facebook-pixel

Duck86

Duck86

image


OPRÅB ! Lad mig starte med at sige at det er fint at nogle herinde har deres favoritter som de heller vil tale, skrive og snakke med end andre, det skal vedkommet egentlig også bare have lov til.. men er det ikke almindelig høflighed at man hilser på en, hvis man kan se en pers. fra ens liste herinde kommer ind i et rum?! måske er det bare mig som er fra en fjern planet med ringe rundt omk. og langt bagude i tiden. image
Jeg siger ikke at vi alle sammen skal være perle venner og hænge om halsen på hinanden som en mælkebøttehalskæde, som vi lavede i folkeskolen eller sidde og give hinandens veninde-armbånd og bytte glansbilleder (til jer af som kan huske glansbilleder)
Jeg siger heller ikke at vi skal være helt enige i de ting som sker omk. os, når vi befinder os på en plat form som denne, men ligefrem at sidde og blokere hinanden for små ting, ja der er nok nogle af jer herinde som ved hvor jeg vil hen med den slags, men jeg troede simpelthen at vi var voksne nok til at ryste på hovedet, tale tingene igennem - i stedet for at gemme sig bag en blokeringsknap, bare fordi vi er uenige om en lille ting behøver vi ikke at lege Putin og bombe et andet land i stykker.. 

image

En sidste ting er at jeg vil gerne være der for de mennesker som har været der for mig, når jeg havde det svært, var ked af det eller bare havde brug for at "samle" mig - jeg skylder jer en stor ting for jeres forståelse.. den er jeg taknemmelig for ! .. min dør står altid åben for jer af som har brug for en snak om det ene eller andet emne. I ved nok selv hvem i er - håber jeg da ;) 


 

"Dream as if you will live forever; Live as if you will die today."
James Dean 
Idag d. 17 april 2023 kl 13.35 tabte en kriger den sidste kamp og en helt i mine eventyr har mistet sin hovedperson.  Du var den tilgivende og vedholdende som altid kom selvom du var genert så kom du frem og skubbede til en med dit hoved som du ville tage bekymringerne på dine små skulder.                             

                           Du vil aldrig blive glemt   


Seneste indlæg

 • pippip2009
  pippip2009

  Tillykke med fødselsdagen, Duck86. Jeg håber, du har haft en rigtig dejlig dag

  🙂 hilsen pippip2009

 • Kaninborgen
  Kaninborgen

  Stoort tillykke med fødselsdagen 😍🤩

Seneste billeder