facebook-pixel

Bingo 90 Nyt indhold

Antal gange spillet: 636.205
Spillet i dag: 848
Seneste time: 85

Træd ind i bingohallen og deltag i bingo med tallene 1-90. Bingo 90 er det vi i Danmark også kalder Banko. Spillet har forskellige rum, hvor du vælger om du vil spille til f.eks. første linje eller fuld plade. Der kan spilles på op til 12 plader ad gangen, og den første plade er altid gratis. For VIP-spillere er der to gratis plader. Hyg dig med at spille bingo på nettet hos Komogvind.

Udfordringer

Troldinden the Wise
Amazing Midnatt Sola
Spring Emotions
8 Ball
Janus
Wrapping Gifts
Yellow Leaf

Medaljer

Basic
Basic
Expert
Expert
BINGO!
BINGO!
B-I-N-G-O-!!
B-I-N-G-O-!!

Seneste nyt

Nye samleobjekter image
Nye samleobjekter
14. Jun, 2024
I anledning af den kommende store sportssommer, har vi udgivet tre nye samleobjekter i Bingo 90.  Der skal samles fodbolde for fodbold EM, cyklister for Tour de France og olympiske fakler for OL i Paris.  Rigtig god...
Læs mere
Grundlovsbingo på onsdag image
Grundlovsbingo på onsdag
3. Jun, 2024
Onsdag er der Grundlovsdag i Danmark, og det fejrer vi med en hel dags Happy Hour i Bingo 90! Fra kl. 9 om morgenen til kl. 21 om aftenen vil der være større chance for Super Jackpot, og vi vil på samme tid køre en fælles mission...
Læs mere
Happy Hour udvides til 2 timer! image
Happy Hour udvides til 2 timer!
8. Apr, 2024
Fra i dag vil Happy Hour i Bingo 90 være fra kl. 19.00 til 21.00. I de nu to timer, vil chancen for at vinde Super Jackpot'en som altid være betydeligt større. Fortsat god fornøjelse med Bingo 90!
Læs mere

Hjælp

I vores online Bingospil - Bingo 90 gælder det om at markere sin spilleplade med de tal der bliver udtrukket. Den som først markerer det mønster der er rundens mål, vinder spillet. Et mønster kan f.eks. være en linje eller en fuld plade.

Sådan spiller du

Først vælger du hvilket rum du vil spille i og hvor mange plader du vil spille med. Derefter er det bare at gå i gang med at duppe de tal der bliver udtrukket. Når du rammer rundens mål, f.eks. fuld plade, får du mulighed for at kalde BINGO - tryk på BINGO-knappen, og du vinder spillet.

Du kan også vælge at aktivere auto-dup, så dine tal bliver duppet helt automatisk. Du skal stadig selv trykke på BINGO-knappen for at kalde BINGO.

Hvert rum har sit eget mønster der spilles efter, og runden starter så snart den første spiller tilmelder sig. Når du kommer ind i et rum der allerede er startet, vil de tal der tidligere er trukket blive duppet automatisk. 

Når du spiller Bingo hos os kan du chatte med andre spillere imens.

Bingo Bucks

Når du vinder en runde får du Bingo Bucks, der kan bruges til at købe ekstra plader for. Du kan altid spille gratis bingo online med én plade, eller to plader hvis du er VIP, men vil du spille med flere plader skal du købe dem for 200 Bingo Bucks per plade. Du kan købe op til 12 plader.

Der spilles almindeligvis om en præmiepulje baseret på det antal plader der er købt af alle spillere, inklusive de gratis plader. Puljen deles mellem alle der kalder Bingo, dog vil den som kalder Bingo først få en smule mere, hvis puljen ikke kan deles ligeligt.

Bingo Bucks kan også købes i spillets butik, hvor de også kan bruges til at købe nye dup-typer og ny grafik til spillet.

