facebook-pixel
48

Brain Snack

Spil
Brain Snack er et tosset spil om sultne zombier. Du skal fodre dem med hjerner, og gerne score en helt masse point mens du gør det. Se hvor mange baner du kan gennemføre, saml alle stjernerne og slå dine venners highscores.

Udfordringer

Watermelon Season
Watermelon Season
Sicilian Mafia
Sicilian Mafia
Februalia
Februalia
Turn The Heat UP
Turn The Heat UP
Surrender
Surrender
Brain Freeze
Brain Freeze
Wrapping Gifts
Wrapping Gifts
Almost over
End of the Tunnel
Moving forward
Half Way There
Brrrrrr!
Still Snowing?
New Year
A New Beginning
5
Chewing Disaster
Ho ho ho
For the holidays
15
Bouncing Eyes
10
Hungry Zombies
12
Chewing Brains
5
Monsters
2
Snack Hour
20
Brains Out
1
Eye Snack
30
Hunger Games
10
Bouncing Brain
1
In the Brain
1
Lucky Number
1
Zombie Break
1
Hungry 2 Win
1
Zombie Meal
20
Star Prodigy
5
Winning Brain
50
Precious Brain
40
Golden Snack
30
30 Snacks
1
Frozen Brain
1
Zombie Stars
10
Zombie Attack
1
Brain in August
20
Brain Damage
40
Zombie Brain
30
Snack Time
20
20 Diamonds
1
Brain Game
60
Diamond Snack
10
Feeding Time
20000
Zombie Power

Medaljer

Basic
Basic
Expert
Expert
Jaw Breaker
Jaw Breaker
Brain Buster
Brain Buster
Sapphire Brain
Sapphire Brain
Emerald Brain
Emerald Brain
Ruby Brain
Ruby Brain
Diamond Brain
Diamond Brain

Sådan spiller du Brain Snack

Et ægte hjerne vrider spil.

I Brain Snack skal du fodre fem sultne zombier med hjælp af din hjerne-affyrings-kanon. Hjernens funktion er at jo flere ting den rammer på vejen ned til zombierne, jo flere point får du. Spillet indeholder over 3000 baner, og der vil løbende blive tilføjet flere og flere. I hver bane skal du forsøge at score så mange point som muligt. Både fordi du derved kan opnå tre stjerner, men også for at blive den bedste blandt dine venner.


Spillemåder

Banespil Spillet giver fra starten kun adgang til banespil, hvor du skal gennemføre banerne i den rækkefølge de kommer i. Hver bane har et forskelligt mål, men du skal altid prøve at score så mange point som muligt. Highscoredyst I highscoredysten har du 30 minutter til at lave en highscore på en tilfældig udvalgt bane. Den spiller, som opnår den højeste score når tiden er gået, vinder puljen. Der er naturligvis også mindre poletpræmier til placering 2, 3, 4 og 5. Du starter highscoredysten ved at trykke på trofæet øverst til venstre. I highscoredyst er der ikke adgang til Survival Shoppen.


Styring

Den grundlæggende styring er simpel, bare peg med musen og klik for at affyre kanonen. Skudstyrken bestemmes af hvor langt musen er fra kanonen. Skudretningen kan finjusteres med scroll knappen på din mus.


Banetyper

Der er fire forskellige typer af baner:

Affyr alle skud - her skal du bruge alle skud i kanonen for at gennemføre banen. I modsætning til de andre banetyper, kan du altså ikke opnå bonuspoint for at have skud tilbage til sidst.

Farvelæg zombierne - her skal du fodre hver enkelt zombie med mindst én hjerne, for at give dem deres almindelige sunde hudfarve tilbage.

Nedbring de store hjerner - her indeholder banen nogle meget store hjerner, hjerter eller nyrer. Dem skal du have skubbet ned, så zombierne kan mæske sig i dem.

  Fjern de onde øjne - her skal du skyde alle de orange øjne banen indeholder.    


Survival Shop

I løbet af spillet gives du adgang til en Survival Shop. Her kan du købe alverdens overlevelsesudstyr, som gør din kamp med banerne og zombierne mere overkommelig. Alt udstyr koster diamanter, disse vindes ved at gennemføre banerne. Har du ikke råd til det udstyr du mangler, kan du med fordel gå tilbage og spille nogle lettere baner for at samle flere diamanter.

Megahjerne - en meget stor hjerne der rammer mange ting ad gangen. Sigtehjælp - hvis du aktiverer sigtehjælpen, så har du en meget længere sigtelinje. Delehjerne - når du affyrer en delehjerne deler den sig til flere hjerner. Syrehjerne - syrehjernen flyver igennem og ødelægger næsten alt den rammer, i stedet for at kollidere med det. Frysepistol - affyr frysepistolen for at stoppe alt bevægelse i banen under dine næste tre skud. Bombe - indsæt en bombe i banen for at sprænge et stort område væk.


Poletter

Poletter vindes ved at gennemføre en bane. En præmiespinner udtrækker en tilfældig præmie eller banken.

Spil video

Lignende spil

Anmeldelser

empty stars
filled stars
Send
 • spil

  svært af til så der nemme og svære

 • spil

  kedeligt

 • vanedannende

  syntes det er mega sjovt, lidt svært, men det skal jo heller ikke være for nemt for så bliver det jo bare kedeligt. Det er meget vanedannende

 • Sjovt spil

  Brain Snack er et tosset spil og lidt svært men sjovt

 • driller lidt, meget. men et o.k. spil

  Man bliver jo, kugle skør. HA HA

 • Hyggespil

  Dejligt afslappende, tak til banebyggerne for nye baner der kommer, meget iderige. bare der ikke er for mange save i banerne man skal kæmpe imod, men pyt blot vi har vores gode humør. Så kommer man igennem på en eller anden mystisk måde. En god dag til alle spiller.

 • Brain Snack

  Det er et spændene spil og så er det lavet
  så flot,der er nemme og svære opgaver er rigtig godt,så bliver man ikke trætte af det .

 • Brain Snack

  Spillet er underholdende og spændende med et hav af forskellige baner. Samtid er der også High score dysten som er stærkt vanedannende ;)

 • Super fedt spil

  Super fedt spil man kan slappe af med og samtidig giver det en nogle udfordringer. Jeg spiller det så ofte jeg kan komme til det, det er et af ynglings spillende

 • Pas på vanedannende

  Pas på vane dannende.
  Det er svært, at stoppe når du først kommer igang .................................