11

Anmeldelser

Send
 • Super spil
  Elsker dette spil, både udfordrende og hyggeligt. Vender tilbage til det gang på gang.
  Det fungerer rigtig godt med at man kan rykke tilbage eller starte forfra når der er behov for det.
 • det bedste spil
  har været med fra begyndelsen og er stadig det bedste spil på kom - ingen tvivl om det .
  Vi er så heldige at få 12 nye baner i en kov-bog hver fredag men der er også vennebaner og masser at beta-baner man kan løse. Kan helt klart anbefale dette spil
 • Okay
 • Underholdende
  Et godt udfordrende og underholdende spil.Kunne dog godt ønske man kunne hente det som app til android
 • Voodoo Friends
  Voodoo er et genial spil som man kan bruge det meste af dagen på, det er virkelig hjernegymnastik, jeg tror ikke jeg vil kunne gennemføre alle baner uden hjælp, men jeg prøver :) flere af denne slags spil ville ikke skade da :)
 • Super nemt spil
  Jeg syntes at det her spil er et nemt om hyggeligt spil når man ikke har noget at lave jeg vil anbefale. Dig /de skal spille det
 • Sjov hjernevrider
  Voodoo Friends er hjernegymnastik. Selv for den som er genial til at finde på løsninger kunne få deres sag for i dette spil. Et sjovt og underholdende spil som får tiden til at flyve afsted. Absolut vanedannede. Kan varmt anbefales til alle som længes efter at sætte den øverste etage på arbejde.
  Edit: Stavefejl rettet.
 • bravo
  hold da ferie for et spil . man blir glad . rasende . irriteret og forsætter dag efter dag . super svære , meget inspirerede spil , man glemmer tid og sted. man får masser af dejlige timer i chat og spil , man blir mødt med glæde som ny spiller . ja bare perfekt . godt gået dem som laver alle nye baner vi andre kan løse . flere af den slags
 • Voodoo Friends
  Voodoo Friends er i mine øjne et af de absolut bedst udviklede spil her på KOV.
  Der er allerede udgivet 187 bøger med 12 baner i hver med niveauer for alle, og hver fredag kommer der stadig en ny bog med nye udfordrende baner til stor glæde for mange - alt præsenteret i et lækkert design.
  Derudover er der et væld af baner i beta, og det er også muligt at spille vennebaner.
  Hvad enten du kan lide, at løse baner - eller sågar at bygge baner selv, så er dette spil noget for dig. Spillet indeholder mange muligheder, og er inspirerende, sjovt, kreativt, samt ikke mindst udfordrende for de små, grå celler. Spillet er stærkt vanedannende, og man kommer hurtigt til, at bruge rigtig mange timer.
  Tak til de mange banebyggere for super gode baner i alle sværhedsgrader.
  De varmeste anbefalinger til spillet herfra. 5 stjerner til Voodoo Friends.
 • Et smadder godt spil
  En rigtig vanedannede spil, man kan bygge det man vil i alle str, man kan rate andre brugers baner i beta eller man kan spille vennernes baner eller man kan spille KOV bøgerne :o)