facebook-pixel
30

Pool

Spil
Juster kraft og vinkel på dit skud, og send kuglerne i hullerne - så simpelt er poolspillet. Vores version på Komogvind er baseret på den populære 8-ball pool-variant. Lås op for forskellige steder og køer, og nyd enten ratingbaserede kampe eller sjove kampe mod venner.

Seneste nyt

Nyt Pool-pass i Pool!
1. Mar, 2024
Fra idag har du igen mulighed for at spille dig igennem et helt nyt Pool-pass i Pool. Denne gang kan du få de to nye køer "Safir" og "St. Patricks 2024", som hhv. kan fås i Gratis og Super Pool-passet. God fornøjelse med det nye indhold i Pool!


Læs mere

Turneringer

 • Krævede spillere før nedtælling: 3
  Deltagere:
  0
  Pool
  #1520170
 • Udfordringer

  8 Ball
  8 Ball
  New year 2024
  New Year 2024

  Medaljer

  Basic
  Basic
  Expert
  Expert
  Cutthroat
  Cutthroat
  Shark
  Shark

  Sådan spiller du Pool

  Pool er Komogvinds helt nye og egen version af 8 Ball Pool - et spil med 15 kugler samt en hvid stødkugle, som benyttes til at skyde de andre kugler i hul med. Målet er at skyde alle sine kugler i de såkaldte “lommer”, der ligger i kanten af poolbordet, efterfulgt af den sorte kugle, som skal skydes i til sidst. Spilleren, der gør dette først, vinder spillet!

  Poolregler og Spillemåde

  Spillet starter med et møntkast hvor spilleren, der skal skyde først, vælges.


  Startspilleren får derefter lov til at starte spillet ved at placere den hvide kugle bagved eller på den hvide linje (han kan også vælge at lade den ligge) og så bruge sin kø til at skyde den hen imod den trekantede stak af nummererede, farvede kugler. Dette åbningsstød kaldes for et “break”.


  Er startspilleren så heldig eller dygtig at skyde en eller flere kugler i en lomme under breaket, afgøres der allerede hér, hvilken type kugle man skal gå efter under hele spillet. Det er således den første kugle, man skyder i, som man får tildelt, og som spilleren har til opgave at skyde i lommerne for at vinde spillet.


  De to typer kugler kaldes for “hele” og “halve” kugler. De “hele” kugler er dem, der har én solid farve og numrene 1-7, og de “halve” er dem, der har en hvid stribe i midten med numrene 9-15.


  Skydes der ikke en kugle i under breaket er bordet “åbent”. På et åbent bord kan spillerne skyde på en hvilken som helst type kugle først for at få en kugle i og dermed få tildelt denne type. Man må dog IKKE skyde på den sorte kugle med 8-tallet først, da dette vil resultere i en fejl. Bordet er åbent indtil kugle-typerne er blevet tildelt. Derefter vil man altid skulle ramme sin egen type kugle først, ellers bliver der dømt fejl.


  Hver gang du skyder en af dine egne kugler i, får du lov til at skyde igen. Rammer du din egen kugle uden at den skydes i en lomme, så går turen videre til den anden spiller. Laver du en decideret fejl, så går turen videre til den anden spiller, uanset om du har skudt en af dine egne kugler i eller ej. Modspilleren vil ved fejl få mulighed for at placere den hvide stødkugle hvorsomhelst på bordet, hvilket kan give en stor fordel, så det er en god idé at undgå at lave fejl.


  Fejl, der resulterer i at man mister sin tur og modspiller får fordel:

  • Man rammer den sorte kugle først
  • Man rammer den anden spillers type kugle først
  • Man rammer ingen andre kugler
  • Man skyder den hvide kugle i
  • Man skyder modstanderens kugle i

  Fejlene gælder også selvom du skyder en af dine egne kugler i.

  Du taber spillet,

  • hvis du skyder den sorte kugle i, før du har skudt alle dine egne kugler i.
  • hvis du skyder den hvide kugle i, efter du skyder den sorte kugle i til sidst efter dine egne kugler for at afslutte spillet.
  • hvis du i slutningen af spillet skyder den anden spillers kugle i sammen med den sorte kugle, efter at have skudt dine egne kugler i. 