Poletter

Som i alle andre spil vinder du også poletter. I Bingo 90 får alle deltagere det samme antal poletter for at spille en runde, og jo længere runden tager jo flere poletter vindes der.

Bingosamling

Når du spiller vinder du også samleobjekter til din bingosamling. Målet er få bronze-, sølv- og til sidste guldramme omkring alle sine samleobjekter. For at få bronzeramme omkring et samleobjekt skal du samle det 20 gange. Yderligere 100 objekter skal samles for at få sølvramme, og til sidst 500 objekter mere for at få guldrammen. 

Tags: banko, gratis banko, 90 balls bingo, online bingospil, bingo games, spil bingo, 90 numre

Bingo Historie:

Historien om bingo strækker sig tilbage over flere århundreder og involverer en blanding af kultur, spil og samfund. Her er en kort oversigt over udviklingen af bingo gennem tiden:

1. Oprindelse: Bingo har rødder, der går tilbage til det 16. århundrede Italien, hvor et lotteri-lignende spil kaldet "Il Giuoco del Lotto d'Italia" blev spillet. Dette spil spredte sig hurtigt gennem Europa.

2. Frankrig: I det 18. århundrede blev en version af lotto populær i Frankrig. Den blev brugt som et undervisningsværktøj til at lære børn tal.

3. Tyskland: I det 19. århundrede blev en form for lotto ved navn "Tombola" introduceret i Tyskland og brugt til velgørenhed.

4. Udbredelse i USA: Spillet fik sin moderne form og navn "bingo" i USA i begyndelsen af det 20. århundrede. Edwin S. Lowe, en legetøjsproducent, opdagede et lignende spil, der blev spillet på et landmøde i Georgia. Han ændrede reglerne og kommercialiserede spillet under navnet "Bingo."

5. Popularitet og Regulering: Bingo blev hurtigt populært som et underholdningsspil, især på velgørenhedsbegivenheder og i kirker. I 1934 blev det første lovlige kommercielle bingohal åbnet i New York.

6. Online Bingo: Med fremkomsten af internettet har bingo også taget det digitale skridt. Online bingospil er blevet populære, og spillere kan nu nyde spillet fra komforten af deres eget hjem.

7. Varianter af Bingo: Der er mange varianter af bingo, herunder 75-bold, 90-bold og andre. Reglerne varierer også, og spillet har tilpasset sig forskellige kulturer og præferencer.

Bingo er i dag fortsat en populær form for underholdning verden over. Det spilles i sociale sammenhænge, på online platforme og stadig ofte som et middel til at indsamle penge til velgørenhed eller samfundsprojekter.


Anmeldelser

86
4.3
Hvad synes du?
 • SJOVT OG SPÆNDENDE

  spændene om man vinder noget eller ikke, kan godt lide spillet

 • Sjovt og underholdende

  Har virkelig hygget mig herinde

 • Skøøøønt

  Det er så dejligt at vi har fået et så lækkert Bingospil😃… har ved den søde grød været savnet
  Hvis man må ønske så kunne jeg godt tænke mig et af rummene var 1 række-2rækker og så hele pladen🤪😁

 • banko

  Dejligt spil. Dog kan jeg ikke forstå hvorfor man ikke kan købe plader for sine rating, men skal enten købe "bucks" eller vinde dem. Ville også ønske at den bedste plade altid lå øverst

 • spil

  virkeligt dejlig spil som jeg spiller meget

 • Okay spil

 • Fint bingospil

  Savner at den bedste plade rykker op i top.

 • bahhh

  synes det r svært at få bingo men hyggeligt nok

 • Bingo som bingo skal være

  Det er dejligt der ingen ventetid er og at man kan vælge forskellige slags bingoformer.
  Savner at der bare er blanke felter og ikke brikker lagt på (kun i blok bingo)
  Og kunne godt bruge at man kan vælge at pladerne ligger oven over hinanden (ligesom med tablet) og den plade der er nærmest bingo rykker op øverst