37

Jigsaw Puzzle 2 - Puslespil

Spil

I det flotte Jigsaw Puzzle 2, finder du puslespil for store og små. Der er smukke og sjove billeder i mange kategorier, forskellige brikker og tilmed hjælpemuligheder. Spil for at hygge, eller spil for at samle stjerner og score point.

Udfordringer

Shortest Month
Shortest Month
Crime time
Crime Time
Summer Camp
Summer Camp
Puzzled Mind
Puzzled Mind
11th Month
11th Month
Feeling the heat!
The Sun is Up
See you!
Goodbye April
Pip Pip!
Birds Chirping
It's Cold Outside
First Month
Ho ho ho
For the holidays
18
Picture Frames
10
Broken Pictures
20
Adding the Pieces
12
Keeping it Together
12
Solving the Mystery
15
Pictures in Pieces
10
Greater than Great
5000
Pricey Photos
20
Creating Pictures
15
Brick in the Wall
10
Piece by Piece
6
Rotating Pictures
7
Large Pieces
9
Look Up
12
Twinkle Winkle
12
Reach the Stars
5
Piece by Piece
3
Small Puzzles
25
Small Stars
12
Complicated Photos
5
Great Pictures
5
Puzzle Spin
15000
Puzzle 2 Win
15
Best Mates
15
Star Quality
30
Chilly Puzzle
20
Star Puzzle
10
Friendly Puzzle
15
Jigsaw Planet
10
Jigsaw Star
5
Spring Puzzle
10
Winter Puzzle
7
Puzzle with Friends
50000
Small Pieces
3
Bonus Puzzle
10
Medium Puzzle
20000
Ice Puzzle
8
New Pictures

Medaljer

Basic
Expert
Jiggly Puzzler
Star Player
Sapphire
Emerald
Ruby
Diamond

Sådan spiller du Jigsaw Puzzle 2 Digipuzzle

Spillet

I Jigsaw Puzzle 2 kan du én ting - du kan samle puslespil online. Jigsaw er et digipuzzle spil med masser af forskellige billeder og brikker at vælge imellem, så spillet aldrig bliver kedeligt, og vi vil selvfølgelig også tilføje nye billeder løbende. Vores puslespil går ikke op i antallet af brikker - om det er 500 brikker eller mere, det er æstetiske og flotte billeder der er omdrejningspunktet med forskellige sværhedsgrader. Billederne er opdelt i albums, hvor hvert album har et bestemt tema. Samler du et billede får du 1-3 stjerner. Du vælger selv om du vil samle alle billederne, eller blot de som har motiver der interesserer dig. Bemærk at du kun får stjerner én gang for at samle de forskellige billeder. Hvis du kan lide at lægge puslespil og udfordre hjernen så er Jigsaw uden tvivl noget for dig. Slut med at købe billige puslespil, nej nu kan du lægge dem helt gratis og nyde det store udvalg af puslespil, dette spil indeholder.

Opsætning

Når du har valgt et billede, mødes du af en opsætningsdialog. Her kan du vælge hvor mange brikker du vil have, om du vil tillade roterede brikker, om du vil have hjælpemuligheder, samt hvilket brik sæt du vil spille med. Dine valg påvirker spillets sværhedsgrad, samt den efterfølgende pointtildeling.

 • Rotation - med rotation aktiveret, vil brikkerne blive roteret tilfældigt ved spilstart. Du højreklikker på en brik for at rotere den.
 • Hjælp - med hjælp aktiveret, vil der i spillets højre side være en menu, hvor du kan vælge tre forskellige hjælpefunktioner.
 • Briksæt - skifter du briksæt, vil spillets brikker få nye former.


Point

Når du har samlet et puslespil gives du point og stjerner. For at få to stjerner skal du have 5.000 point, og for at få tre stjerner skal du have 10.000 point. Din score afhænger af spillets opsætning. Som udgangspunkt gives du 25.000 point. Denne score ganges op, hvis du aktiverer rotation - jo flere brikker, jo mere ganges den op. Aktiverer du hjælp så falder scoren derimod. Jo mere avanceret et briksæt du vælger, jo flere point får du også. Efter at denne grundscore er beregnet, så trækkes der point alt efter hvor meget tid du har brugt på at samle puslespillet. Der trækkes flere point for tid, hvis du spiller med få brikker. Jo større et puslespil du samler, jo mindre betyder tiden, du bruger på det altså.

Bonus Spin

For at få Bonus Spin skal du samle seks gyldne brikker. Du får én brik for at samle et lille puslespil, to for et medium og tre for et stort.Gameplay-video

Lignende spil

Anmeldelser

Send
 • hyggeligt
  synes det er rigtig hyggeligt, sjovt får 4 stjerner, måtte komme flere (billeder) af gangen og ville være fedt hvis man kunne oploade egne billeder. det vil give den 5 stjerne
 • alle spil
  det har været sjovt at lave
 • hyggeligt
  dejligt afstressende og super fedt at der er nye medaljer
 • Underholdende
  Hyggeligt spil. Kæmpe kado til KOV at de vælger at lave flere medaljer til spillet på brugernes opfordring!!!
 • sjovt med pudslespil
 • dejligt Puzzle spil
  det er et dejligt Pulsespil spil
 • puzzie 2
  jeg syntes det er det bedste spil og man få brugt de små grå hjerneceller og bruge mange timer om uge på det her spil og jo mere man spiller jo mere lære man at videre fra de små og videre til de mellen så de helt store savner at der komme nye billeder måske en gang om måneden lige som farm
 • for lidt nye spil
  Dejligt spil , men det er for sjældent der kommer nye
 • Skønt spil
  Virkelig mange dejlige timers afslapning! (:
 • 100% Afslapning…
  God afslapning… 👍