facebook-pixel
50

Jigsaw Puzzle 2 - Digitalt Puslespil

Spil

I det flotte Jigsaw Puzzle 2, finder du et stort udvalg af puslespil for store og små. Der er smukke og sjove billeder i mange kategorier, forskellige brikker og tilmed hjælpemuligheder. Spil for at hygge, eller spil for at samle stjerner og score point.

Udfordringer

Clueless
Clueless
Winter Solstice
Winter Solstice
Harvest Month
Harvest Month
Summer Camp
Summer Camp
Hera
Hera
Shortest Month
Shortest Month
Crime time
Crime Time
Summer Camp
Summer Camp
Puzzled Mind
Puzzled Mind
11th Month
11th Month
Feeling the heat!
The Sun is Up
See you!
Goodbye April
Pip Pip!
Birds Chirping
It's Cold Outside
First Month
Ho ho ho
For the holidays
18
Picture Frames
10
Broken Pictures
20
Adding the Pieces
12
Keeping it Together
12
Solving the Mystery
15
Pictures in Pieces
10
Greater than Great
5000
Pricey Photos
20
Creating Pictures
15
Brick in the Wall
10
Piece by Piece
6
Rotating Pictures
7
Large Pieces
9
Look Up
12
Twinkle Winkle
12
Reach the Stars
5
Piece by Piece
3
Small Puzzles
25
Small Stars
12
Complicated Photos
5
Great Pictures
5
Puzzle Spin
15000
Puzzle 2 Win
15
Best Mates
15
Star Quality
30
Chilly Puzzle
20
Star Puzzle
10
Friendly Puzzle
15
Jigsaw Planet
10
Jigsaw Star
5
Spring Puzzle
10
Winter Puzzle
7
Puzzle with Friends
50000
Small Pieces
3
Bonus Puzzle
10
Medium Puzzle
20000
Ice Puzzle
8
New Pictures

Medaljer

Basic
Basic
Expert
Expert
Jiggly Puzzler
Jiggly Puzzler
Star Player
Star Player
Sapphire
Sapphire
Emerald
Emerald
Ruby
Ruby
Diamond
Diamond

Sådan spiller du Jigsaw Puzzle 2 digipuzzle

Spillet

I Jigsaw Puzzle 2 kan du én ting - du kan samle puslespil online. Jigsaw er et digipuzzle spil (digitalt puslespil) med masser af forskellige billeder og brikker at vælge imellem, så spillet aldrig bliver kedeligt, og vi vil selvfølgelig også tilføje nye billeder løbende. Vores puslespil går ikke op i antallet af brikker - om det er 500 brikker eller mere, det er æstetiske og flotte billeder der er omdrejningspunktet med forskellige sværhedsgrader. Billederne er opdelt i albums, hvor hvert album har et bestemt tema. Samler du et billede får du 1-3 stjerner. Du vælger selv om du vil samle alle billederne, eller blot de som har motiver der interesserer dig. Bemærk at du kun får stjerner én gang for at samle de forskellige billeder. Hvis du kan lide at lægge puslespil og udfordre hjernen så er Jigsaw uden tvivl noget for dig. Slut med at købe billige puslespil, nej nu kan du lægge dem helt gratis og nyde det store udvalg af puslespil, dette spil indeholder.

Opsætning

Når du har valgt et billede, mødes du af en opsætningsdialog. Her kan du vælge hvor mange brikker du vil have, om du vil tillade roterede brikker, om du vil have hjælpemuligheder, samt hvilket brik sæt du vil spille med. Dine valg påvirker spillets sværhedsgrad, samt den efterfølgende pointtildeling.

 • Rotation - med rotation aktiveret, vil brikkerne blive roteret tilfældigt ved spilstart. Du højreklikker på en brik for at rotere den.
 • Hjælp - med hjælp aktiveret, vil der i spillets højre side være en menu, hvor du kan vælge tre forskellige hjælpefunktioner.
 • Briksæt - skifter du briksæt, vil spillets brikker få nye former.


Point

Når du har samlet et puslespil gives du point og stjerner. For at få to stjerner skal du have 5.000 point, og for at få tre stjerner skal du have 10.000 point. Din score afhænger af spillets opsætning. Som udgangspunkt gives du 25.000 point. Denne score ganges op, hvis du aktiverer rotation - jo flere brikker, jo mere ganges den op. Aktiverer du hjælp så falder scoren derimod. Jo mere avanceret et briksæt du vælger, jo flere point får du også. Efter at denne grundscore er beregnet, så trækkes der point alt efter hvor meget tid du har brugt på at samle puslespillet. Der trækkes flere point for tid, hvis du spiller med få brikker. Jo større et puslespil du samler, jo mindre betyder tiden, du bruger på det altså.

Bonus Spin

For at få Bonus Spin skal du samle seks gyldne brikker. Du får én brik for at samle et lille puslespil, to for et medium og tre for et stort. 

