facebook-pixel
332

Picture Logic Color

Spil
VIP Nyt indhold
Verden er i farver! Picture Logic Color er hjernevridende talgåder kombineret med spændende farvebilleder. Der er hundredevis af baner, og du kan desuden selv lave dine helt egne. Husk: Der bliver udgivet nye bøger med baner hver onsdag.

Seneste nyt

Brætspil
24. Apr, 2024
Mange tak for alle de gode billeder! Se de flotte billeder i ugens bog. I denne uge er temaet “Grønland”! Tegn et billede til os, så kan det være det kommer med i ugens bog! Husk, hvis du har lyst til at at bidrage med dine egne billeder, skal du bare benytte banebyggeren inde i...


Læs mere
Vandsport
17. Apr, 2024
Mange tak for alle de gode billeder! Se de flotte billeder i ugens bog. I denne uge er temaet “Brætspil”! Tegn et billede til os, så kan det være det kommer med i ugens bog! Husk, hvis du har lyst til at at bidrage med dine egne billeder, skal du bare benytte banebyggeren inde i...


Læs mere

Udfordringer

Sweet Sensation
Sweet Sensation
Endings and Beginnings
Endings and Beginnings
Beginning of Fall
Beginning of Fall
Afrodite
Afrodite
Daffodil
Daffodil
Cold Season
Cold Season
Missing You
Missing You
Figure It Out
Figure It Out
Winter Games
Winter Games
Autumn Delight
Autumn Delight
Hot Breeze
Summer Vibes
Finally!
Summer Holiday
Long Gone
May with the Wind
See you!
Goodbye April
Can you ice skate?
Frozen Lake
Get It!
New Year's Resolution
40
Patterns
Ho ho ho
For the holidays
30
Winter Colors
2
Figuring it Out
25
Colors of the World
20
Creative Corner
15
Logic Thinking
25
PLC Forever
25
Picture It
10000
Gaining Logic
20
Focus on the Colour
5000
Pocket Money
15
United Color
14
Logic X
12000
Logically Rich
5000
Money in the Pocket
14
Hand in Hand
8000
Winning Picture
10
Normal Life
6
Amicable Pictures
18
Multiple Colours
25000
Rational Colours
21
21 Friends
12
Logical Levels
5
A True Challenge
30000
Money in the Pocket
30
Friends in Need
20000
Colourful Winter
25
Logic Friends
8
Pictures in Autumn
15
Spring in PLC
10
Logic Expert
5
Hard Pictures
10
Normal Picture
10
Winter Pictures 2015
5
Expert 5 Picture
15000
Tokens & Colors
15
Random Pictures
10000
2015 Pictures
20
Pictures in Colors
10
Logic & Hard
3
Picure Books

Medaljer

Basic
Basic
Expert
Expert
Color Scientist
Color Scientist
Color Genius
Color Genius
Sapphire
Sapphire
Emerald
Emerald
Ruby
Ruby
Diamond
Diamond

Picture Logic Color

Picture Logic - et farverigt Sudoku type tænkespil

En farverig efterfølger til det populære tænkespil Picture Logic og giver dig god hjernegymnastik. Der er nu farver, flere lag og alting er blevet flottere. Regler Spillefladen Hints Afkrydsninger Farveskift Sværhedsgrader Højreklik Hot or Not Banebygger Guide

Regler

Picture Logic Color nemt at lære, men svært at slippe. Spillet går ud på at placere farvebrikker på spillefladen de rigtige steder så man til sidst har skabt et flot billede til sin samling. Til din hjælp er der hints i form af tal rundt om spillefladen, de fortæller dig alt hvad du skal bruge - men det kan være nødvendigt at tænke sig meget om. Husk, at det aldrig er nødvendig at gætte i en Picture Logic Color bane. Læs reglerne igennem hvis du er i tvivl om noget, lær hvordan spillet skal spilles og bliv en mester.

Prøvebaner

Hvis du endnu ikke har spillet spillets prøvebaner igennem kan du tilgå dem ved at trykke på knappen ”?” på forsiden i spillet.

Spillefladen

Gennemgang af spillefladen
 • 1: Aktive hints (aktive hints er hvide, grå hints er blevet fundet)
 • 2: Toggle button (skifter mellem at placere brikker og afkrydsninger, alternativt kan man bruge venstre og højre museklik)
 • 3: Farvevælger (vælg hvilken farve/lag du vil arbejde på)
 • 4: Afkrydsninger (alle rækker og kolonner med et gråt tal kan afkrydses)
 • 5: Placerede brikker (i dette tilfælde er de sorte og blå fra andre farvelag)


Hints

De hints du ser til venstre for spillefladen, fortæller dig hvor farvebrikkerne skal placeres. Rækkefølgen på tallene i hver række/kolonne fortæller om rækkefølgen på brikkerne på spillefladen. Det er en smart strategi at starte med de rækker der har store tal og fylde dem ud først.

