facebook-pixel

Picture Logic 3D Nyt indhold

Antal gange spillet: 249.677
Spillet i dag: 87
Seneste time: 4

Verden er i 3D! Picture Logic 3D er hjernevridende talpuslespil i tre dimensioner. Der er tusindvis af baner, og der kommer nye til hver uge! Du kan også lave dine egne gåder eller spille dine venners gåder.

Udfordringer

Kissable Roo Mance
Hibernation
Halloween
Hello Summer
Poseidon
Cold Air
Great Minds
Hot Hot
May Parade
November Rain
Cozy Night
Vacation Time
Summer Delight
Smell the Coffee
Spring in Town
Springtime
Second Month

Medaljer

Basic
Basic
Expert
Expert
3D Scientist
3D Scientist
3D Genius
3D Genius

Seneste nyt

EM i fodbold image
EM i fodbold
17. Jun, 2024
Tusind tak for alle de gode baner i PL3D! Se de flotteste i ugens bog. Denne uge vil vi bede jer om at bygge baner efter temaet "Sommer". Vi udvælger og udgiver de flotteste baner mandag morgen, så sørg for altid at bruge...
Læs mere
Skoven image
Skoven
10. Jun, 2024
Tusind tak for alle de gode baner i PL3D! Se de flotteste i ugens bog. Denne uge vil vi bede jer om at bygge baner efter temaet "EM i fodbold". Vi udvælger og udgiver de flotteste baner mandag morgen, så sørg for altid at...
Læs mere
Katte image
Katte
3. Jun, 2024
Tusind tak for alle de gode baner i PL3D! Se de flotteste i ugens bog. Denne uge vil vi bede jer om at bygge baner efter temaet "Skoven". Vi udvælger og udgiver de flotteste baner mandag morgen, så sørg for altid at bruge...
Læs mere

Sådan spiller du Picture Logic 3D

Løs talgåder i 3D, og skab smukke billeder

Picture Logic 3D er den længe ventede efterfølger til det populære tænkespilPicture Logic Color. Denne gang skal du afdække skjulte former i tre dimensioner. Til at hjælpe dig har du hints i form af tal, der fortæller dig alt, hvad du behøver at vide. Du behøver aldrig at gætte, men nogle gange skal du tænke dig rigtig godt om.

Spillet er let at lære, men svært at slippe. Hvis du er i tvivl efter at have spillet træningsbanerne, så læs denne vejledning omhyggeligt.


Regler

Følg de enkle spilleregler for at afsløre den skjulte figur.

Ethvert tal viser, hvor mange felter i rækken eller kolonnen der er en del af den skjulte figur. Ved normale tal placeres kasserne i en sammenhængende gruppe. Hvis tallet står i en cirkel, betyder det, at kasserne skal opdeles i præcis to grupper. Hvis tallet står i en firkant, betyder det, at kasserne skal inddeles i tre eller flere grupper.

Kasser, der er en del af figuren, skal vælges, mens kasser, der ikke er en del af figuren, skal fjernes. Når du har markeret alle de rigtige felter og fjernet de forkerte, bliver figuren farvet og afsløret.

Der er 3 forskellige sværhedsgrader:

Grønne baner: Normal

Gule baner: Avanceret

Røde baner: Ekspert


Opmærkning

Når du spiller, har du to værktøjer til rådighed: Pensel og hammer. Penslen bruges til at markere de felter, der er en del af den skjulte figur, mens hammeren bruges til at fjerne de felter, der ikke er en del af figuren. Det aktive værktøj vises nederst til højre, og du kan skifte mellem de to værktøjer ved at klikke på deres ikon eller ved at trykke på mellemrumstasten.

Hvis du bruger en mus til at lege med, er det aktive værktøj på venstre museknap, mens det andet værktøj kan bruges med højre museknap. Med en mus har du også mulighed for at vælge eller fjerne flere felter på én gang med værktøjet på højre museknap. Bare træk musen langs de felter, du vil markere eller fjerne, mens du holder højre knap nede.

Banebygning

Når du bygger dine egne baner i Picture Logic 3D, kan de spilles af alle dine venner, og alle kan se og stemme på dem i sektionen Hot or Not.

Når du bygger baner, har du lidt flere værktøjer til rådighed, end når du spiller, men som altid vises det aktive værktøj nederst til højre. Med kassen placerer du kasser, og med hammeren fjerner du kasser. Derudover kan du ændre farven på de kasser, du placerer, ved hjælp af paletten, og du kan trykke på klistermærket øverst for at placere klistermærker på kasserne. Hvis du skifter værktøj til penslen, kan du ændre farven på de kasser, du allerede har placeret.

