facebook-pixel
101

Route 66

Spil
VIP

Vores ikoniske spillemaskine Route 66 er en klassisk enarmet tyveknægt  - præcist som du husker den fra spillehallen! Route 66 indeholder Flash, Racetrack, Parkinglot, Nudge, Liniespil og mange andre spændende features. Du kan også være heldig at vinde den store pulje i Banken.

Udfordringer

Carnation
Carnation
Calendula
Calendula
Jupiter
Jupiter
Snow Delight
Snow Delight
December Rush
December Rush
Indian Summer
Indian Summer
Sweet Escape
Sweet Escape
Highway 66
Highway 66
Third Season
Third Season
Indian Summer
Indian Summer
Colorful flowers
May Flowers
Na na na na na!
April Fool
Is it Spring yet?
Third Month
Well on Our Way
Second Month
Ho ho ho
For the holidays

Medaljer

Basic
Basic
Expert
Expert
Cruising
Cruising
Impossible
Impossible
Sapphire
Sapphire
Emerald
Emerald
Ruby
Ruby
Diamond
Diamond

Sådan spiller du Route 66

Route 66 er en af vores mest populære spillemaskiner

Denne Spillemaskine indeholder mange forskellige og spændende spil, som du har chancen for at vinde: Speed Limit, Parking lot, Racetrack Game, Las Vegas Game, Nudge, Flash og mange flere. Du kan læse mere om de forskellige spil her på siden.

Racetrack Game

Opnås ved 3 x Appelsin, Citron eller Kirsebær (når alle tre pile er tændt samtidig på den grønne gevinsttavle). Det kan også opnåes gennem Flash. Spillet giver et flash ved start og er dernæst aktivt i 5 spil. En sherifstjerne i spillet giver gevinst.


Flash

Opnås ved 3 x Bar eller 3 x Blomme (når alle tre pile er tændt samtidig på den røde gevinsttavle) eller ved 3 x Kaktusplante. Lyset flasher mellem de forskellige felter, og giver gevinst på det felt, hvor lyset standser. Standser lyset på 5 Lines, 3 Lines eller Super Hold, startes Scratch Magic for at bestemme antal vundne spil.

Scratch Magic

Scratch Magic startes når der opnås 5 Lines, 3 Lines eller Super Hold. Her skal der skrabes 2 ens tal for at bestemme antal vundne spil. Felterne indeholder henholdsvis 20, 30 og 40 vundne spil.


Nudge

Opnås fra Racetrack Game, Flash eller Parkinglot. Valserne kører rundt for at give et udgangspunkt for spillet. Det vundne antal nudge lægges til Nudgebanken, og valserne kan nu roteres det antal gange, som der er Nudge i banken. Valserne roteres ved hjælp af pileknapperne under hver enkelt valse. Spillet stopper, når der er en gevinst på en aktiv linie, når der ikke er flere nudge i nudgebanken eller ved at trykke på Spin knappen. Resterende nudge, som ikke er brugt i spillet, bliver opsparet i nudgebanken. Der kan maksimalt opspares 20 nudge i nudgebanken.


Super Flash

Opnås fra Racetrack Game, Flash eller Parkinglot. Alle felterne tændes, hvorefter de slukkes lidt ad gangen, mens valserne kører. Sidste tændte felt eller valserne giver gevinst.


High Low

Opnås fra Flash. Spillet går ud på at gætte om det næste kort, der trækkes, bliver større eller mindre end det aktuelle kort. Der gættes på "større" eller "mindre" ved hjælp af pileknapperne. Ved et rigtigt gæt får man mulighed for at gætte igen. Man kan altid vælge at tage de opnåede Nudge og stoppe spillet. Hvis der gættes forkert, får man 2 Nudge, og spillet stopper. Der kan vindes fra 2-10 Nudge samt ”Nudge til gevinst”, der symboliseres af stjernen.


Super Hold

Opnås fra Flash. Når Super Hold opnås, startes først Scratch Magic, hvor der skrabes for at bestemme antal vundne spil. Super Hold er aktivt i det vundne antal spil og giver mulighed for at foretage hold efter hold. Det er dog ikke muligt at holde på en gevinst.


