1
4.1
Åbn

Sea Sweeper

Ohøj, Matros! Tag på ekspedition i denne nye version af minestryger og udforsk verdenshavene for at finde gemte skatte! Men husk at være forsigtig - undgå at gå på grund ved at identificere landet i tide.

Highscores

Anmeldelser

Send
 • zoosanne
  Hyggeligt og udfordrende
  Jeg giver ret i at man godt kan savne en knap, hvor man kan zoome out og få overblik; men ellers er det en rigtig sjov variation, hvor det ser ud til at man finde en passende sværhedsgrad. Og der ER altså en knap, hvor man kan slå funktionen til, hvor man klikker på et tal og så resterende tal åbner sig, Regndråben.
 • regndraaben
  Super udgave af minestryger!
  Jeg elsker minestryger og dette er en rigtig hyggelig version. Det eneste jeg savner er funktionen fra det originale minestryger, hvor man kan klikke højre og venstre musetast ned samtidig på et tal hvor man har sat flag på alle bomber, så alle resterende tal åbnes. Men ellers er jeg fan!
 • jebaha
  hvor dejligt med nye medalje krav
  skønt kov har lyttet til os brugere og ændret medalje kravene i 3. og 4. medalje.
  så nu er det bare med at klø på i et godt spil
 • nussie
  mod på det igen
  tak til kov, for at skære det ned til at man "kun" skal have et overlevelses-spil til medalje 3 og 4 :o) og wow lykkes mig endelig få den i L .... så skal nok kæmpe indtil får den i XL også :o)
 • sweety1979
  super spil
  har altid elsket det klassiske minestryger og at det nu er kombineret med skattejagt gør det kun endnu sjovere