Nyt indhold
61

Finding Fate

Spil

Fate er journalist og har en evne til altid at havne i spændende situationer. I Finding Fate følger du Fate, og hjælper hende med at komme tæt på sandheden i de historier hun undersøger. Du skal søge efter skjulte genstande, samle stjerner og gennemføre en ny episode hver måned.

Seneste nyt

Nye udfordringer i Finding Fate
28. Mar, 2023
Fem nye udfordringer er netop blevet tilføjet til Finding Fate. Kom og spil de nye udfordringer, og måske lykkes det dig at få nogle guldmedaljer!


Læs mere
Nye medaljer og udfordringer i Finding Fate
21. Mar, 2023
Vi har netop tilføjet 4 nye medaljer til Finding Fate! Disse medaljer er specielt lavet til den ellevte episode, så rejs tilbage i tiden for at samle dem. Og som sædvanlig har vi også tilføjet 5 nye ugentlige udfordringer. Held og lykke med jagten på medaljerne!


Læs mere

Udfordringer

Spring Time
Spring Time
Year 2023
Year 2023
Santa's Elves
Santa's Elves
Autumn Holidays
Autumn Holidays
Early Fall
Early Fall

Medaljer

Finding Fate
Basic
Expert
Journalist
Fate
Episode 1
Basic
Expert
Jayden Webb
Billy Delmont
Episode 2
Basic
Expert
Geraldine
David
Episode 3
Basic
Expert
Lance
Miss Williams
Episode 4
Basic
Expert
Gemma
Katie
Episode 5
Basic
Expert
Hank Wheeler
Maria Cortez
Episode 6
Basic
Expert
Victor Smith
Leonard Roberts
Episode 7
Basic
Expert
James Kruger
Leona Fletcher
Episode 8
Basic
Expert
Alana Simmons
Frank Simmons
Episode 9
Basic
Expert
John Campbell
Chris Bradley
Episode 10
Basic
Expert
Isabelle
Martha
Episode 11
Basic
Expert
Otto Parsons
Paul Baker

Sådan spiller du Finding Fate

Hjælp fate med at komme tæt på sandheden

Du skal hjælpe journalisten Fate med at finde forskellige genstande, som skal bruges til at afsløre sandheden i de sager hun undersøger.

Episoder og Baner

En episode består af 5 beliggenheder/baner. I hver bane skal du finde de genstande, som står beskrevet i kasser under billedet. Desuden skal du hjælpe Fate med at finde nogle bestemte spor, derfor er det meget vigtig, at du læser, hvad hun fortæller, fordi hun kommer med hints til, hvad der skal ledes efter. I hver bane skal man opnå et vist antal stjerner, før den næste bane låses op.

Der udkommer en ny episode hver måned.

VIP medlemmer kan spille alle episoder. Hvis ikke du er vip medlem, kan du kun spille episode 1 og 7. Du har dog mulighed for at købe adgang til andre episoder.

Lup og Zoom navigation

Du har mulighed for at klikke på luppen øverst til venstre for at forstørre billedet (+) eller for at mindske billedet igen (-). Hvis du bruger en mus, kan du bruge scroll hjulet i stedet for. Når du har zoomet ind på billedet, kan du flytte rundt på billedet, så du kan zoome ind på dit fokusområde.

Lyspære

Du har også mulighed for at få hjælp til at finde en ting ved at klikke på lyspæren nederst til højre. Bemærk at hver gang du har klikket på lyspæren, så går der 30 sek før du kan klikke på den igen. Hvis du bruger pæren til hjælp, så får du færre points for at klare banen, end hvis ikke du havde brugt den. Hvis du klikker forkert 3 gange, så bliver billedet utydelig i 5 sekunder. Du får strafpoint for at klikke forkert, så tænk dig godt om, før du klikker på en genstand.

Nulstil

Når du har klaret alle 5 baner i en episode, har du mulighed for at trykke på Indstillinger->Nulstil for at nulstille hele episoden, og spille alle 5 baner forfra. Når man har gennemført banerne én gang, så vises muligheden for at skippe dialogen.

Spiltyper

I hver bane kan du vælge mellem 6 spiltyper: Standard, Spejlvendt, Nat, Forskelle, Silhuet og Anagram. Spiltyperne giver forskellige points. Jo sværere er spiltypen, jo flere points scorer du.

Udfordringer

Du kan samle stjerner ved at gennemføre udfordringer. Hver udfordring består af forskellige opgave som du skal løse. Du kan vinde guld-, sølv- eller bronzestjerne alt efter hvor hurtig du er til at gennemføre udfordringen. Nogle udfordringer kan kun løses af VIP medlemmer. Der udkommer nye udfordringer hver uge.

Gameplay-video

Lignende spil

Anmeldelser

Send
 • Langt om længe
  Endelig et af de goe' gamle spil a la Heidi Hunt.
 • spil
  endelig et spil er ligner heidi hunt lidt
 • "Heidi Hunt" er tilbage HURRA
  Det er bare super godt at det er kommet tilbage, næsten ligesom det gamle.
 • jubiii
  endelig lidt mere at bruge hovedet på ind imellem har man så lyst til at banke det i computeren hihi fedt spil
 • hygge
  jeg syntes det nye spil er spændene når man først kommer ind i det det er den slags spil jeg elsker elsker når man skal bruge de små grå og gerne flere af den slags
 • Dejligt spil
  jeg spiller det vær dag jeg syntes det er så hyggelige godt for hjernecellerne
 • godt spil.1blackie
  et dejligt afslappende spil sætter gang i de små grå. når man går i gang med spillet flyver tiden bare afsted.
 • heidi hunt er til bage
  huraaaa
 • Et nyt hjernegymnastik spil
  Jeg savnede Heidi Hunt, men nu har vi endelig et spil der ligner det.. Man kan kun elske når man skal bruge de små grå i et spil, wf er mit ynglingsspil men dette kommer tæt på
 • Hyggeligt tisfordriv
  Synes det er mega hyggeligt. Det er bare træls meget er låst til VIP, især når man ikke kan optjene alle medaljer, hvis man køber sig til VIP