100
4.3
Åbn

Route 66

Vores ikoniske spillemaskine Route 66 er blevet genskabt - præcist som du husker den! Samme grafik, samme lyd og samme herlige tidsfordriv. Route 66 indeholder Flash, Racetrack, Parkinglot, Nudge, Liniespil og mange andre spændende features.

Highscores

Anmeldelser

Send
 • Rock55
  Super underholdende spil.
  Route66 er stadig et af kov's bedste spil. Personligt synes jeg godt man kunne have poleret grafik og lyd så spillet fik et mere nutidigt præg. Kov har besluttet at spillet skal være vip only. Når man nu har det, forstår jeg ikke, at det skal være så svært at stige i rang og spillet er også dårligt hvis man vil farme poletter. Tror mange flere ville spille spillet hvis det var nemmere at stige i rang. Men er man ligeglad med rang og poletter, så er der her mange timers god underholdning.
 • Nuser1963dk
  Super afslappende spil
  Super dejligt og afslappende spil. Du kan samtidig køre auto, og få lavet noget andet ind i mellem. Hygge med de andre spillere og drikke sin kaffe imens.
 • speedy50
  fin
  havde den virket 100 % havde den fået 5 stjerner..
 • MichelleB
  godt spil
  66 er er et godt spil det bliver dejligt når der kommer et til af dem det er hyggeligt og man kan lave så meget andet som at hente kaffen og ha tid til at skrive men vennerne
 • sonnigirl
  Dejligt afslappende spil
  Nyder mange timer med at spille herinde, men det er irriterende, når man opnår Jacpotgame ved PPP ,, så forsvinder den hvis man får superflash inden gamet,