9
4.3
Åbn

Jigsaw Puzzle 2

I det flotte Jigsaw Puzzle 2, finder du puslespil for store og små. Der er smukke og sjove billeder i mange kategorier, forskellige brikker og tilmed hjælpemuligheder. Spil for at hygge, eller spil for at samle stjerner og score point.

Highscores

Anmeldelser

Send
 • Luksusxluksus
  super godt spil :D plus underholdene XD
  efter min tid hvor jeg har spillet i et godt stykke tid, så syntes jeg faktisk at det er et af de bedste spil indtil videre, bruger rigtig mange timer på det. spichelt vis jeg ikke har nogen ide om hvad man skal give sig til. så et super god, men også et meget tidskrevnde spil. som kan tage nogle timer, vis man mangler tid xD. men det for 5 stjerner af mig xD
 • Twinkieshy
  Godt tidsfordriv
  Men jeg er lidt skuffet over, at jeg ikke rykker mig i rang, selvom jeg spiller næsten hver dag. (Har været fanget på rang 5 i flere måneder).
  Ellers flotte billeder og en god måde at gøre tilværelsen knap så kedelig. Og når man ikke har pladsen til fysisk at lægge puslespil, er det et godt alternativ.
 • alicefedder
  Det er et meget afslappende, m
  Det er et meget afslappende, man bliver lidt ivrig, for at få det til at gå op, men der er også spænding ved det.
 • Line2007
  jigsaw puzzle 2
 • Lotte4200
  Velfortjent 5 stjerner
  Nyder altid at lave et puslespil. Det er både afstressende og afslappende. En herlig lille tidsrøver.
  Ide til statistikken:
  at man ligesom i det forgangne Jigsaw Puzzle 1, udvider statistikken så man kan se et givent puslespil er lavet med så og så mange brikker.
  Det tror jeg helt sikkert vil være et plus for os spillere, - mere udfordrende.
  Og så selvfølgelig at der hurtigere kommer nye billeder :-)