facebook-pixel
Offline - 6 minutter

Autolakeren67

Autolakeren67

imagehejsa til mine venner  Følgende er fra en dyrlæge..... 

“Når du er dyreejer er det uundgåeligt, næsten altid, vil dit dyr dø inden dig. Så hvis og når du bliver nødt til at tage dit dyr til dyrlægen for en human, smertefri afslutning, synes jeg at du skal vide en ting.
 

Du har været midtpunktet for dem i HELE DERES LIV!!!! De har måske bare været en lille del af dit, men du er alt den familie de har. Det er en forfærdelig beslutning hver gang, der findes ingen undtagelse, og det er frygteligt for os mennesker at miste dem. Men jeg beder dig, vær sød IKKE AT EFTERLADE DEM.
 

Lad dem ikke dø i et lokale fyldt med fremmede et sted de ikke bryder sig om. Det I skal vide, som de fleste af jer ikke kender til er, at DE LEDER EFTER DIG NÅR DU FORLADER DEM!!!!!
 

De kigger på hvert ansigt i lokalet i jagten på et de elsker. De forstår ikke hvorfor du har forladt dem, når de er syge, bange, gamle eller døende af kræft og har brug for trøst.
 

Vær ikke en kujon, fordi du synes, det er hårdt for DIG, tænk på hvad de føler, når du forlader dem, når de er mest sårbare og mennesker som jeg er tilbage, til at forsøge at gøre vores bedste hver gang for at trøste dem, gøre dem mindre bange og forsøge at forklare, hvorfor du ikke kunne blive.
 

Fra en træt dyrlæge med et knust hjerte.”


Seneste indlæg

 • Jovial
  Jovial

  Havde ikke set dig Maler her får du lige en weekendhilsen. 😁Har du hørt, at de har har droppet for historien til Sons of Anarchy. Fa'me ærgerligt.

  Autolakeren67
  Autolakeren67

  Hej nej det har jeg ikke hørt. Ja det fame øv knuz god weekend 

 • snemand69
  snemand69

  tillykke med fødselsdagen

  Autolakeren67
  Autolakeren67

  takker knuz

Seneste billeder