Afkrydsninger

Du afkrydser ved hjælp af højre museklik eller ved hjælp af brik/afkryds knappen. At afkrydse de felter som du ved er tomme, er det absolut bedste redskab til at gøre spillet nemmere for dig selv. Hver gang du afkrydser på ét lag gør du alle de andre rækker og kolonner på det lag nemmere, da du ikke længere skal tænke på om brikkerne kan placeres dér.

Hvis der står ”0” ud for en række/kolonne betyder det, at der ikke skal være nogle brikker og hele rækken/kolonnen kan derfor afkrydses. Når du har fundet de brikker der skal være i en række/kolonne bliver dine hints grå. Det betyder, at der ikke er flere brikker at finde, derfor kan du med fordel afkrydse de resterende felter i rækken/kolonnen.


Farveskift

De fleste baner har flere farver og du kan med fordel skifte frit i mellem disse farvelag for at finde et nemt sted at starte og udfylde mere og mere af banen. Det er ikke sikkert, at banen starter med den farve der er smartest at begynde med.

Sværhedsgrader

I den grønne kategori finder du de små og lette baner, orange bliver de lidt større og tager længere tid. De største og sværeste baner finder du i den røde kategori, banerne heri tager ofte også længst tid.

Højreklik

Hvis du spiller via touch (iPad, tablet eller Smartphone) højreklikker man normalt ved at bruge to fingre frem for én. Fungere det ikke så godt kan du med fordel bruge knappen til at toggle mellem brik/afkrydsninger. Spiller du på en Mac og din mus kun har én knap kan du holde ”Æble-tasten” nede mens du klikker.

Hot or Not

Denne sektion viser dig tre tilfældige brugerbaner der har ca. samme størrelse, og du skal vælge den bane du helst selv ville spille. Vi tæller dine og alle andres stemmer sammen. De baner der har fået mange stemmer har større chance for at blive udvalgt til udgivelse. Hvis en bane er krænkende eller indeholder materiale der er upassende kan du via knappen ”!” rapportere den.


Banebygger Guide

Når du bygger dine egne baner i Picture Logic Color vil den kunne spilles af alle dine venner og alle kan se og stemme på den i Hot or Not sektionen. For at give dig større chance for at få baner valgt ud til bøger kan du læne dig lidt op ad denne lille guide.Eksempler på gode og knap så gode baner:

Husk at det kun er anbefalinger på hvad der udgør en god bane. Du skal tegne lige hvad du selv har lyst til, men denne guide kan hjælpe dig med at øge chancerne for at netop din bane bliver valgt ud til udgivelse.

Små baner kan være lige så gode som store!

Tænk på om dit motiv behøver at være stor, mange baner kan være lige så flotte og er ofte nemmere hvis de er små, specielt hvis de store baner ikke udnytter pladsen.

Pas på spildplads!

Forsøg at undgå at have for meget spildplads rundt om dit motiv. Måske egner dit motiv sig til en mindre størrelse. Små baner er hurtige og nemmere at løse, og små baner kan sagtens være ligeså flotte som en stor.


En bane bliver bedre og sjovere at spille hvis den ligner noget konkret, og ikke er for abstrakt eller bare et mønster.

Vær anderledes!

Det er altid lidt sjovere at lave en bane der skiller sig lidt ud fra mængden, og ikke ligner det alle andre laver. Så forsøg at undgå tal, bogstaver, hjerter, sol, katte og lign. Forsøg at give din bane et lille twist af noget anderledes. De fleste vælger ofte at male de samme motiver, så skil dig ud, hvis du kan.

Sudoku historie

Historien om Sudoku går tilbage til det 18. århundrede i Schweiz, selvom spillet ikke fik bred popularitet før i slutningen af det 20. århundrede i Japan. I det 18. århundrede blev der udviklet en type puslespil kaldet "Latin Squares", hvor numre blev placeret på en sådan måde, at hvert nummer kun optrådte en gang i hver række og kolonne. Dette dannede grundlaget for senere udvikling af Sudoku. Den moderne form for Sudoku, som vi kender i dag, blev dog først introduceret i Japan i 1984 af en puslespilproducent ved navn Nikoli. Det blev hurtigt populært i Japan under navnet "Sūji wa dokushin ni kagiru", der kan oversættes til "tallene må kun forekomme en gang". Det var først i 1986, at puslespillet blev kendt som Sudoku. Det japanske tidsskrift Monthly Nikolistartede at offentliggøre Sudoku-puslespil, og spillet fangede hurtigt opmærksomheden hos japanske puslespil-entusiaster. Sudoku blev en sensation i Japan i løbet af 1990'erne og blev snart en fast bestanddel i mange aviser og magasiner. I 1997 fik Sudoku international opmærksomhed, da den britiske avis The Times besluttede at offentliggøre puslespillet i deres daglige avispapir. Dette blev starten på Sudoku's globale popularitet. Snart begyndte aviser og puslespiludgivere over hele verden at inkludere Sudoku i deres publikationer.

