facebook-pixel
grydesyden
Offline - 9 timer

grydesyden

hvis jeg ikke svarer på chatten så har jeg slået chatten fra, ret derfor endelig henvendelse i pb.!!! Satisfying 8 Ball GIF by Visual Smugglers

FRIKUGLE: v-musttast tryk hold ned på den hvide kugle..flyt den hvor du vil ha den og slip..derefter slip, sigt og tryk v-must tast ned igen og hold den inde igen, men sørg for du ikke gør det,.. på den hvide bal, men foran den, træk tilbage og slip.! 

lige en info: der tit jeg spiller så ser jeg hverken chat eller når modstanderen spiller, så jeg dribler lidt rundt laver småting og afventer lyden til det min tur, og så spiller jeg bare, så følger altså ikke med i de fleste kampe.!

derfor skriver jeg det her, hej som jeg hilser altid på min modstander, hvis jeg ikke får gjort det i kampen, tillykke til modstander hvis modstander vinder, og tak for en tillykke den anden vej rundt.! så en gang altid.!!! ;)

gider ikke de spil ikoner, og en gang hilser, jeg og så gider, jeg ikke det gentagende hver kamp og hele tiden + hilser først når det min tur.!!! ses i pool :-) nu da man kan slå spil emojn fra på modspillers profil billede, gør jeg det i hver kamp.!!!Seneste billeder