facebook-pixel

Bingo Spinner

Antal gange spillet: 5.733.066
Spillet i dag: 677
Seneste time: 79

Bingo Spinner er et mix af spillemaskine og Bingo spil. Brug dine powersten og gå efter at få pladen fuld, for at få endnu flere spins! Find sjældne samlerobjekter i de forskellige verdener - og bank dine medspillere ved at få den bedste score!

Udfordringer

New Year's Resolutions
Calendula
Baseball Season
Hello Summer
Athena
Snow Delight
Remember the Time
Warm Feelings
Be Fast
Welcome 2022
Christmas Fun
Still Snowing?
First Month
For the holidays
Fluffy Bread
Click Away
Spin & Win
Freezing Cold
Spicy Ginger
Sleeping Bear
Quick Spin
Bingo Bango
Spin Away
Champion Bear
Big Win
Marathon Bingo
Summer Bingo
Ordinary Bingo
Quick Games

Medaljer

Basic
Basic
Expert
Expert
Bingo Wizard
Bingo Wizard
Bingo Master
Bingo Master
Bingo King
Bingo King
Bingo Legend
Bingo Legend
Bingo Wonder
Bingo Wonder
Bingo God
Bingo God

Seneste nyt

Ny samling i Bingo Spinner image
Ny samling i Bingo Spinner
8. Maj, 2023
Så blev det endelig tid til en ny Bingo Spinner-samling! Du finder den i Ice Palace, og den hedder Pool. God fornøjelse med den nye samling.
Læs mere
Ny samling i Bingo Spinner image
Ny samling i Bingo Spinner
19. Dec, 2022
Så blev det tid til en ny Bingo Spinner-samling! Du finder den i Gingerbread House, og den hedder Pow #3. God fornøjelse med den nye samling.
Læs mere
Ny samling i Bingo Spinner image
Ny samling i Bingo Spinner
3. Okt, 2022
Ny samling i Bingo Spinner Så er der ny samling i Bingo Spinner, og igen skal vi samle helte fra vores gamle spil Pow!. Du finder den nye samling i Bear Cabin. God fornøjelse med den nye samling
Læs mere

Sådan spiller du Bingo Spinner

Udforsk de eventyrlige områder i det nye Bingo Spinner - et mix af spillemaskine og Bingo Spil. Leder du efter et mere traditionelt bingo spil vil vi anbefale dig at prøve vores nye spil Bingo-90 her. Brug dine powersten for at få fulde plader og dermed endnu endnu flere spins, der kan bringe dig til sejren. Find sjældne samlerobjekter i de forskellige verdener - og bank dine medspillere ved at få den højeste score! Ps. I vores online Bingo skal du ikke råbe Bingo ved fuld plade, men du må godt!


Sådan spiller du Skattekister Powersten Samlerobjekter Guldæbler Verden, spiltyper og præmier Rammer Rating

Sådan spiller du online Bingo

Hver spiller starter med flere plader (4) og skal forsøge at score så mange point som muligt ved at udfylde pladerne. Når der opnås en fuld plade får spilleren Banko eller Bingo - dette giver både en ny plade samt et ekstra spin. Spillet afgøres på point, så vinderen bliver spilleren med flest point, når tiden er udløbet.
Spinneren I bunden af spillet er spinneren, som kan spinne op til 6 tal, som du kan duppe af på dine plader. Tallene lyser op på pladen med en lilla farve, hvis det kan duppes af. Derudover er der mulighed for at spinne de følgende symboler:
Fri - giver dig et frit dub på alle ledige felter markeret med grønt. Skal bruges inden tallene.
Kolonne - giver dig et frit dub på alle ledige felter markeret med lyserød i kolonnen lodret over symbolet.

Point
Antallet af point du får, afhænger af hvordan du udfylder din plade:
Dup - 5 point
Dup på mønster - 10 point
Række (3 på stribe) - 25 point
Dobbelt række (over to plader) - 50 point
Fuldt mønster - 100 point
Fuld plade (BINGO) - 250 point


Skattekister

Hvis du er heldig kan du få en skattekiste på en plade, når du starter et spil eller får en ny plade efter at have fået Bingo. Skattekisterne er et fantastisk fund, fordi de giver dig gaver - helt gratis! En skattekiste indeholder altid en af følgende: XP, en Powersten, Guldæbler eller et sjældent samlerobjekt, som du kun kan finde i skattekisterne!


