facebook-pixel
diamond13
Offline - 2 dage

diamond13

7/10/14 - RAINBOW, JEG ELSKER DIG MIT HØJTELSKEDE JORDEGERN! 
24/7/19 - Hvil i fred min engel, min dejlige Rainbow prinsesse! ❤️❤️❤️❤️❤️
13/10-14 - JEG ELSKER DIG MIN DYREBARESTE KÆRESTE! 

- Du er virkelig verdens allerbedste og allerdejligste prinsesse på denne her jord. Uden hende og min kæreste ville jeg da slet ikke være til overhovedet! Sådan har jeg det i hvert fald, og det er der ingen eller intet som kan eller skal ændre! 

- Tusinde tak til alle jer som skriver i min gæstebog eller i en privat besked. Det er altid hyggeligt med nogen at skrive med - det varmer altid uanset hvilken årstid vi end er i! Jeg sætter utrolig meget pris på venlighed og venskab hos andre mennesker, så bliv da endelig ved med at være sådan! 

- Jeg vil altid elske at skrive digte. Det er en stor del af mit liv. Hvis jeg slet ikke kunne finde ud af at skrive eller stave, ville jeg godt nok kun være ulykkelig! For mig er det nemlig så rart at kunne skrive sine tanker, oplevelser og følelser ned, så man selv eller andre kan se hvordan man går rundt og har det. Jeg synes selv kommunikation er vigtigt i alles liv, for ellers forbliver man jo tavs og ender med at være lukket inde i sig selv - og det er jo ikke så godt igen, vel?

- Jeg mistede min mor, da hun faldt i en havn januar måned i 2009. Det gjorde virkelig ondt da hun forlod jorden, men hun havde brug for noget ro. Hendes sind og krop var proppet med alkohol og indre dæmoner som hun ikke kunne skille sig af med. Det var vigtigt hun fik fred, og det gjorde hun så der! Og ikke nok med det, mister jeg min elskede morfar til prostatakræft i november måned i 2014. Han havde kæmpet med det i næsten 8 år, både med op- og nedture. Hold nu op hvor var jeg bare stolt over han har kunnet klare alle de smerter som han gik og havde hver eneste evige dag! Han fik i det mindste lov til at møde sine oldebørn, og at se mig vokse op og blive klogere på livet. 

- Så jeg har lært med årene at blive stærkere, trods for al den mobning i folkeskolen, de mange selvmordstanker pga. for lavt selvværd og dårlig selvtillid, samt en mor der drak og var alkoholiker (ikke en særlig god cocktail i længden), astma, allergi overfor pelsdyr (undtagen jordegern), samt alt for mange lektier der faktisk kun gav mig ekstremt meget stress og ustabilitet. Det er fortid og et færdigt kapitel. Jeg lever i nuet og har valgt selv at bestemme hvordan mit liv og min fremtid fremover kommer til at foregå. 


- Resten af mit liv skal være fyldt med en masse gode stunder, samt en masse uforglemmelige oplevelser som jeg altid vil tænke tilbage på med et smil på læben. Det er utrolig vigtigt at kunne sige fra og at gøre det som man føler er bedst for én selv. Det er altid vigtigt at sætte sig selv før alle andre, ellers ender man bare med at få et nervesammenbrud lige pludselig ud af den blå luft. Det er det værd at kæmpe for at have et godt liv med sund kost, samt en masse motion og at være i et godt selskab med andre mennesker som man møder i sit liv.

Tillykke med dagen, elskede mor! ❤️ (30/3-21)
Tak for det skønne vejr! Det er tiltrængt!
Du er som altid savnet! Himlens engle passer på dig - det er jeg sikker på, for du var et menneske med hjertet på rette sted; fyldt med håb og drømme: Nogle gik i opfyldelse, andre ikke. Et sandt mirakel var du, for du gjorde jeg kom til efter mange forsøg.

Tak, fordi jeg måtte lære dig at kende! Jeg tænker altid på dig, selvom det er så mange år siden du fik vinger. Du vil altid have en utrolig særlig plads i mit hjerte uanset hvad vi to har været igennem! Jeg er så stolt over hvad du gjorde for mig, selv de ting som gjorde ondt, for de lærte mig hvordan livet er!

Jeg er blevet så stærk af alt det jeg har oplevet! Jeg anede ikke før nu menneskesindet kunne holde til så meget over en længere periode! Jeg har fået drevet de fleste af mine dæmoner væk, fordi jeg har accepteret min fortid er som den er! Jeg kan ikke lave om på den, men jeg kan selv bestemme hvad jeg fremover gerne vil med mit liv!

Min sorg pga. tabet af dig vil jeg bruge til noget positivt: Jeg vil lære af mine smerter, forme dem til noget smukt - ud af dem skabe et maleri af mit liv på godt og ondt. Fyldt med farver. Fyldt med power. Fyldt med kontraster. Fyldt med en masse historier.

Jeg vil lære at elske mig selv noget mere, for jeg har altid hakket på mig selv. Ikke følt mig god nok. Sammenlignet mig med andre. Men det skal laves om nu, for jeg er god nok! Jeg er ikke som de andre, jeg er helt min egen. Jeg er din datter for resten af livet uden pauser!

Tak, fordi du gav mig livet. For uden livet var jeg ikke til. Tak for al din kærlighed som kom i umættede mængder. Du var noget ganske særligt. Du fortjener at blive husket, at blive fejret på din fødselsdag hvert år, for du havde noget unikt gemt i dig, som blot ventet på at blive taget frem efter behov.

Tak for vores op- og nedture! De har gjort mig til den jeg er! De har lært jeg IKKE skal finde mig i hvad som helst! For jeg SKAL behandles ordentligt! Og det skulle du bestemt også da du stadigvæk levede på denne fantastiske magiske jord!

Vi ses snart igen i mine drømme. De allervarmeste, dybeste, inderste, sødeste, dejligste tanker & kys fra din digterinde! ❤️❤️❤️

Seneste indlæg

 • AMANDA7
  AMANDA7

  Hjertelig tillykke med fødselsdagen, som jeg håber er god :-)

  Besvar
 • Fakutoo
  Fakutoo
  image


  Besvar

Seneste billeder