  Du vinder spillet,

  • hvis du skyder alle dine egne kugler i og derefter skyder den sorte kugle i til sidst (uden også at skyde den hvide kugle i).
  • hvis modstanderen skyder den sorte kugle i, før han har skudt alle sine kugler.
  • hvis modstanderen skyder den hvide kugle i til sidst efter den sorte kugle.

  Styremåder

  Der er to forskellige styremåder, PC eller touch, i Pool. Man kan skifte mellem de forskellige styremåder i indstillingsmenuen under spillet. For PC styremåden sigter man med køen ved at bevæge musen rundt og sigtelinjen vil følge musen. Når man er klar til at skyde, holder man den venstre museknap nede og trækker køen tilbage. Kræften af skuddet kommer an på hvor langt køen er trukket tilbage. Når man synes køen er trukket tilstrækkeligt tilbage slipper man den venstre museknap og køen vil derefter skyde til bolden. For touch styremåden sigter man ved at holde en finger på skærmen også trække køen rundt. Man skyder ved at trække køen i boxen til venstre nedad. Ligesom med PC styremåden kommer kræften af skuddet an på hvor langt køen er trukket tilbage. Når køen er trukket tilstrækkeligt nedad giver man slip, og køen vil derefter skyde til bolden.

  Spiltyper

  Der er tre spiltyper i spillet lige nu:

  • City Challenge
  • Venskabskamp
  • Træning

  City Challenge

  I City Challenge kan du spille imod tilfældige modstandere i forskellige byer for at vinde præmier og øge din rating. Du vil på bedst mulige vis blive matchet med online spillere, der har samme rating som dig.


  Byerne varierer i udseende af bord, præmier samt entré, som betales i chips. Vinder du et spil, er præmien i de fleste tilfælde det dobbelte antal chips, som du har betalt i entré. Derudover vinder du også sølvstjerner til pool passet, tilfældige kridt til dine køer, samt firkløvere som både kan bruges til at låse op for flere byer, men også skal samles for at få låst op for en speciel by-kø, som du kun kan få ved at vinde mange gange i samme by.


  VIP-byer er kun tilgængelige for VIPs og har som udgangspunkt lidt større præmier ift. entréprisen. Har du fået låst op for by-køen i en VIP-by, så har du den for evigt, også hvis du engang ikke er VIP længere. Byen vil dog være utilgængelig som spil lokation.


  Venskabskampe
  I venskabskampe spiller du mod venner, som du inviterer til kamp. Er dine venner online, får du direkte besked om udfordringen, og de kan vælge at godkende den i spilmenuen. Er de offline får de en notifikation, der fortæller dem om udfordringen, så de kan komme online og tage et spil med dig. I venskabskampe spilles der ikke om rating.

  Træning
  I træning spiller du mod computeren og mister hverken rating eller poletter, hvis du taber. Her kan du øve dine skud og afprøve nye køer.

  Præmie-typer

  Spillet indeholder en række forskellige præmier, som kan vindes ved at vinde spil, klare daglige opgaver eller ved at købe og låse op for dem i shoppen og pool passet.

  Følgende præmietyper findes i spillet:

  • Firkløvere
  • Chips
  • Guldkugler
  • Sølvstjerner
  • Køer
  • Kridt

  Firkløvere

  Firkløvere kan tjenes ved at vinde spil i City Challenge. Du kan dog miste dem igen ved at tabe spil. Det kan variere i byerne, hvor mange firkløvere du kan vinde og hvor mange du kan tabe. Du bruger dem til at låse op for nye byer og specielle køer, der er knyttet til hver by. Når du har nået maks. antal firkløvere for byen kan du ikke optjene flere, indtil du låser op for en ny by.

  Chips og Guldkugler

  Chips og guldbolde er vores to hoved valutaer i spillet. Chips kan optjenes ved at vinde spil og klare daglige opgaver, derudover får du et gratis antal chips om dagen i shoppen. Du kan bruge chips til at købe og opgradere køer og til at betale entré i de forskellige byer. Guldbolde kan kun købes i shoppen eller tjenes via poolpasset. De kan veksles til chips eller de kan bruges til at købe eksklusive køer, få nye daglige opgaver eller springe frem i poolpasset.


