facebook-pixel
Autolakeren67
Offline - 11 timer

Autolakeren67

hejsa jeg elsker at hygge og spille herinde og bare have det sjovt. Er altid med på live så intet andet spil i det tidsrum. Hygge og håber vi ses til et spil et eller andet sted. Knuzzer krammer til alle der kikker forbi.


Følgende er fra en dyrlæge..... 

“Når du er dyreejer er det uundgåeligt, næsten altid, vil dit dyr dø inden dig. Så hvis og når du bliver nødt til at tage dit dyr til dyrlægen for en human, smertefri afslutning, synes jeg at du skal vide en ting.
 

Du har været midtpunktet for dem i HELE DERES LIV!!!! De har måske bare været en lille del af dit, men du er alt den familie de har. Det er en forfærdelig beslutning hver gang, der findes ingen undtagelse, og det er frygteligt for os mennesker at miste dem. Men jeg beder dig, vær sød IKKE AT EFTERLADE DEM.
 

Lad dem ikke dø i et lokale fyldt med fremmede et sted de ikke bryder sig om. Det I skal vide, som de fleste af jer ikke kender til er, at DE LEDER EFTER DIG NÅR DU FORLADER DEM!!!!!
 

De kigger på hvert ansigt i lokalet i jagten på et de elsker. De forstår ikke hvorfor du har forladt dem, når de er syge, bange, gamle eller døende af kræft og har brug for trøst.
 

Vær ikke en kujon, fordi du synes, det er hårdt for DIG, tænk på hvad de føler, når du forlader dem, når de er mest sårbare og mennesker som jeg er tilbage, til at forsøge at gøre vores bedste hver gang for at trøste dem, gøre dem mindre bange og forsøge at forklare, hvorfor du ikke kunne blive.
 

Fra en træt dyrlæge med et knust hjerte.”


Seneste indlæg

 • snemand69
  snemand69

  tillykke med fødselsdagen

  Autolakeren67
  Autolakeren67

  takker knuz

  Besvar
 • Rusty2000
  Rusty2000

  Hej Autolakeren67 

  Hjertelig Tillykke med fødselsdagen. 

  Jeg håber du havde en rigtig god dag. 

  Mvh

  Rusty2000

  Autolakeren67
  Autolakeren67

  hej venze af hjertet tak og ja havde en dejlig dag knuzzer

  Besvar

Seneste billeder