facebook-pixel

Wonder Match Nyt indhold

Antal gange spillet: 1.014.657
Spillet i dag: 249
Seneste time: 20
Du har sikkert set masser af 3-på-stribe-spil før, men ingen er som Wonder Match! I Wonder Match spiller alle på den samme store spilleplade. Undervejs i spillet vil du møde andre spillere, som hjælper dig ved at lave pointgivende guldfelter. Opnå tre stjerner i alle baner, for at fylde din bog med magiske symboler og kæmp for at slå dine venners highscores.

Udfordringer

Wrapping Gifts
Forget Me Not
Summer Camp
Februalia
Almost New Year
Late Bloom
SummerHeat
Light Breeze
Baby it's Cold Outside
On the Road
Brown Leaves
Summer Breeze
Final Call
Snow on the Hill
New Year's Resolution
For the holidays
It's a Match
Match Up
Blasting Bombs
Matching Point
Falling Down
Wondering Why
New Year Match
Blasting Colours
Cashing In
June Jam
Changing Lines
Over the Rainbow
Wonder World 2
Having a Blast
Matching Colours
Bombs in a Row
Column of Bombs
Raining Bombs
Row Explosion
Rainbow Bridge
Chain Reaction
Get in Line
Great Blast
Getting Rich
Matching Tokens
Winter Match
Wonder Why
Wonder Land
Wonder World
Wonder Two
Wonder One

Medaljer

Basic
Basic
Expert
Expert
Wonderful
Wonderful
Oracle
Oracle
Sapphire
Sapphire
Emerald
Emerald
Ruby
Ruby
Diamond
Diamond

Seneste nyt

Nye sider i Wonder Match image
Nye sider i Wonder Match
13. Jun, 2024
Vi har netop offentliggjort tre sider fyldt med nye baner i Wonder Match. Kan du klare at fuldføre alle de nye opgaver og tjene tre stjerner i hver bane? Skynd dig ind i spillet og gør dit allerbedste. God fornøjelse i Wonder...
Læs mere
Nye sider i Wonder Match image
Nye sider i Wonder Match
30. Maj, 2024
Vi har netop offentliggjort tre sider fyldt med nye baner i Wonder Match. Kan du klare at fuldføre alle de nye opgaver og tjene tre stjerner i hver bane? Skynd dig ind i spillet og gør dit allerbedste. God fornøjelse i Wonder...
Læs mere
Nye sider i Wonder Match image
Nye sider i Wonder Match
16. Maj, 2024
Vi har netop offentliggjort tre sider fyldt med nye baner i Wonder Match. Kan du klare at fuldføre alle de nye opgaver og tjene tre stjerner i hver bane? Skynd dig ind i spillet og gør dit allerbedste. God fornøjelse i Wonder...
Læs mere

Sådan spiller du Wonder Match

Du har aldrig spillet 3 på stribe på denne måde før

Wonder Match er på overfladen et traditionelt tre-på-stribe-spil, men du opdager hurtigt at der er en betydelig forskel. I Wonder Match 3-på-stribe spiller alle spillere nemlig på den samme store spilleplade - du kan dermed møde de andre spillere, og se dem lave tre-på-stribe midt i dit eget spil! Når de andre laver et match, så efterlader de dog heldigvis pointgivende guldfelter til dig. Derudover, så er målet i de fleste baner først og fremmest at guide din krystalkugle ned til målområdet i bunden af banen. Undervejs skal du indsamle symboler, og ofte har du et begrænset antal træk. Du kan skabe lysende kraftsymboler der kan eksplodere dele af eller endda hele spillepladen, og score masser point så du kan få de eftertragtede stjerner.

Stjerner

Dit mål i Wonder Match, er at opnå så mange stjerner som muligt. Det gør du ved at gennemføre spillets baner. Hver bane kan give 1-3 stjerner - altid afhængigt af hvor mange point du får.

Point

Hvor mange point du får, afhænger af hvor mange symboler du får lagt på stribe. Matcher du 3 ens scorer du 10 point, men dette stiger med 10 for hvert løbende match. Laver du 4 eller flere på stribe, så scorer du både flere point og laver kraftsymboler der igen kan give endnu flere point.

