facebook-pixel

Robin Run Nyt indhold Nyt spil

Antal gange spillet: 27.268
Spillet i dag: 439
Seneste time: 47

I dette sjove løbespil er tyven Robin på flugt fra kongens slot, mens han stjæler guldmønter med kongens vagter lige i hælene. Slå dine venners highscore og få guldramme på alle samleobjekterne.

Medaljer

Basic
Basic
Expert
Expert
Sprinter
Sprinter
Speedster
Speedster

Seneste nyt

Medaljer i Robin Run image
Medaljer i Robin Run
28. Maj, 2024
Man siger at det er sundt at løbe, så I må virkelig være de sundeste spillere i verden - siden udgivelsen er der nemlig løbet flere milliarder kilometer i Robin Run! Utroligt nok har ingen af jer har nået målstregen endnu, hvor...
Læs mere
Nyt spil: Robin Run image
Nyt spil: Robin Run
13. Maj, 2024
I det nye spil skal du hjælpe Robin med at undslippe kongens vagter og stjæle alle de mønter du kan! Undgå forhindringerne, saml power ups og hold tungen lige i munden når Robin får fart på. Alle mønter som Robin samler bliver...
Læs mere

Sådan spiller du Robin Run

Robin Run er et endeløst løbespil, hvor man skal løbe så langt som muligt uden at støde ind i forhindringer. På din vej kan du samle mønter, hjerter, powerups og artefakter, som hjælper dig med at løbe længere i dette underholdende arkade spil..


Styremåder

Du kan spille og styre Robin via piletasterne eller ved at swipe hvis man bruger en touch skærm. Ved touch kan man swipe op, ned, til venstre eller til højre, hvilket svarer overens med piletasterne.      

Når man klikker eller swiper op får man Robin til at hoppe, mens når man klikker eller swiper ned får man ham til at glide under forhindringer og falde hurtigt til jorden, når han er i luften efter et hop. Venstre og højre piletaster eller swipe får Robin til at ændre bane så han kan undgå forhindringerne.

Mønter og Score

Der er masser af mønter at samle i Robin Run. Efter hvert løb lægges det antal du har samlet til distancen, Robin har løbet, som så udgør din endelige score.

Hjerter

Det er muligt at samle hjerter mens Robin løber. Hjerterne kan bruges til at genoplive Robin, når man støder ind i en forhindring. Hvis man er VIP er første genoplivning gratis, ellers koster det ét hjerte første gang. Denne pris bliver fordoblet hver gang man genopliver Robin, så det anden gang koster 2 hjerter, så 4, så 8, osv.

Powerups

Der er tre typer powerups der kan samles mens man løber.

Skinke: får Robin til at vokse og blive udødelig, så man kan løbe ind i forhindringerne indtil man bliver lille igen.  

Lyn: får Robin til at flyve op i luften, hvor man bl.a. kan samle ekstra mønter.

Magnet: får Robin til at blive magnetisk, så alle mønter og artefakter flyver hen til Robin.

Artefakter

Disse samles mens Robin løber og er samleobjekter, der forbedrer powerups. I hovedmenuen kan man se, hvor mange af hvert artefakt, man har samlet, og hvor meget artefakterne har forbedret ens powerups.

Når man har samlet et vist antal af et artefakt, kan man ikke samle flere af den slags, indtil man opgraderer til det næste niveau. Dette koster mønter og forbedrer også ens powerups.

Poletter og XP

De mønter man har samlet efter et spil udgør det antal poletter, du får udbetalt. Derudover vil du få XP der svarer til en tiendedel af din endelige score efter hvert løb.

Anmeldelser

42
4.1
Hvad synes du?