facebook-pixel
39

Time Machine

Spil
VIP
Nu er det omsider muligt at rejse i tiden! Time Machine er en spændende spillemaskine, som foregår i tre forskellige tidsaldre. Hver tidsalder har sine egne regler og sit eget sjove minispil.

Udfordringer

Time after Time
Time after Time
Ready To Party
Ready To Party
Vulcan
Vulcan
Ares
Ares
Happy Valentine's Day
Happy Valentine's Day
Cold Season
Cold Season
Follow Up
Follow Up
Not Time To Waste
Not Time To Waste
Pink October
Pink October
See you!
Goodbye April
Get It!
New Year's Resolution
Ho ho ho
For the holidays
10
Working Factory
10
Getting there
8
Machine Learning
15
Building Robots
10
Machine Stop
10
Wasting Time
15
Working on the Machine
10
Lost Time
20
Happy New Time
10
Power Machine
10
Genetic Quest
10
Machine over Man
8
Rolling Stones
7
In a Flash
3
Flashing Light
4
Spinning Machine
5
Back to the Future
2
In the Past
2
Modern Times
2
Busy Machine
5
Over and Done
5
Spinning Moment
5
Instant Gene
5
Future Machine
5
Time Flies
5
Time Goes By
10
Time Spins

Medaljer

Basic
Basic
Expert
Expert
Doctor
Doctor
Specialist
Specialist

Sådan spiller du Time Machine

Vidste du at ved at spille på spillemaskiner kan du rejse i tiden!?

Time Machine er en underholdende spillemaskine med ni hjul og flere minispil. Du befinder dig i opfinderens værksted, som du kan besøge i tre forskellige tidsaldre ved at aktivere tidsmaskinen. Gevinster udløses ved at få tre ens symboler på stribe. Det kan gøres både vandret, lodret og diagonalt - altså på i alt otte linjer. På spillets hjælpeskærm kan du se hvor stor gevinst de forskellige symboler giver.


Tidsrejse

Du aktiverer tidsrejse ved at samle brændstof. Når et brændstof-symbol viser sig på et hjul, så fyldes der brændstof i én af tankene på maskinen. Når tanken til højre er fyldt op rejser du frem i tiden, og når tanken til venstre er fuld så rejser du tilbage i tiden.


Game Flash

På spillets Game Flash kan du vinde poletter, minispil og Jackpot Flash. Du får et Game Flash ved at få tre Game Flash-symboler på stribe.


Hjerner

Hjerne-symboler repræsenterer viden, og du samler dem så snart de optræder på hjulene. Når du senere når til et minispil, så veksles hjernene til ekstra træk i minispillet. Jo flere hjerner du har når du får et minispil, jo bedre chancer har du for en god gevinst.


DNA Game

Vores opfinder elsker guldfisk, så han anvender DNA-modificering til at lave dem. I DNA-spillet skal du skyde de farvede bolde afsted, sådan at du danner tre på stribe i DNA-strengen. I din kanon har du bolde i rød, grøn og blå, men guldboldene kan du kun samle ved at fjerne de andre farver i DNA-strengen. Til slut afgør et gevinsthjul hvilken farve fisk du laver, og din gevinst ganges med tallet på hjulet. Jo flere guldbolde du får samlet, jo større er chancen for at du får en guldfisk på gevinsthjulet.


Power Game

Power Game er det minispil der kan vindes i fortiden. Opfinderen skal bringe elektricitet til byerne, ved at forbinde husene rigtigt. Du skal afdække felterne, og derefter dreje dem, så flest muligt er forbundet med byerne udenfor spillepladen. Start øverst til venstre, hvor kraftværket sender strømmen ud. Spillet foregår over tre separate runder, så sørg for ikke at bruge alle dine træk i første runde - du kan ikke nødvendigvis forbinde alle byerne hver gang.


Robot Game

I fremtiden er de vilde med robotter, så i spillets Robot Game har vores opfinder en hel fabrik til at lave dem. Du står for at styre samlebåndets gribekløer. Der er to forskellige kløer, som du kan aktivere ved at trykke på knapperne til højre. Kasserne på samlebåndet lyser op når de kan samles op af kloen, men der er desværre altid en chance for mekaniske problemer - især på det nederste samlebånd. En robot skal bestå af tre forskellige dele: Ben, krop og hoved. Du kan se på kasserne hvilken del der er i dem, men ikke hvilken farve delen har. Der findes dele i farvene blå, rød og guld - samler du en blå robot er gevinsten lav, men samler du en guldrobot er gevinsten høj. Samler du en robot i flere farver eller uden ben eller hoved får du en meget lav gevinst. Spillet foregår over flere runder, så du kan samle alle de robotter du har træk til.

Spil video

Lignende spil

Anmeldelser

empty stars
filled stars
Send
 • Nuser1963dk

  Sjovt og hyggeligt spil. Masser af sjov. Møder mange nye mennesker, og et rigtig godt grin midt i kaffen :-)

 • En smugle kedeligt

  Det er ved at være en smugle kedeligt, kunne godt trænge til en opdatering. Syntes det er meget svære at opnå det man skal bruge

 • Mildt sagt - ganske kedeligt

  Intet sjovt - det er ren tidsspilde

 • Gab

  Spillet trænger til en opdatering er ikke blevet ændret noget i de år jeg har været på kov. Så det bruges kun til tidsfordriv

 • Godt tidsfordriv

  Det er et ganske hyggeligt spil og kan nemt stå og køre i baggrunden og høste nogle coins hjem :)
  - Det eneste jeg godt kunne undvære er det ekstra spil med robotterne!
  Jeg er træt af de fangarme!

 • Godt hygge spil

  Et dejligt spil der kan køre mens man gør rent. Og små hyggelige side spil.
  Flere af disse spil, be be

 • Godt spil!

  Rigtig god tidsfordriv, dog vil jeg give de fleste andre anmeldelser ret. Der kunne godt være flere mini spil :-)

 • God tidsfordriv

  Det er god tidsfordriv, hvis man ikke lige sidder ved pc'en hele tiden.
  Ved ikke, hvad jeg ellers skal skrive.

 • Godt spil, men ..............

 • Godt spil til at tjene polette

  Godt spil til at tjene poletter på også hyggeligt da det kan spille på auto dejligt afslappende det får 5 stjerner af mig