facebook-pixel

Voodoo Friends

Antal gange spillet: 468.522
Spillet i dag: 95
Seneste time: 7
Hjælp voodoo-vennerne med at samle garn og opnå 3-stjernede scores i de mange sjove og udfordrende baner. Du kan også bygge dine egne baner eller spille dine venners. Vi udgiver de bedste baner og belønner skaberen med ære og poletter.

Udfordringer

Independence Day
Aquamarine
Snow Flake
Festival Season
Fool in Love
Scary House
Baby it's Cold Outside
Indian Summer
At the Beach
Almost Over
Find the Key
Friends 4 Ever
Weird Friends
White Magic
Scary Friends
New Friends
Scary Time
Ghost Hunting
Lasting Friendship
Rich Friends
Needy Friends
November Rain
Scary Stuff
Holiday Voodoo
Scary Bacon
Best Friends
Friends Forever
Magic Friends
White Voodoo
Black Voodoo
Voodoo Money
Voodoo 12
V for Voodoo
Bacon Time
Voodoo Stars
Friend with a Voodoo
Voodoo Springtime
Voodoo Hunt
Levels of Voodoo
Beta Stars
Friend of Friends
Collecting stars
Voodoo Week 1
Voodoo Week 2
Greedy Friends
Voodoo Money

Medaljer

Basic
Basic
Expert
Expert
Yarn Master
Yarn Master
Yarnzilla
Yarnzilla

Seneste nyt

Ny bog i Voodoo Friends image
Ny bog i Voodoo Friends
24. Maj, 2024
Vi har netop udgivet en ny bog i Voodoo Friends! Kan du samle al garnet? Hop ind i spillet og vis hvad du kan. God fornøjelse i Voodoo Friends!
Læs mere
Ny bog i Voodoo Friends image
Ny bog i Voodoo Friends
17. Maj, 2024
Vi har netop udgivet en ny bog i Voodoo Friends! Kan du samle al garnet? Hop ind i spillet og vis hvad du kan. God fornøjelse i Voodoo Friends!
Læs mere
Ny bog i Voodoo Friends image
Ny bog i Voodoo Friends
10. Maj, 2024
Vi har netop udgivet en ny bog i Voodoo Friends! Kan du samle al garnet? Hop ind i spillet og vis hvad du kan. God fornøjelse i Voodoo Friends!
Læs mere

Sådan spiller du Voodoo Friends

Spillet


Ordet Voodoo vil for evigt være forandret for dig efter du har spillet VooDoo Friends. De tre venner og voodoo-dukker Newton, Bacon og Ghost opdager en dag en mystisk bog. Bogen er fyldt med magiske formularer, men særligt én fanger deres opmærksomhed. Garnzilla - verdens største voodoo-dukke - kan fremmanes ved hjælp af garn. Meget garn! Faktisk ved de ikke hvor meget der skal til, men alligevel begiver de sig ud i verden for at finde garn. Din opgave er at hjælpe voodoo-vennerne med at finde garn. I hver af spillets baner er der placeret mellem 3 og 10 garnnøgler. Dem skal du samle, for at gennemføre banen til en 3-stjernet score. Du kan også nøjes med en lavere score, ved at lade nogle af garnnøglerne ligge tilbage.


Voodoo-dukkerne

Det er let at styre voodoo-dukkerne. Du klikker med musen på den dukke du vil have til at bevæge sig, og derefter klikker du på det sted i banen du vil have ham til at gå hen. Det behøves ikke være tæt på - han vil altid vælge den korteste vej til det sted du klikker. Hvis der altså er mindst én vej derhen. Voodoo-dukkerne kan højst overleve et fald på to felter, og der kan ikke stå to dukker på det samme felt. Hver voodoo-dukke har dog særlige evner:

 • Newton - er verdens mindste voodoo-dukke, men alligevel lederen af de tre venner. Hans størrelse lader ham kravle ind hvor de andre ikke kan gå. Newtons love kalde de andre venner det når Newton bestemmer!

 • Bacon - han er ganske overvægtig, men altid fuld af fart. Han er så stærk at de andre kan gå ovenpå ham, og hans vægt kan aktivere knapper. Bacon i ovn er ikke en joke han finder sjov!

 • Ghost - nogle siger, at han allerede ér død engang i New Orleans. I al fald er han udødelig, så han kan overleve høje fald og spidse pigge. Han kan også hoppe.


Nålene

Undervejs i spillet får du adgang til særlige voodoo-nåle, så du kan udøve lidt sort magi. Dem kan du prikke i dukkerne, for at give dem specielle evner. F.eks. er der paraply-nålen der lader en dukke svæve sikkert ned, for dermed at undgå at dø ved et fald på tre eller flere felter. Alle de forskellige nåle vil blive introduceret når du spiller. De fleste baner kan kun gennemføres på én måde, så det er vigtigt at bruge nålene på de helt rigtige steder. En vigtigt detalje, er at du højst kan bære fire forskellige nåle ad gangen - altså kan du ikke opsamle en femte type, før du har opbrugt en af de andre typer.


Stjerner

Samler du alt garnet i en bane, så får du tre stjerner for banen. Samler du over to tredjedele af garnet, så får du to stjerner. Gennemføre du banen med mindre garn end det, så får du kun én stjerne. I starten er det ikke vigtigt at få mange stjerner, men jo længere du kommer jo flere stjerner skal du bruge for at låse op for nye baner.


