvs. sejre, på...
  Læs mere
  Nyt mini-spil i Pool! image
  Nyt mini-spil i Pool!
  8. Maj, 2024
  Vi kan med glæde meddele at det fra i dag er muligt at spille vores helt nye Lucky Shot mini-spil i Pool! I dette spil er målet at skyde den gyldne kugle ind på målskiven, der er placeret et tilfældigt sted på poolbordet. Alt...
  Læs mere
  Nyt Pool-pass i Pool! image
  Nyt Pool-pass i Pool!
  1. Maj, 2024
  Fra idag har du igen mulighed for at spille dig igennem et helt nyt Pool-pass i Pool. Denne gang kan du få de to nye køer "Blomster" og "Mors dag 2024", som hhv. kan fås i Gratis og Super Pool-passet. God fornøjelse med det nye...
  Læs mere

  Sådan spiller du pool

  Pool er voreshelt nye og unikke version af 8 Ball Pool - et spil med 15 kugler og en hvid kø-kugle, som bruges til at skyde de andre kugler ned i lommerne. Målet er at skyde alle dine kugler ind i de såkaldte "lommer" på kanten af poolbordet, efterfulgt af den sorte kugle, der skal skydes ind til sidst. Den spiller, der gør det først, vinder spillet!

  Poolregler og spil

  Spillet starter med et møntkast, hvor den spiller, der skyder først, bliver valgt.


  Startspilleren får derefter lov til at starte spillet ved at placere den hvide kugle bag eller på den hvide linje (han kan også vælge at lade den ligge der) og derefter bruge sin kø til at skyde den mod den trekantede stak med nummererede, farvede kugler. Dette åbningsskud kaldes et "break".


  Hvis den startende spiller er heldig eller dygtig nok til at skyde en eller flere kugler i en lomme under breaket, er det allerede her besluttet, hvilken type kugle man skal sigte efter i hele spillet. Det er den første kugle, man skyder, man får tildelt, og det er spillerens opgave at skyde i lommerne for at vinde spillet.


  De to typer kugler kaldes "hele" og "halve" kugler. De "hele" kugler er dem, der har en ensfarvet farve og numrene 1-7, og de "halve" kugler er dem, der har en hvid stribe i midten med numrene 9-15.


  Hvis en kugle ikke er kommet i lommen i pausen, er bordet "åbent". På et åbent bord kan spillerne skyde til en hvilken som helst type kugle først for at få en kugle i og dermed blive tildelt den type. Man må dog IKKE skyde på den sorte 8'er først, da det vil resultere i en fejl. Bordet er åbent, indtil kugletyperne er blevet tildelt. Derefter skal du altid ramme din egen kugletype først, ellers bliver du straffet.


  Hver gang du skyder en af dine egne kugler ind, må du skyde igen. Hvis du rammer din egen kugle uden at skyde den i en lomme, går turen videre til den anden spiller. Hvis du laver en reel fejl, går turen til den anden spiller, uanset om du har fået en af dine egne kugler i hul eller ej. Hvis du begår en fejl, har din modstander mulighed for at placere den hvide kugle hvor som helst på bordet, hvilket kan give dig en stor fordel, så det er en god idé at undgå at begå fejl.


  Fejl, der resulterer i, at du mister din tur, og din modstander får en fordel:

  • Du rammer den sorte kugle først
  • Du rammer den anden spillers kugletype først
  • Du rammer ingen andre kugler
  • Du skyder den hvide kugle ind
  • Du skyder din modstanders kugle ind

  Fejlene gælder også, selvom du skyder en af dine egne kugler ind.

  Dutaberspillet,

  • hvis du skyder den sorte kugle ind, før du har skudt alle dine egne kugler ind.
  • hvis du skyder den hvide kugle ind, efter at du har skudt den sorte kugle ind og til sidst efter dine egne kugler for at afslutte spillet.
  • hvis du i slutningen af spillet skyder den anden spillers kugle ind med den sorte kugle efter at have skudt dine egne kugler ind.

  Duvinderspillet,

  • hvis du skyder alle dine egne kugler ind og derefter skyder den sorte kugle ind til sidst (uden også at skyde den hvide kugle ind).
  • hvis modstanderen skyder den sorte kugle ind, før han har skudt alle sine kugler.
  • hvis modstanderen skyder den hvide kugle ind til sidst efter den sorte kugle.

  Kontroltilstande

  Der er to forskellige kontroltilstande, PC eller touch, i Pool. Du kan skifte mellem de forskellige kontroltilstande i indstillingsmenuen under spillet.

