35

Bingo Spinner

Spil

De VIP guldæbler som i burde have fået i disse dage, er ikke tabt, eller glemt. I løbet af næste uge vil de manglende vip guldæbler plus lidt ekstra blive delt ud i jeres spil.

Bingo Spinner er et mix af spillemaskine og Bingo spil. Brug dine powersten og gå efter at få pladen fuld, for at få endnu flere spins! Find sjældne samlerobjekter i de forskellige verdener - og bank dine medspillere ved at få den bedste score!

Medaljer

Anmeldelser

4.1
Send
 • Total fedt spil
  Altså .. jeg skulle bare lige prøve .. wåw og så sad jeg der .. kold kaffe .. maden brændte på .. og ingen natte søvn .. he .. ai men jeg blev ski " lidt " bidt af det og er det stadig .. jeg syns det er et fedt spil .
 • Kan ikke komme videre
  kan ikke optjene noget når der ikke er nogen der spiller det er træls at man skal være så mange for at spille :( desværre
 • Ærgerlig oplevelse
  Den gamle version af spillet var totalt fed, men nu kan du ikke spille det hvis du er ny i spillet, selvom der er 50+ inde i spillet, fordi ingen spiller første "level" Så spillet er rent ud sagt ubrugeligt indtil der bliver lavet en ændring, og så er det virkelig også trist at alle de gode gamle bingo spil er væk, såsom Bingo Stars
 • Fedt spil men ingen deltagere
  Venter ofte lang tid på trods der står der er 50+ spillere
 • Kom nu ind i kampen!!!!
  hvor er det bare synd at i har taget et fantastisk spil som bingo spinner som alle ville spille og udviklet et spil som meget få gider at spilde deres tid på. hvilket resulterer i meget ventetid for at komme ind og spille et spil der varer under 3 minutter.

  Vær søde at indsætte botter, ligesom i ludo, så man kan komme til et spil uden at vente 30+ minutter. Eller brug jeres energi på at udvikle versioner af jeres gamle bingo spil (og i havde mange versioner).

  Det er lidt frustrerende at betale VIP og i kun laver virkelige dårlige spil eller videreudvikler på ligegyldige spil.
 • Tålmodighed
  Nu har jeg siddet over en time og ventet på andre spillere, tak for ingen spil. Kan vist finde andre bankospil.
 • Mangler baner
  Hyggeligt spil, men der mangler baner
 • Ingen spiller og masse af ventetid
  som nybegynder er ventetiden utrolig lang, og mange gange umuligt at komme ind og spille, da der er ingen spiller på lav level. Jeg droppet spillet efter ventetid på 20 minuter og ikke engang fik prøvet spillet. meget skuffet
 • vente tid
  spillet er fint nok men den lange vente tid gør at man hopper fra igen hvad med nogle botter
 • ingen spillere
  ny her i spillet og umuligt at komme ind venter på andre spillere og der er ingen. Det er godt nok ikke gennemtænkt dette spil, hvorfor kan man ikke spille dette alene som før.