Kraftsymboler

Bombe - et lysende symbol, der sprænger omkringliggende symboler når det indgår i et match. Række - et symbol med pile mod venstre og højre, der sprænger alle symboler i rækken når det indgår i et match. Kolonne - et symbol med pile op og ned, der sprænger alle symboler over og under når det indgår i et match. Regnbue - et multi-farvet symbol der kan kombineres med et hvilken som helst andet symbol for at sprænge alle symboler af den type. Du kan også kombinere regnbue-symbolet med de andre kraftsymboler, for vilde og ekstremt pointgivende effekter.

Banemål

Der er forskellige mål i hver bane. Her følger en liste over de mest brugte: Få krystalkuglen ned til målet - i hver bane kan du se en krystalkugle med dit profilbillede i. For vinde banen, skal du have krystalkuglen ned til målområdet i bunden. Måleren i højre side af billedet, viser hvor mange felter der er ned til målet. Indsaml symboler - i nogle baner skal du indsamle symboler af en angivet farve. Det gør du ved at matche dem. Matcher du tre-på-stribe, indsamler du tre symboler. Fjern guldfelter - guldfelter efterlades af andre spillere når de laver et match. Laver du derefter et match henover et guldfelt, så fjerner du selv guldfeltet og scorer ekstra mange point for dit match. Indsamle krystalkugler - nogle felter har en krystalkugle-skygge i baggrunden - for at indsamle dem, skal du få placeret din krystalkugler på feltet. Dertil vil der ofte være et begrænset antal træk til at løse banen. Når du ned til målet inden symbolerne er samlet, eller når du slet ikke ned til målet på dine træk så taber du banen.


Poletter

Poletter vindes ved at gennemføre baner. Hver gennemført bane udløser et BonusSpin, hvor du kan vinde op til 5.000 poletter, eller endda banken hvor beløbet svinger mellem cirka 50.000 og 100.000 poletter.

Spil video

Anmeldelser

8
4.3
Hvad synes du?
 • total vanedannende,og flot la

  total vanedannende,og flot lavet af bane bygger.tak til jer.ok i får også et knus med ,da i skriver mindst 100 tegn

 • leif45

  Godt spil der griber fat i mange og i perioder kræver samarbejde med andre spillere- kunne med flere enkle features udbygges og tilføres større og lettere tilgængelighed men ellers et godt spil -- Mentalhygiejnisk set er det godt til mental træning p.g.a. kravet om samarbejde imellem øje/sind/kombination og fingerfærdighed.

 • Vanedannende

  Sjovt, finurligt, spændende og til tider 'hamrende irriterende', - ment på den positive måde :-)
  At opnå 3 stjerner pr. bane er absolut ikke nogen let opgave, men man kommer langt med stædighed.

 • wonder match

  det er spændende og sjovt og meget drilagtig men også varierende, tålmodighed er en god ting at have

 • Advarsel: Stærk vanddannende,

  Advarsel: Stærk vanddannende, til tider også svær - jeg vidste ikke min tålmodighed var så stor før jeg prøvede denne. Har kæmpet i flere måneder med spil 200. Får den sikkert aldrig!!!

 • fuld af udfordringer, ikke min

  fuld af udfordringer, og mægtigt morsomt at slå ens venner i point i jagten på stjerner. Den giver også godt med poletter

 • Sjovt og forskellige sværhedsgrader

  Underholdende og sjovt spil hvor man næsten ikke kan vente til der kommer nye baner. Når de så kommer kan man ikke slippe spillet igen før alle baner er gennemført.

 • Super sjovt

  Man kommer ofte til at bruge mere tid på det end man havde planlagt. Gode udfordringer, til tider næste umulige.

 • ren tidsrøver..

  ren tidsrøver..
  man nøjes ikke bare med en halv time.. mangler bare nogle flere baner, og flere medaljer.

 • super sjovt men kan drille en

  super sjovt men kan drille en del. jeg har ikke forstået det med krystalkuglen endnu. advarsel det er vanedannende og kan røve et par nattetimer