67
4.3
Åbn

Neighbor Wars

Drømmer du om at gøre livet surt for din nabo? Start her! I Neighbor Wars skiftes dig og din modstander til at angribe hinandens hus, indtil kun ét hus står tilbage. Du kan have mange kampe i gang på samme tid, og kæmpe mod både venner og andre fra chatten.

Anmeldelser

Send
 • wase66
  Afslappende
  Jeg syntes spillet er ganske sjovt hyggeligt. Og for mig gør det ingenting at et spil strækker sig over flere dage
 • hovmarken
  Super fedt spil
  Sjovt at udfordre hinanden. Har altid mellem 20-25 spil i gang. Så er der altid nogle spil hvor der er min tur. Mangler du en modstander, så udfordrer mig.
 • tajealba
  Frustrerende!!
  Synes, det tager forlaaang tid, atblive færdig!Folk går ogkommer, såman kan sidde meget længe endda dage, før et spil bliver færdigt! Kunne være rart, om I melder ud, når i forlader spillet!!? PLEASE !?
 • tksp1363
  Kedeligt, at spille mod en VIP
  Det er lidt Kedeligt, at spille mod en VIP..!
  Hvis ikke man betaler for, at være VIP Medlem, skal man ikke regne med, at have en ærlig chance imod én af dem..!
  Det er simpelthen Umuligt, at vine over dem, med mindre, de fjumre totalt i det..!
  Men spiller man mod alle andre, er det et hyggeligt spil, der godt kan være vanedannende..! ;)
 • SoulWalkeR
  dejlig spil men bare ødelagt nu :-(
  Jeg må indrømme der er en ting jeg savnede før i lavede det om. Der blev man advaret bare OVERALT med at nu var det ens tur. I alle spiler, oppe i browser fanen. Man var ALDRIG i tvivl om at det var ens tur. Folk spillede til langt ud på natten. Det er fuldkommen stoppet forbi folk SKAL HELT ind på hjemmesiden selv nu for at have en anelse om at det er blevet deres tur. Det er en skam. Det er et super dejligt spil. jeg kommer til at savne det. jeg elsker det nye design, jeg mangler bare den advarsel / notifikation man fik førhen... :-(