diamond13
Offline - 18 dage
7/10/14 - RAINBOW, JEG ELSKER DIG MIT HØJTELSKEDE JORDEGERN! 
24/7/19 - Hvil i fred min engel, min dejlige Rainbow prinsesse! ❤️❤️❤️❤️❤️
13/10-14 - JEG ELSKER DIG MIN DYREBARESTE KÆRESTE! 

- Du er virkelig verdens allerbedste og allerdejligste prinsesse på denne her jord. Uden hende og min kæreste ville jeg da slet ikke være til overhovedet! Sådan har jeg det i hvert fald, og det er der ingen eller intet som kan eller skal ændre! 

- Tusinde tak til alle jer som skriver i min gæstebog eller i en privat besked. Det er altid hyggeligt med nogen at skrive med - det varmer altid uanset hvilken årstid vi end er i! Jeg sætter utrolig meget pris på venlighed og venskab hos andre mennesker, så bliv da endelig ved med at være sådan! 

- Jeg vil altid elske at skrive digte. Det er en stor del af mit liv. Hvis jeg slet ikke kunne finde ud af at skrive eller stave, ville jeg godt nok kun være ulykkelig! For mig er det nemlig så rart at kunne skrive sine tanker, oplevelser og følelser ned, så man selv eller andre kan se hvordan man går rundt og har det. Jeg synes selv kommunikation er vigtigt i alles liv, for ellers forbliver man jo tavs og ender med at være lukket inde i sig selv - og det er jo ikke så godt igen, vel?

- Jeg mistede min mor, da hun faldt i en havn januar måned i 2009. Det gjorde virkelig ondt da hun forlod jorden, men hun havde brug for noget ro. Hendes sind og krop var proppet med alkohol og indre dæmoner som hun ikke kunne skille sig af med. Det var vigtigt hun fik fred, og det gjorde hun så der! Og ikke nok med det, mister jeg min elskede morfar til prostatakræft i november måned i 2014. Han havde kæmpet med det i næsten 8 år, både med op- og nedture. Hold nu op hvor var jeg bare stolt over han har kunnet klare alle de smerter som han gik og havde hver eneste evige dag! Han fik i det mindste lov til at møde sine oldebørn, og at se mig vokse op og blive klogere på livet. 

- Så jeg har lært med årene at blive stærkere, trods for al den mobning i folkeskolen, de mange selvmordstanker pga. for lavt selvværd og dårlig selvtillid, samt en mor der drak og var alkoholiker (ikke en særlig god cocktail i længden), astma, allergi overfor pelsdyr (undtagen jordegern), samt alt for mange lektier der faktisk kun gav mig ekstremt meget stress og ustabilitet. Det er fortid og et færdigt kapitel. Jeg lever i nuet og har valgt selv at bestemme hvordan mit liv og min fremtid fremover kommer til at foregå. 


- Resten af mit liv skal være fyldt med en masse gode stunder, samt en masse uforglemmelige oplevelser som jeg altid vil tænke tilbage på med et smil på læben. Det er utrolig vigtigt at kunne sige fra og at gøre det som man føler er bedst for én selv. Det er altid vigtigt at sætte sig selv før alle andre, ellers ender man bare med at få et nervesammenbrud lige pludselig ud af den blå luft. Det er det værd at kæmpe for at have et godt liv med sund kost, samt en masse motion og at være i et godt selskab med andre mennesker som man møder i sit liv.

Seneste indlæg

Seneste billeder