Når du gemmer banen, vil det tage lidt tid, da spillet forsøger at beregne en god løsning til den. Efterhånden som flere spiller din bane, vil løsningen blive bedre.

Hvis en af dine baner bliver valgt til udgivelse, får den en tommelfinger op-markering. Hvis du efterfølgende redigerer banen, forsvinder dette mærke (da banen ikke længere er identisk med den, der er valgt til udgivelse).

Store baner

Når du spiller en stor bane, kan du ikke se kasserne i midten af banen uden hjælp. For at få adgang til dem skal du bruge de to diamantskærer - træk i dem for at skjule dele af sporet, så du kun kan se de dele, du har brug for. Husk at trække dem tilbage til udgangspunktet, når du skal se hele sporet igen.

En anden hjælp til store spor er knappen nederst til venstre, som fjerner alle bokse med et nul på. Du kan altid starte med at fjerne dem, og med denne knap har du en genvej til at gøre det hurtigt.

Hot or Not

Her kan du stemme om, hvilke numre du gerne vil have udgivet senere. Spillet vælger fire numre tilfældigt og lader dig stemme på det, du gerne vil spille. Hvis et af numrene har krænkende, stødende eller upassende indhold, kan du trykke på "!" for at rapportere det.

Indstillinger

I spillets pausemenu kan du ændre forskellige indstillinger:


TOOTHWHEEL: Slå beregning af nye løsninger til og fra. Når dette er slået til, hjælper du med at forbedre de baner, du spiller, ved at beregne løsninger med færre tal. Medmindre spillet kører dårligt, anbefaler vi, at du lader den være slået til.


3D/2D: Slå 3D-visning af baner til og fra. Når du har gennemført en bane, vises den færdige figur i bogen. Det går lidt hurtigere at gennemgå bøger, hvis du slår 3D-visningen af banerne fra.


SPROG: Du kan vælge mellem dansk, engelsk, fransk, hollandsk og tysk.


TRÆNING: Hvis du vil spille træningsbanerne igen, skal du trykke på denne knap.


LYD OG MUSIK: Spillets musik og lydeffekter kan slås til og fra.

Tokens

Du får tokens for at gennemføre baner. Hver bane har en skjult sværhedsgrad mellem 1 og 200, som afgør, hvor mange tokens du får. Banens farve - grøn, gul eller rød - giver dig en idé om sværhedsgraden.


Spil video

Anmeldelser

14
4
Hvad synes du?
 • Go hjernegymnastik

  Alletiders spil til at holde hjernen i form. Spillesessionerne er for mig relativ korte, da det kan være noget anstrengende.

 • udfordring af hjernen

  fantastisk spil som man skal bruge de små grå celler til - glæder mig til hver ny bog kov udgiver og har løst masser af brugerbaner
  5 stjerner herfra - endelig et spil der kan kunkurrer med voodoo

 • super fedt spil

  jeg syntes det super sjovt...

  kan lide begge slags plc vi har, så dejligt kan skifte lidt med dem :-)

 • Fed udnyttelse af teknologi

  Det er lidt forvirrende, man skal bare lige vende sig til det.
  Det er super sjovt og rigtig godt lavet.
  Fedt initiativ !! jeg glæder mig til se hvad det kan udvikle sig til!!

 • langsom

  der går alt forlænge før man kan få lov at gå vider til næste bane

 • Spillet mangler en ting!

  Jeg ville have givet 5 stjerne, hvis man kunne navigere mellem bøgerne, i stedet for at man skal starte forfra fra den første udgivet bog til den sidst udgivet bog.
  Derudover vil det også være fedt - at man som spiller vil kunne se hvilke brugerbane-bøger der var løse og hvor stort procentdel af udgiverens brugerbaner der var løst.

  Ellers synes jeg det er et rigtigt fedt spil.

 • elsker det

  dette spil er absolut en af de bedste der er på kov

 • 👏👏👏

  Havde lidt problemer med at indstille hjernen, men nu er jeg bidt, det er en fantastisk udfordring ☺️👍

 • Kræver mere tanke

  Man bliver mere udfordret ved at tænke i 3D. Men man bliver desværre også hurtigt træt af spillet. Det er for lille spilleplade til at figurer er pæne og sjove. Og så gad jeg godt der kom farver på løbende som en ekstra hjælp til løsning af banerne

 • :D

  sjovt og anderledes :) en fin lille hjernegymnastik, når man ikke spiller alm. picture logic