facebook-pixel
Offline - 4 dage

peterrasmus

peterrasmus

Tror fuldt og fast på der findes én derude som passer lige netop til mig. Hun skal så bare lige findes. Jeg har med tiden fundet ud af, at det ikke nytter at stille en masse kriterier op på forhånd, for i bund og grund handler det om, hvorvidt der er den kemi der skal til for at bygge på et nyt forhold.

Jeg tror på det er vigtigere at vente på det føles helt rigtig, end at forsøge at få noget til at fungere bare for at have et forhold. Jeg er oprindelig fra Sjælland, men blev importeret til Fyn for snart 64 år siden. Dem, der kender mig vil formentlig sige at jeg er udadvendt, glad, humoristisk, god til at lytte, god til at snakke, at jeg er loyal, troværdig og ærlig.

Jeg føler dog ikke at mit liv er perfekt uden en kvinde i mit liv, at elske og blive elsket af. Jeg ved ikke helt hvad mine bedste sider er, men syntes nok det er værd at fremhæve at jeg svinger en hammer lige så godt som et piskeris. Og så elsker jeg den side af mig selv som nok bare aldrig bliver voksen. Til tider har jeg en syg humor og let til grin, til tider kan jeg tude over den mest banale kærlighedsfilm.                                                                                                                    Jeg er meget romantisk anlagt, og det viser sig ved at jeg let bliver rørt indeni ved selv de mindste tegn på opmærksomhed, omsorg, interesse og kærlighed - både som modtager, og som giver.

Jeg er som jeg er, og dette kan der ikke ændres på, og det vil jeg også respekteres for. Vel vil der nok altid være gode og dårlige sider, og de dårlige skal man bestemt arbejde med, og dette prøver jeg også på hver dag. Gensidig respekt og ubetinget ærlighed er et must for mig, og jeg kan ikke acceptere utroskab jalousi.

 Det giver mange muligheder, at være alene, men flere at være 2. En passende kvinde til mig kunne derfor være hende, som elsker mig som den mand jeg er og som endvidere accepterer mig som god ven og ligestillet partner. Hende som giver mig røde kinder og den dér dejlige fornemmelse i maven, og som jeg kan mærke også bliver glad for at være med mig. Og sidst, men ikke mindst, hende som kan acceptere mig som jeg er, og med de forskelligheder vi mennesker rummer... dvs. Gensidig respekt for hinandens personligheder.                                                                                                                            Andet vil jeg ikke skrive om hende jeg søger, for jeg tror først jeg ved om det er det rigtige, når man står overfor hinanden. Man skal opleves, ikke høres om. 

Seneste indlæg

Seneste billeder