  Sølvstjerner
  Sølvstjerner kan tjenes ved at vinde spil og ved at klare daglige opgaver. De skal samles for at låse op for præmierne i pool-passet.

  Køer og Kridt

  Køer kan fås på tre forskellige måder i spillet: ved at tjene firkløvere og låse dem op i lokationerne, ved at tjene dem via pool passet og ved at købe dem direkte i shoppen.


  Der findes fire forskellige slags sjældenhedsgrader for køerne, som både kan ses på deres udseende og på deres stats. Sjældenhedsgraderne kaldes for: Basal, Sjælden, Episk og Legendarisk.


  Derudover har køerne tre forskellige stats:

  • Styrke - hvor hårdt du kan skyde
  • Sigte - hvor lang sigtelinje du har
  • Tid - hvor lang tid du har til din tur

  Start- og maks-værdierne for køernes stats varierer afhængigt af køen og dens sjældenhedsgrad. Så en legendarisk kø vil f.eks. altid have bedre start- og maks-værdier end en basal eller sjælden kø, den vil dog også være dyrere og sværere at opgradere til dens maks. værdi.


  Køerne kan opgraderes ved at bruge chips og kridt. Kridt kan samles i de forskellige lokationer og via pool passet og har ligesom køerne forskellige sjældenhedsgrader. For at opgradere en basal kø skal du således bruge basale kridt, for at opgradere en sjælden kø skal du bruge sjældne kridt, osv. Det varierer hvor mange kridt du skal bruge per level du opgraderer ift. hvad sjældenhedsgrad køen har.

  Daglige Opgaver og Pool pas

  Du har mulighed for at løse daglige opgaver for at tjene chips og sølvstjerner. De daglige opgaver varierer i sværhedsgrad og dermed også i præmiestørrelse. Du har tre opgaver fra start og har mulighed for at have 6 opgaver til at ligge på én gang. Du kan købe dig til nye opgaver med guldbolde, hvis du gerne vil løse flere.


  Sølvstjernerne du samler bruges i Pool Passet, som indeholder en række præmier, du kan låse op for. Der er gratis præmier, men vil du have adgang til endnu bedre præmier, kan du købe super-præmier. Du skal stadigvæk tjene sølvstjerner for at låse op for dem, men du vil få langt flere og bedre præmier. 


  Bemærk at super-præmierne i Pool Passet skal tilkøbes hver måned, hvis du ønsker de bedste præmier. Når en ny måned starter, nulstilles sølvstjernerne og der kommer nye præmier på pool passet, så husk at tage alle præmier inden de nulstilles!

  Rating

  Når du vinder en kamp tildeles du rating, baseret på hvor stor forskel der er mellem din egen og dine modstanderes rating. Vinder du over en modstander med høj rating, får du mere end hvis du vinder over en modstander med lav rating. Dine modstandere taber tilsvarende rating, og omvendt hvis det er dig som taber. Spillet vil så vidt muligt forsøge at matche dig med modstandere med tilsvarende rating. 

  Du kan ikke sidde længe på en høj rating. Har du ikke spillet i 14 dage, vil din rating automatisk begynde at falde.

  Poletter

  Du får poletter for at spille spil og især for at vinde kampe. Du får 5.000 for at vinde et rated spil. I venskabskampe får du 4.000 for at vinde. I træningskampe får du 3000 for at vinde.

  Spil video

  Lignende spil

  Anmeldelser

  empty stars
  filled stars
  Send
  • fint spil

   et fint spil når man lige finder ud af det

  • Happy-pool-and

   skønt spil, men savner man kunne give guldkugler til sine venner....

  • Godt Spil

  • klasse spil

   super fedt kunne os være fedt i fik skummager med

  • Super

   Super underholdende

  • super spil

   spil er super godt

  • fint spil men!!!!

  • dette her var på tide hehe

   det var på tide der kom et ordenligt spil det har jeg vente længe håber det bliver godt når det er færdig udvilket og håber når det er færdig at man også kan spille turneringwe i dette her