Generelt om Sudoku

Sudoku er et logisk og udfordrende puslespil, der er kendt for sin gitterstruktur og nummerplaceringer. Det er en populær aktivitet, der udfordrer spillernes evner til at løse komplekse opgaver og tænke strategisk. Sudoku består af et 9x9 gitter, der er opdelt i ni mindre 3x3 kvadrater kaldet blokke. Nogle af felterne i gitteret er allerede udfyldt med tal mellem 1 og 9, mens andre felter er tomme og skal udfyldes. Målet med Sudoku er at udfylde de tomme felter med tal mellem 1 og 9, så hvert tal kun forekommer en gang i hver række, kolonne og blok. Dette betyder, at hver række, kolonne og blok skal indeholde alle tallene fra 1 til 9 uden gentagelse. Spillet begynder normalt med et delvist udfyldt gitter, og det er op til spilleren at bruge logik og eliminering for at finde de korrekte tal til at fuldføre puslespillet. Spilleren kan starte med at analysere rækker, kolonner og blokke for at afgøre, hvilke tal der allerede er til stede, og hvilke der mangler. Gennem processen med at udfylde tallene i gitteret skal spilleren tage hensyn til de regler og begrænsninger, der gælder for Sudoku. Det kræver deduktion, mønstergenkendelse og tålmodighed for at løse puslespillet korrekt. Sudoku er kendt for at være et spil uden behov for matematiske færdigheder eller særlig viden. Det handler mere om logik og problemløsning. Det er et spil, der kan nydes af spillere i alle aldre og færdighedsniveauer. Sudoku er tilgængeligt i forskellige sværhedsgrader, der spænder fra lette til ekstremt vanskelige. Der findes også forskellige størrelser af gittere, såsom 4x4 eller 6x6, der giver variation og udfordringer for spillere, der ønsker at eksperimentere med forskellige niveauer af kompleksitet. Sudoku er ikke kun en sjov og udfordrende tidsfordriv, men det er også blevet anerkendt som et spil, der hjælper med at udvikle logisk tænkning, koncentration og problemløsningsevner. Det er en af ​​de mest populære gåder i verden og findes i aviser, tidsskrifter og online platforme. Uanset om det spilles som en afslappende aktivitet derhjemme eller som en konkurrence mellem venner, er Sudoku en engagerende og tankevækkende måde at teste og forbedre sine mentale evner på.

Spil video

Lignende spil

Anmeldelser

empty stars
filled stars
Send
 • Skønt spil

  Dejligt spil der udfordrer hjernen og som man samtidig kan slappe af og koble fra med når man fordyber sig i det.

 • Super hyggeligt

  Det er et rigtig hyggeligt spil, der samtidig udfordrer hjernen med forskellige sværhedsgrader af baner og samtidig mulighed for kreativitet ved at lave egne baner

 • Virkelig hyggeligt.

  Det er virkelig hyggeligt og udfordring for hjernen.

 • Sjovt hjerne udfordrende spil!

  Det er et rigtig sjovt spil men kan også gå hen og blive en stor hjernevrider jo længere man kommer. Kan 100% anbefales for folk som gerne vil slappe af og træne deres hjerne på samme tid.

 • Godt spil

  Sjovt at løse baner og se de mange flotte billeder. Dejligt at man også selv har mulighed for at lave sine egne baner

 • Dejligt spil man kan bruge mas

  Dejligt spil man kan bruge masse tid på, godt for hjernen og hukommelsen, selv min datter på 10 spiller det

 • skønt spil

  Jeg elsker spil hvor jeg skal bruge hjernen noget mere.
  Jeg skal tænke logisk og jeg kan lave baner selv, skønt

 • hyggeligt

  det er meget sjovt, og der let mange timer inden man får set sig om:-) Der er god stemning i chatten og man er søde ved hinanden og hjælpsom, med baner hvis man kører surt i en bane.

 • Tidsrøver som stimulere hjernen

  Dejligt stimulerende spil hvor man hele tiden skal tænke logisk. Hvis man er vild med kryds og tværs eller Sudoku så er dette spil helt sikkert noget for dig.

 • tids sluger

  roligt, man bliver bidt af det. Et spil for alle, der er lette og meget svære baner. Bruger let mange timer.