Score

Når du har gennemført en bane får du en score, og du kan se hvad verdensrekorden for banen er. Scoren udregnes således:

 • Hver garnnøgle giver 10.000 point.

 • Hvert skridt fratrækker dig 25 point.

Du skal altså samle alle garnnøgler på så få skridt som muligt, for at tangere verdensrekorden.


Poletter

De stjerner du får bruges også til at aktivere op til tre Bonus Spins. Får du én stjerne får du også ét spin, mens tre stjerner giver tre spins - på det sidste spin har du endda mulighed for at vinde banken. De poletter indsættes på din konto så snart du har vundet dem. Du kan kun få de tre Bonus Spins én gang for hver bane!


Banebygger

Når du har samlet 150 stjerner, får du adgang til "Mine baner", hvor du kan bygge dine egne baner og udgive dem til dine venner. De baner du udgiver vil også kunne findes som beta-baner, indtil de er blevet vurderet af andre spillere. For at udgive en bane skal du selv spille den igennem og samle alle garnnøglerne. Det er for at sikre, at du ikke laver en bane som ingen kan gennemføre. Vil du øge dine chancer for få din bane vurderet højt, skal du sørge for at der ikke er nåle i overskud når den er gennemført. Hvis andre spillere gennemfører din bane med nåle i overskud, så vil du se et lille rødt tal på banen - det viser hvor mange nåle folk har haft i overskud.


Beta-baner

Når du har samlet 200 stjerner, får du adgang til beta-banerne. Under beta-baner kan du spille tilfældigt udvalgte baner fra andre spillere, og give dem en karakter på 1-5. Din karakter hjælper os til at afgøre om vi udgiver banen ej. Polet-præmien for at gennemføre en beta-bane er ekstra høj, og du opbygger såkaldt beta-rang. Jo flere baner du vurderer, jo højere bliver din rang.


Tema-bøger

Har du eller andre lavet 12 baner som du synes passer så godt sammen, at de fortjener en hel bog for sig selv, så kan du også skrive deres ID-numre ned og sende dem i en besked til profilen ChronoDK. Så vil han tage dem i betragtning, når han udvælger de baner der bliver udgivet. Det er dog ingen garanti for at de vil blive udgivet, da banerne selvfølgelig stadig først skal testes som beta-baner.

Spil video

Anmeldelser

5
4.5
Hvad synes du?
 • Sjovt spil

  meget sjovt spil...

 • Super spil

  Elsker dette spil, både udfordrende og hyggeligt. Vender tilbage til det gang på gang.
  Det fungerer rigtig godt med at man kan rykke tilbage eller starte forfra når der er behov for det.

 • det bedste spil

  har været med fra begyndelsen og er stadig det bedste spil på kom - ingen tvivl om det .
  Vi er så heldige at få 12 nye baner i en kov-bog hver fredag men der er også vennebaner og masser at beta-baner man kan løse. Kan helt klart anbefale dette spil

 • Okay

 • Underholdende

  Et godt udfordrende og underholdende spil.Kunne dog godt ønske man kunne hente det som app til android

 • Voodoo Friends

  Voodoo er et genial spil som man kan bruge det meste af dagen på, det er virkelig hjernegymnastik, jeg tror ikke jeg vil kunne gennemføre alle baner uden hjælp, men jeg prøver :) flere af denne slags spil ville ikke skade da :)

 • Super nemt spil

  Jeg syntes at det her spil er et nemt om hyggeligt spil når man ikke har noget at lave jeg vil anbefale. Dig /de skal spille det

 • Sjov hjernevrider

  Voodoo Friends er hjernegymnastik. Selv for den som er genial til at finde på løsninger kunne få deres sag for i dette spil. Et sjovt og underholdende spil som får tiden til at flyve afsted. Absolut vanedannede. Kan varmt anbefales til alle som længes efter at sætte den øverste etage på arbejde.
  Edit: Stavefejl rettet.

 • bravo

  hold da ferie for et spil . man blir glad . rasende . irriteret og forsætter dag efter dag . super svære , meget inspirerede spil , man glemmer tid og sted. man får masser af dejlige timer i chat og spil , man blir mødt med glæde som ny spiller . ja bare perfekt . godt gået dem som laver alle nye baner vi andre kan løse . flere af den slags

 • Voodoo Friends

  Voodoo Friends er i mine øjne et af de absolut bedst udviklede spil her på KOV.
  Der er allerede udgivet 187 bøger med 12 baner i hver med niveauer for alle, og hver fredag kommer der stadig en ny bog med nye udfordrende baner til stor glæde for mange - alt præsenteret i et lækkert design.
  Derudover er der et væld af baner i beta, og det er også muligt at spille vennebaner.
  Hvad enten du kan lide, at løse baner - eller sågar at bygge baner selv, så er dette spil noget for dig. Spillet indeholder mange muligheder, og er inspirerende, sjovt, kreativt, samt ikke mindst udfordrende for de små, grå celler. Spillet er stærkt vanedannende, og man kommer hurtigt til, at bruge rigtig mange timer.
  Tak til de mange banebyggere for super gode baner i alle sværhedsgrader.
  De varmeste anbefalinger til spillet herfra. 5 stjerner til Voodoo Friends.