  I PC-kontroltilstanden sigter du med køen ved at bevæge musen rundt, og sigtelinjen følger musen. Når du er klar til at skyde, skal du holde venstre museknap nede og trække køpinden tilbage. Skuddets kraft afhænger af, hvor langt køen trækkes tilbage. Når du synes, køen er trukket langt nok tilbage, slipper du venstre museknap, og køen vil skyde mod bolden.

  I touch control-tilstanden sigter du ved at holde en finger på skærmen og trække køen rundt. Du skyder ved at trække køen i feltet til venstre og nedad. Som med pc-styring afhænger kraften i skuddet af, hvor langt køen trækkes tilbage. Når køen er trukket langt nok ned, slipper man, og køen skyder.

  Spiltyper

  Der er tre spiltyper i spillet lige nu:

  • City Challenge
  • Venskabskamp
  • Træning

  City Challenge

  I City Challenge kan du spille mod tilfældige modstandere i forskellige byer for at vinde præmier og øge din rating. Du bliver matchet bedst muligt med onlinespillere, der har samme rating som dig.


  Byerne varierer med hensyn til bordets udseende, præmier og indgangsgebyrer, der betales i chips. Hvis du vinder et spil, er præmien i de fleste tilfælde dobbelt så stor som det antal chips, du har betalt i startgebyr. Du vinder også sølvstjerner til poolpasset, tilfældigt kridt til dine køer og firkløvere, som kan bruges til at låse op for flere byer, men som også skal samles for at låse op for en særlig bykø, som du kun kan få ved at vinde mange gange i samme by.


  VIP-byer er kun tilgængelige for VIP'er og har generelt lidt større præmier sammenlignet med indgangsgebyret. indgangsgebyr. Når du har låst op for bykøen i en VIP-by, har du den for evigt, også selvom du ikke længere er VIP. Byen vil dog ikke være tilgængelig som spillested.


  Venskabskampe
  I venskabskampe spiller du mod venner, som du inviterer til en kamp. Hvis dine venner er online, får du direkte besked om udfordringen, og de kan vælge at acceptere den i spilmenuen. Hvis de er offline, får de en besked om udfordringen, så de kan komme online og spille et spil med dig. I venskabskampe spilles der ikke om rating.

  Træning
  I træning spiller du mod computeren og mister hverken rating eller tokens, hvis du taber. Her kan du øve dine slag og afprøve nye køer.

  Præmietyper

  Spillet indeholder en række forskellige præmier, som kan vindes ved at vinde spil, udføre daglige opgaver eller ved at købe og låse op for dem i butikken og poolpasset.

  Følgende præmietyper er tilgængelige i spillet:

  • Firkløvere
  • Chips
  • Guldkugler
  • Sølvstjerner
  • Køer
  • Kridt

  Firkløvere

  Firkløvere kan vindes ved at vinde spil i City Challenge. Du kan dog miste dem igen ved at tabe spil. Hvor mange firkløvere man kan vinde, og hvor mange man kan tabe, kan variere fra by til by. Du bruger dem til at låse op for nye byer og særlige køer i forbindelse med hver by. Når du har nået det maksimale antal firkløvere for byen, kan du ikke tjene flere, før du låser op for en ny by.

  Chips og guldkugler

  Chips og guldkugler er vores to vigtigste valutaer i spillet. Chips kan optjenes ved at vinde spil og udføre daglige opgaver, og derudover får du en gratis mængde chips om dagen i butikken. Du kan bruge chips til at købe og opgradere køer og til at betale entré i de forskellige byer.Guldkugler kan kun købes i butikken eller optjenes via poolpasset. De kan veksles til chips eller bruges til at købe eksklusive køer, få nye daglige opgaver eller hoppe videre i poolpasset.


  Sølvstjerner
  Sølvstjerner kan optjenes ved at vinde spil og udføre daglige opgaver. De skal samles for at låse op for præmierne i poolpasset.

  Køer og kridt

  Køer kan fås på tre forskellige måder i spillet: ved at tjene firkløvere og låse dem op på stederne, ved at tjene dem via poolpasset og ved at købe dem direkte i butikken.


  Der er fire forskellige slags sjældenhedsniveauer for køer, hvilket kan ses både på deres udseende og i deres statistik. Sjældenhedsniveauerne hedder: Basic, Rare, Epic og Legendary.