Powersten

I løbet af et spil kan du bruge Powersten som vil hjælpe dig i spillet. Du kan få dem i skattekisterne eller du kan købe dem med de guldæbler du tjener og køber. Der er 6 forskellige Powersten der har forskellig sjældenheder:
  Ordinære
 • Placerer et gratis dup et tilfældigt sted
 • Placerer en skattekiste et tilfældigt sted
  Sjældne
 • Placerer to gratis dup tilfældige steder
 • Giver dobbelt point på en tilfældig plade for alt, der scores på den
  Episke
 • Placerer tre gratis dup tilfældige steder
 • Giver triple point på en tilfældig plade for alt, der scores på den


Samlerobjekter

Samlerobjekter er sjældne genstande, der kun kan findes i skattekister. Hvert objekt tilhører et sæt, som giver en præmie, så snart du har samlet hele sættet. Objekterne er knyttet til de enkelte verdener og hvert samlerobjekt har en vis sjældenhed, som gør at nogle kan være sværere at finde end andre - ordinære, sjældne og episke objekter. Det er muligt at finde samlerobjekter fra et ufuldstændigt sæt, selvom du har det i forvejen - det gælder især ordinære objekter. Dit fund bliver dog erstattet med en anden præmie, så du vil altid få noget ud af at have fundet et samlerobjekt!
Der er mulighed for at vælge hvilke samlinger, du vil samle fra, ved at sætte dem som aktive eller inaktive. Du kan have flere aktive samlinger på én gang, men du skal altid have mindst én aktiv samling slået til. Når du køber en ny samling i butikken, bliver den automatisk sat til aktiv i din oversigt. Du kan altid slå den fra, hvis ikke det er den eneste samling du samler på.


Guldæbler

I verdenen af Bingo Spinner kan du købe det meste for guldæbler. Du kan købe æblerne for penge, men også få nogle gratis i skattekisterne samt ved at placere i top tre i de spil, som du spiller. I første omgang kan du bruge guldæbler til at købe Powersten i shoppen med samt skattekister. Skattekisterne kan du købe før hvert spil, som placeres på pladerne ved spilstart.


Verden, spiltyper og præmier

I løbet af spillet, når du opnår en højere level, begynder du at låse forskellige verdener op som har forskellige spiltyper og dermed forskellige regler tilknyttet. Derudover har hver verden også forskellige samlerobjekter, som du kun kan spille i den verden. Da hver spiltype har forskellige regler, kan der også opnås forskellige præmier for placeringen afhængig af hvilken spiltype du spiller.
SpiltypeGuldæblerPoletter
Kvik0-61050-1500
Normal0-91600-2250
Maraton0-122125-3000

For at opnå en højere level skal du samle XP. Du modtager XP for følgende: 50 XP - for en sejr 25 XP - for en andenplads 10 XP - for en tredjeplads 5 XP - pr bingo 1 XP - pr dup

Rammer

En ramme er en pyntegenstand, som du kan bruge til at indramme dit profilbillede med, og dermed fremhæve dig selv på listen af spillere. Rammer kan enten vindes ved at færdiggøre en samling, som du har fået i butikken eller ved at købe dem direkte. Du kan vælge, hvilken ramme du vil bruge fra oversigten under dit profilbillede. Vælg den ramme, der passer bedst til dig og dit humør!


Rating

Når et spil er slut bliver der fordelt rating. Hvordan pointene fordeles afhænger af spillernes indbyrdes forskel i rating og spillets resultat. Jo bedre en modstander du har slået, jo mere rating får du. Tilsvarende gælder det, at taber du til en modstander med lav rating så taber du også meget rating. For at undgå at brugere med høj rating sætter sig på de øverste pladser for evigt, ved at stoppe med at spille, så falder ens rating automatisk med 1% når man ikke har spillet i 14 dage.