3 Lines

Opnås fra Racetrack Game, Flash eller Speed Limit. Når 3 Lines opnås, startes først Scratch Magic, hvor der skrabes for at bestemme antal vundne spil. 3 Lines er aktivt i det vundne antal spil.


5 Lines

Opnås fra Racetrack Game, Flash eller Speed Limit. Når 5 Lines opnås, startes først Scratch Magic, hvor der skrabes for at bestemme antal vundne spil. 5 Lines er aktiv i det vundne antal spil, og alle 5 linier er aktive.


Top Game

Opnås fra Flash eller Speed Limit. Lyset flasher mellem Bonus, Extra og Super.


Bonus, Extra og Super

Lyset flasher i de tilhørende felter.


Speed Limit

Opnås ved 3 x Speed Limit eller via Valgfrit spil. Spillet er aktivt i 10 spil og består af en vandret søjle med 6 felter og en roulette med 6 felter. Sherifstjerne giver et step i spillet. Når den vandrette søjle er tændt vil en Sherifstjerne medføre en rotation i rouletten.


Parkinglot

Opnås ved 3 x Parkeringsskilt, Flash eller via Valgfrit spil. Spillet er aktiv i 5 til 10 spil og består af en spilleplade med 63 felter. Terning flytter lysene tilsvarende felter som øjnene viser på terningen. Hvis der holdes på Terning flyttes ikke. Spillepladen indeholder følgende: 15 felter med gevinster fra 20 til 600 3 felter med ekstra slag 4 felter med Transportbånd 3 felter med Kranie (spil slut) 2 felter med Racetrack Game 2 felter med Flash 1 felt med 2 Nudge 1 felt med 4 Nudge


Las Vegas Game

Opnås ved 3 x Las Vegas eller via Valgfrit spil. Spillet er aktivt i 15-20 spil og består af 3 lodrette søjler med 7 felter. Terning flytter lysene det antal felter som øjnene viser på terningen. Hvis der holdes på Terning, flyttes lysene ikke. Ved Liniespil vælges gevinstlinie før lodret søjle vælges. En tændt vandret række giver 40 + et step i gevinsttavle. Tændt Payout række (markeret med grøn) udløser gevinst fra gevinsttavle. Gevinstens størrelse afhænger af antal tændte vandrette rækker. Mens spillet er i gang, vil en sekser give et ekstra spil.


Valgfrit spil

3 x Route 66 udløser valgfrit spil mellem Speed Limit, Parkinglot og Las Vegas Game.


Jackpot Game

Opnås fra Racetrack Game, Speed Limit, Parkinglot eller Las Vegas Game. Spillet er aktiv i det vundne antal spil (20, 40 eller 60) og tæller ned efter første jackpotgevinst. Spillet består af en roulette med 7 felter. Når Bar rammes på centerlinien gives et flash i rouletten. Hvis Liniespil er aktivt, når Jackpot Game opnås, vil Liniespil holde pause indtil Jackpot Game er slut.


Strategi

Nudge Det er en god idé at have opsparet nogle Nudge, således at der under et Liniespil, hvor Nudge vindes, kan nudges frem til et spil Speed Limit eller Las Vegas Game. Valgfrit spil Hvis man har Liniespil er det en fordel at vælge Las Vegas Game eller Speed Limit, da der er mulighed for at komme langt i disse spil og vinde større gevinster. Hvis man ikke har Liniespil, kan man med fordel vælge Parkinglot, hvor det er muligt at opnå 20 Jackpot Games. Liniespil Under et Liniespil er det en god ide ikke at bruge Auto Spin, da man skal gå efter at få Speed Limit, Las Vegas Game eller Flash. Hold på mindre gevinster kan derfor med fordel annulleres.

Afslutning af spil

For at afslutte spillet skal du klikke på knappen "Afslut" nede i venstre hjørne. Afslutter du spillet, vil dine Nudge ikke blive gemt til næste spil. Hvis du stadig har poletter i spillemaskinen, bliver de automatisk sat ind på din profil, når du afslutter spillet.


