33

Anmeldelser

4.3
Send
 • Afslappende
  Jeg syntes spillet er ganske sjovt hyggeligt. Og for mig gør det ingenting at et spil strækker sig over flere dage
 • Super fedt spil
  Sjovt at udfordre hinanden. Har altid mellem 20-25 spil i gang. Så er der altid nogle spil hvor der er min tur. Mangler du en modstander, så udfordrer mig.
 • hyggeligt
  hyggeligt og dejligt man kan gå til og fra spillet :) kæmpe fordel når man kun spiller for sjov ;)
 • Hyggeligt tidsfordriv.
  Jeg synes det er et super hyggeligt spil lige til at blive lidt småafhængig af 😊
  Jeg kommer og går når jeg har tid og har for det meste gang i 30+ spil. Kan ikke se at man nødvendigvis behøves at færdiggøre spil før man forlader det. Hvis man har nok spil i gang så står det nærmest aldrig stille derinde 😄
 • Udfordrende
  Du er ikke afhæmgig af, at de andre spillere er på samtidig. Jeg har spillet siden 2003
 • Frustrerende!!
  Synes, det tager forlaaang tid, atblive færdig!Folk går ogkommer, såman kan sidde meget længe endda dage, før et spil bliver færdigt! Kunne være rart, om I melder ud, når i forlader spillet!!? PLEASE !?
 • Kedeligt, at spille mod en VIP
  Det er lidt Kedeligt, at spille mod en VIP..!
  Hvis ikke man betaler for, at være VIP Medlem, skal man ikke regne med, at have en ærlig chance imod én af dem..!
  Det er simpelthen Umuligt, at vine over dem, med mindre, de fjumre totalt i det..!
  Men spiller man mod alle andre, er det et hyggeligt spil, der godt kan være vanedannende..! ;)
 • dejlig spil men bare ødelagt nu :-(
  Jeg må indrømme der er en ting jeg savnede før i lavede det om. Der blev man advaret bare OVERALT med at nu var det ens tur. I alle spiler, oppe i browser fanen. Man var ALDRIG i tvivl om at det var ens tur. Folk spillede til langt ud på natten. Det er fuldkommen stoppet forbi folk SKAL HELT ind på hjemmesiden selv nu for at have en anelse om at det er blevet deres tur. Det er en skam. Det er et super dejligt spil. jeg kommer til at savne det. jeg elsker det nye design, jeg mangler bare den advarsel / notifikation man fik førhen... :-(
 • Meget langtrukket spil .... ellers et sjovt game
  Man er afhængig af at sine modspiller er på dagligt . Har siddet med spil , hvor jeg har ventet op til 6 dage flere gange , hvor det så ender med jeg vinder fordi modparten ikke gør det færdig.
  Selve spillet er fint nok , men kedeligt med alt den venten på modspiller - ved godt man kan starte flere spil , men kan bestemt ikke se nogen fordel af det , da man så risikerer at sidde med måske 10 der ikke spiller deres færdig .
 • fedt og spille
  jeg elsker dette spil :) og ja jeg spiller nok ikke færdig med alle hverdag ... men tilgengæld hvis man spiller med nok (10-15 stk) så man altid sikker på og være igang. og det nyder jeg :)