Tags: bingo banko, bingo kan, online bingospil, spille bingo eller banko, spille bingo på nettet

Bingo historie

Historien om bingo kan spores tilbage til det 16. århundrede i Italien. Spillet opstod oprindeligt som en lotteriaktivitet kaldet "Il Giuoco del Lotto d'Italia" og blev spillet i byer som Genova og Firenze. Det var en populær form for underholdning for både aristokratiet og den brede befolkning. I det 18. og 19. århundrede spredte lotterispillet sig til andre europæiske lande som Frankrig, Tyskland og Storbritannien. Spillets popularitet voksede i disse lande, og forskellige variationer og tilpasninger af spillet opstod. Det var imidlertid i 1920'erne, at bingo, som vi kender det i dag, begyndte at tage form i USA. Edwin S. Lowe, en legetøjsmager fra New York, blev introduceret til spillet, da han besøgte en karneval i Jacksonville, Georgien. Han bemærkede, at spillere var meget engagerede i et spil kaldet "Beano", hvor numre blev kaldt og markeret på kort. Lowe besluttede at introducere spillet til sine venner og holdt sin egen lille Beano-session i sit hjem. Under en spilrunde råbte en af deltagerne "Bingo!" ved en fejltagelse i stedet for "Beano". Dette navn fanget Lowes opmærksomhed, og han besluttede at omdøbe spillet til bingo. Lowe besluttede sig for at kommercialisere spillet og begyndte at producere sæt med nummerede kort og nummerbrikker. Han søgte også hjælp fra en matematikprofessor ved navn Carl Leffler for at skabe en række unikke og ikke-repetitive bingo-kort. Det siges, at Leffler udviklede over 6.000 forskellige bingo-kombinationer. Bingo blev hurtigt populært i USA og spredte sig til bingo-haller og lokale samfund. I 1934 blev bingo også brugt som en metode til at rejse midler til velgørenhed, og spillet blev en almindelig aktivitet ved velgørenhedsarrangementer og fundraisere. I dag er bingo stadig et populært spil over hele verden. Det spilles i både fysiske spillehaller og online-platforme. Reglerne for bingo varierer lidt afhængigt af region og variation, men grundlæggende involverer spillet en spilleplade med nummererede felter, en opkaldsudbyder, der trækker og annoncerer numre, og spillere, der markerer matchende numre på deres plader. Bingo er blevet en social aktivitet, hvor folk samles for at spille, socialisere og vinde præmier. Det har også fundet vej til online-spilverdenen og tilbyder spillere muligheden for at spille bingo fra komforten af deres eget hjem. Uanset om det spilles af sjov eller som en konkurrence, har bingo en lang historie med at bringe folk sammen og skabe sjov og spænding i

Spil video

Anmeldelser

23
4.2
Hvad synes du?
 • super hyggeligt spil,

  kan kun varmt anbefales. tiden flyver bare der ud af.og super hyggelige venner og manger andre søde mennesker.

 • 5 stjerner

  Et sjovt og anderledes Bingo spil og man bliver hurtigt bidt af det og tiden går hurtig når man spiller det så godt tidsfordriv..

 • Dejligt afslappende spil

  Dejligt afslappende spil, kan sidde ved det i timevis. Altid spændende. Værd at prøve, hvis du endnu ikke spiller det. Nemt at finde ud af, når man først er kommet i gang.

 • super spil

  siden jeg begyndte at spille er det blevet et af mine favorit spil jeg spiller det flere gange om dagen dejligt tidsfordriv

 • rigtig god spil

  Nyder at sidde og spille Bingo, et hyggeligt spil............kan varmt anbefale dette spil
  Nemt at komme igang med at spille og nemt at finde ud af

 • sjovt

  sjovt spil noget du ikke må gå glip af
  bruger meget tid på det her der for 5 stjerner :)...................................................................

 • Rigtig hyggeligt spil

  Jeg elsker at fordrive tiden herinde, når regnen siler ned udenfor, eller når jeg bare skal slappe af :)

 • Hyggelig spil så når jeg er på

  Hyggelig spil , så når jeg er på farmeren skal jeg da lige herind også :) .
  Lidt adspredelse er godt for livet .

 • super hyggelig spil er på så tit tiden tillader det

  super hyggelig spil er på så tit tiden tillader det så kan varmt anbefale vennerne dette spil -en del er allerede herinde

 • Super Bingo spil

  Helt fantastisk god og spændende spil der er både hyggelig og hvis man er stratetisk god kan give dig mange kister og guldæbler.