  Derudover har køerne tre forskellige stats:

  • Strength - hvor hårdt du kan skyde
  • Aim - hvor lang din sigtelinje er
  • Time - hvor meget tid du har til din tur

  Start- og maksimumværdierne for køernes stats varierer afhængigt af køen og dens sjældenhedsniveau. For eksempel vil en legendarisk kø altid have bedre start- og maksimumsværdier end en almindelig eller sjælden kø, men den vil også være dyrere og sværere at opgradere til sin maksimumsværdi.


  Køer kan opgraderes ved hjælp af chips og kridt. Kridt kan samles på de forskellige steder og via poolpasset og har ligesom køerne forskellige sjældenhedsniveauer. Så for at opgradere en almindelig kø skal du bruge almindelig kridt, for at opgradere en sjælden kø skal du bruge sjælden kridt osv. Mængden af kridt, du skal bruge pr. niveau, du opgraderer, varierer afhængigt af køens sjældenhedsniveau.

  Daglige opgaver og Pool Pass

  Du har mulighed for at udføre daglige opgaver for at tjene chips og sølvstjerner. De daglige opgaver varierer i sværhedsgrad og dermed også i præmiestørrelse. Du har tre opgaver fra starten og har mulighed for at have 6 opgaver på én gang. Du kan købe nye opgaver med guldkugler, hvis du vil løse flere.


  De sølvstjerner, du samler, bruges i Pool Pass, som indeholder en række præmier, du kan låse op for. Der er gratis præmier, men hvis du vil have adgang til endnu bedre præmier, kan du købe superpræmier. Du skal stadig tjene sølvstjerner for at låse dem op, men du får langt flere og bedre præmier.


  Bemærk, at superpræmierne i Pool Pass skal købes hver måned, hvis du vil have de bedste præmier. Når en ny måned starter, nulstilles sølvstjernerne, og der tilføjes nye præmier til poolpasset, så husk at tage alle præmier, før de nulstilles!

  Lucky and Golden Shot Mini-game

  I dette minispil gælder det om at skyde den gyldne kugle på målet, som er placeret tilfældigt på poolbordet. Afhængigt af hvor du rammer bolden, dvs. hvilken ring på målet bolden ender på, belønnes du med forskellige præmier.

  Som i almindelig pool kan du kun skyde på den hvide bold med din kø, som du derefter bruger til at kollidere med og placere den gyldne bold. Dette spil er et spil om dygtighed og held, da du skal bruge den rigtige kraft og retning i dine skud, og da målet og de omgivende kuglers position ændres dagligt, og sværhedsgraden varierer.

  Der er to typer minispil, Lucky Shot og Golden Shot, og de har to forskellige præmiepuljer. Hver præmie på målet kan kun vindes én gang pr. mål. For Lucky Shot-spillet betyder det, at man skal vente til næste dag med at få en ny skive. For Golden Shot-spillet betyder det, at et helt nyt mål med nye præmier dukker op, når du har fuldført et ved at ramme alle ringene.

  For at spille Lucky Shot-minispillet skal du bruge standardbilletter, som du får gratis hver dag i butikken. De kan også købes for chips efter hvert skud, hvis du løber tør. Golden Shot-billetter kan købes for penge, både direkte i minispillet eller som en del af en større pakke i shoppen.

  Rating

  Når du vinder en kamp, får du en rating baseret på forskellen mellem din egen og dine modstanderes rating. Hvis du slår en modstander med en høj rating, får du mere, end hvis du slår en modstander med en lav rating. Dine modstandere mister den tilsvarende rating, og omvendt hvis du taber. Spillet vil så vidt muligt forsøge at matche dig med modstandere med samme rating.

  Du kan ikke sidde på en høj rating i lang tid. Hvis du ikke har spillet i 14 dage, vil din rating automatisk begynde at falde.

  Tokens

  Du får tokens for at spille og især for at vinde kampe. Du får 5.000 for at vinde et rated spil. I venskabskampe får du 4.000 for at vinde. I træningskampe får du 3.000 for at vinde.

  Spil video

  Anmeldelser

  65
  4.5
  Hvad synes du?
  • fint spil

  • fint spil

   et fint spil når man lige finder ud af det

  • Happy-pool-and

   skønt spil, men savner man kunne give guldkugler til sine venner....

  • Godt Spil

  • klasse spil

   super fedt kunne os være fedt i fik skummager med

  • Super

   Super underholdende

  • super spil

   spil er super godt

  • fint spil men!!!!

  • dette her var på tide hehe

   det var på tide der kom et ordenligt spil det har jeg vente længe håber det bliver godt når det er færdig udvilket og håber når det er færdig at man også kan spille turneringwe i dette her