Puslespil historie

Historien om puslespil går tilbage flere århundreder, og de tidligste former for puslespil kan spores tilbage til det gamle Egypten, hvor arkæologer har opdaget puslespilslignende artefakter. Dog er det moderne puslespil, som vi kender det i dag, resultatet af en længere udviklingsproces. I det 18. århundrede begyndte puslespil at blive fremstillet som uddannelsesmæssige redskaber til børn. Disse tidlige puslespil blev lavet af træ og skåret i individuelle brikker, der skulle samles for at danne et billede. De blev brugt til at lære børn geometriske former, bogstaver og tal. I begyndelsen af det 20. århundrede blev puslespil mere populære og begyndte at blive masseproduceret. Større producenter som Parker Brothers og Milton Bradley blev involveret i produktionen af puslespil og bidrog til deres udbredelse. Puslespil blev lavet af pap, træ eller metal og blev ofte solgt i æsker med et billede på forsiden for at give en idé om, hvordan puslespillet skulle se ud, når det var samlet. En afgørende udvikling i puslespillets historie var introduktionen af ​​interlocking-brikker. Disse brikker blev designet til at passe sammen på forskellige måder, hvilket gjorde det lettere at samle puslespillet og sikrede, at brikkerne ikke falder fra hinanden. Denne innovation gjorde puslespil mere holdbare og lettere at håndtere. I løbet af det 20. århundrede begyndte puslespil også at omfatte mere komplekse og kunstneriske billeder. Kendte malerier, naturskønne landskaber og populære figurer blev ofte brugt som motiver til puslespil. Dette gjorde puslespil til både en underholdende aktivitet og en form for kunstnerisk udfoldelse. Med tiden er puslespil blevet mere mangfoldige og tilbyder en bred vifte af sværhedsgrader og temaer. Der er puslespil med færre brikker til børn og begyndere og puslespil med flere tusinde brikker til erfarne puslespillere. Der findes også 3D-puslespil, hvor brikkerne skal samles i en tredimensionel struktur. I dag er puslespil stadig en populær aktivitet for mennesker i alle aldre. De tilbyder underholdning, mental stimulering og muligheden for at skabe noget smukt og tilfredsstillende. Puslespil findes både som fysiske produkter og i digitale formater, hvilket giver folk mulighed for at nyde denne tidløse aktivitet på forskellige platforme.

Generelt om Puslespil

Et puslespil er en underholdende og udfordrende aktivitet, der involverer sammensætningen af brikker for at danne et komplet billede eller mønster. Det er en populær tidsfordriv for mennesker i alle aldre og tilbyder en række fordele, herunder mental stimulering, problemløsning og afslapning. Et typisk puslespil består af en samling af individuelle brikker, der er skåret i forskellige former og størrelser. Disse brikker passer sammen på forskellige måder for at danne et sammenhængende billede. Billedet kan være alt fra et maleri, et fotografi, en illustration eller et mønster. Når man begynder at løse et puslespil, er det ofte mest hensigtsmæssigt at sortere brikkerne efter farve, kantformer eller andre karakteristika, der hjælper med at identificere, hvordan de passer sammen. Dette kræver observationsevne, tålmodighed og kreativ problemløsning. Mens puslespil kan variere i sværhedsgrad, fra enkle puslespil med få brikker til mere komplekse puslespil med flere tusinde brikker, giver de alle en følelse af tilfredsstillelse, når de endelige brikker passer sammen, og det fulde billede afsløres. Puslespil er kendt for at tilbyde flere fordele. De stimulerer hjernen ved at udfordre kognitive færdigheder som logisk tænkning, rumlig opfattelse, hukommelse og koncentration. Løsningen af et puslespil kræver også problemløsningskompetencer, da man skal finde strategier til at løse komplekse opgaver. Puslespil kan også være en afslappende aktivitet, der giver en pause fra hverdagens stress og rutiner. Mange mennesker finder glæde i at fokusere på puslespillets detaljer og komme ind i en meditativ tilstand, hvor de kan slappe af og finde indre ro. Der er forskellige typer puslespil tilgængelige, herunder traditionelle brikpuslespil, 3D-puslespil, puslespil med store brikker til børn, magnetiske puslespil og digitale puslespil, der kan spilles på computere, tablets og smartphones. Uanset om det spilles alene eller sammen med andre, tilbyder puslespil en sjov og udfordrende aktivitet, der kan nydes af alle. De stimulerer hjernen, fremmer kreativ tænkning og tilbyder en tilfredsstillende følelse af at opnå en målsætning, når det sidste stykke falder på plads og det fulde billede afsløres.

Spil video

Lignende spil

Anmeldelser

empty stars
filled stars
Send
 • hyggeligt

  synes det er rigtig hyggeligt, sjovt får 4 stjerner, måtte komme flere (billeder) af gangen og ville være fedt hvis man kunne oploade egne billeder. det vil give den 5 stjerne

 • alle spil

  det har været sjovt at lave

 • hyggeligt

  dejligt afstressende og super fedt at der er nye medaljer

 • Underholdende

  Hyggeligt spil. Kæmpe kado til KOV at de vælger at lave flere medaljer til spillet på brugernes opfordring!!!

 • sjovt med pudslespil

 • dejligt Puzzle spil

  det er et dejligt Pulsespil spil

 • puzzie 2

  jeg syntes det er det bedste spil og man få brugt de små grå hjerneceller og bruge mange timer om uge på det her spil og jo mere man spiller jo mere lære man at videre fra de små og videre til de mellen så de helt store savner at der komme nye billeder måske en gang om måneden lige som farm

 • for lidt nye spil

  Dejligt spil , men det er for sjældent der kommer nye

 • Skønt spil

  Virkelig mange dejlige timers afslapning! (:

 • 100% Afslapning…

  God afslapning… 👍