Udbetaling af poletter

Af sikkerhedsmæssige årsager opdaterer vi spillernes poletter hvert 2. minut for at undgå, at man mister alle vundne poletter, hvis spillet skulle gå ned. Derfor vil poletantallet i profilen ikke altid stemme overens med slutresultatet, da de er blevet indsat løbende, mens man har spillet.

Historien om den kendte Route 66 i USA

Route 66, også kendt som "Main Street of America" eller "Mother Road," er en berømt vej i USA, der strakte sig fra Chicago, Illinois, til Santa Monica, Californien. Det blev et symbol på den amerikanske roadtrip-kultur og et ikon for rejse og eventyr. Route 66 blev oprindeligt etableret i 1926 og fungerede som en vigtig handelsrute mellem Midtvesten og vestkysten af USA. Den strakte sig over 2.400 miles (ca. 3.862 kilometer) og krydsede gennem otte stater: Illinois, Missouri, Kansas, Oklahoma, Texas, New Mexico, Arizona og Californien. Vejen blev hurtigt populær blandt rejsende, turister og migranter, der søgte arbejde og muligheder i Vesten. Den var kendt for sine ikoniske landemærker, autentiske amerikanske småbyer, moteller, tankstationer, caféer og butikker langs ruten. Route 66 blev et symbol på den amerikanske drøm og ånden af frihed og eventyr. Rejsen ad Route 66 var en oplevelse i sig selv. Den tog dig gennem vidt forskellige landskaber, fra de flade prærier i Midtvesten til de frodige bjerge i Arizona og New Mexico, og endte ved Stillehavets strande i Californien. Undervejs kunne man opleve en blanding af kulturel mangfoldighed, historie og unikke seværdigheder. Nogle af de mest ikoniske seværdigheder langs Route 66 inkluderer Cadillac Ranch i Texas, Wigwam Village moteller i Arizona og Californien, Route 66 Museum i Oklahoma, og den berømte "Tucumcari Tonight" reklame i New Mexico. Hvert stop på vejen havde sin egen charme og bidrog til den rige historie og kultur, der omgiver Route 66. I løbet af 1950'erne og 1960'erne blev Route 66 gradvist erstattet af det moderne motorvejsystem, og i 1985 blev den officielt fjernet som en national vej. Mange afsnit af vejen er stadig farbare og er blevet bevaret som historiske ruter eller lokale veje. De tiltrækker stadig mange besøgende og entusiaster, der ønsker at genopleve nostalgien og charmen fra Route 66's storhedstid. Route 66 er mere end bare en vej. Den symboliserer en æra af amerikansk historie, eventyrlyst, frihed og åbenhed over for nye oplevelser. Selvom det ikke længere er en hovedfærdselsåre, har det efterladt et uudsletteligt indtryk på den amerikanske kultur og fortsætter med at inspirere folk fra hele verden til at udforske og opleve den klassiske amerikanske roadtrip-oplevelse.

Spil video

Lignende spil

Anmeldelser

empty stars
filled stars
Send
 • Super afslappende spil

  Super dejligt og afslappende spil. Du kan samtidig køre auto, og få lavet noget andet ind i mellem. Hygge med de andre spillere og drikke sin kaffe imens.

 • super spil

  Super lækkert spil til mange timers fornøjelse. Dejligt med en auto funktion, så man kan lave andre ting, mens man spiller

 • Supper dejlig spil

  det er dejlig afslapning at spille

 • Dejligt spil

 • Vanedanende

  Men Totalt Hyggeligt

 • Supper hyggeligt spil

  en spil hvor man ikke bliver man i fred og ro kan spille i fred og ro det er godt lavet Jeg nyder at sidde i fred og Ro og spillet passer sig selv

 • godt spil

  dette her spil er godt

 • godt spil

  66 er er et godt spil det bliver dejligt når der kommer et til af dem det er hyggeligt og man kan lave så meget andet som at hente kaffen og ha tid til at skrive men vennerne

 • Dejligt afslappende spil

  Nyder mange timer med at spille herinde, men det er irriterende, når man opnår Jacpotgame ved PPP ,, så forsvinder den hvis man får superflash inden gamet,

 • Dopop

  et rigtigt hyggeligt spil, men der mangler lige den fede skrift, håber det kommer, hygger mig meget med at chatte med alle de dejlige mennesker der er herinde