facebook-pixel
249

Bingo 90

Spil
Nyt spil

Træd ind i bingohallen og deltag i bingo med tallene 1-90. Bingo 90 er det vi i Danmark også kalder Banko. Spillet har forskellige rum, hvor du vælger om du vil spille til f.eks. første linje eller fuld plade. Der kan spilles på op til 12 plader ad gangen, og den første plade er altid gratis. For VIP-spillere er der to gratis plader.

Udfordringer

Yellow Leaf
Yellow Leaf

Medaljer

Basic
Basic
Expert
Expert
BINGO!
BINGO!
B-I-N-G-O-!!
B-I-N-G-O-!!

Hjælp

I Bingo 90 gælder det om at markere sin spilleplade med de tal der bliver udtrukket. Den som først markerer det mønster der er rundens mål, vinder spillet. Et mønster kan f.eks. være en linje eller en fuld plade.

Sådan spiller du

Først vælger du hvilket rum du vil spille i og hvor mange plader du vil spille med. Derefter er det bare at gå i gang med at duppe de tal der bliver udtrukket. Når du rammer rundens mål, f.eks. fuld plade, får du mulighed for at kalde BINGO - tryk på BINGO-knappen, og du vinder spillet.

Du kan også vælge at aktivere auto-dup, så dine tal bliver duppet helt automatisk. Du skal stadig selv trykke på BINGO-knappen for at kalde BINGO.

Hvert rum har sit eget mønster der spilles efter, og runden starter så snart den første spiller tilmelder sig. Når du kommer ind i et rum der allerede er startet, vil de tal der tidligere er trukket blive duppet automatisk. I nogle tilfælde vil du være heldig og komme ind til en plade der allerede har BINGO, fordi alle de tal du skal bruge er trukket før du ankom.

Bingo Bucks

Når du vinder en runde får du Bingo Bucks, der kan bruges til at købe ekstra plader for. Du kan altid spille gratis bingo online med én plade, eller to plader hvis du er VIP, men vil du spille med flere plader skal du købe dem for 200 Bingo Bucks per plade. Du kan købe op til 12 plader.

Der spilles almindeligvis om en præmiepulje baseret på det antal plader der er købt af alle spillere, inklusive de gratis plader. Puljen deles mellem alle der kalder Bingo, dog vil den som kalder Bingo først få en smule mere, hvis puljen ikke kan deles ligeligt.

Bingo Bucks kan også købes i spillets butik, hvor de også kan bruges til at købe nye dup-typer og ny grafik til spillet.

Poletter

Som i alle andre spil vinder du også poletter. I Bingo 90 får alle deltagere det samme antal poletter for at spille en runde, og jo længere runden tager jo flere poletter vindes der.

Bingosamling

Når du spiller vinder du også samleobjekter til din bingosamling. Målet er få bronze-, sølv- og til sidste guldramme omkring alle sine samleobjekter. For at få bronzeramme omkring et samleobjekt skal du samle det 20 gange. Yderligere 100 objekter skal samles for at få sølvramme, og til sidst 500 objekter mere for at få guldrammen. 

Tags: banko, gratis banko


Lignende spil

Anmeldelser

empty stars
filled stars
Send
 • Bingo som bingo skal være

  Det er dejligt der ingen ventetid er og at man kan vælge forskellige slags bingoformer.
  Savner at der bare er blanke felter og ikke brikker lagt på (kun i blok bingo)
  Og kunne godt bruge at man kan vælge at pladerne ligger oven over hinanden (ligesom med tablet) og den plade der er nærmest bingo rykker op øverst

 • Bingo

  Det er et godt spil jeg savner bare at man skal jo starte på en plade hvor der ingen brikker er på

 • Godt spil

  Men kunne godt bruge at pladerne "flytter sig" så man hele tiden har den bedste plade først.

 • Weeeee

  Har savnet det. Mega hyggeligt spil og kanon flot grafik. Endelig et spil man bare kan slappe af til uden man skal bruge musen :D Nu kan man bare vente til det bliver udgivet :D

 • juhu

  åh hvor har det været savnet glæder mig til at spille det

 • endelig

  hvor erdet er dejligt med et afslappende spil- hvor du bare går ind i et rum-uden ventetid, og bare er med- rigtig dejligt spil

 • Kanon spil

  Glæder mig til det bliver udgivet

 • Hyggelig

  Rigtig hyggelig og dejligt afslappende Bingo spil.

 • Hammershus73

  Godt spil. Lidt hutigere kunne det godt læse tallene op. Ellers godt.