facebook-pixel

Crossword - Krydsord

Antal gange spillet: 70.793
Spillet i dag: 1.038
Seneste time: 67

Kryds og tværs er en klassisk udfordring for dig der elsker ord. Udforsk din viden og dit ordforråd, mens du søger at kombinere bogstaverne for at finde de rigtige ord. Der udgives en ny kryds og tværs hver dag, og er du VIP-spiller vil du have adgang til alle de tidligere udgivne kryds og tværs også.

Udfordringer

Nellie O Five Stars
Amazing Midnatt Sola

Medaljer

Basic
Basic
Expert
Expert
Scribbler
Scribbler
Wordsmith
Wordsmith

Seneste nyt

Medaljer i Crossword image
Medaljer i Crossword
2. Maj, 2024
Crossword har været tilgængelig for alle i en uge, og I har taget godt i mod det - tak for det! Nu er vi klar med de obligatoriske 4 medaljer, som alle blot kræver at der løses unikke kryds og tværs. Medaljerne hedder Basic...
Læs mere

Sådan spiller du Crossword - Krydsord

Crossword er klassiske kryds og tværs opgaver, hvor du skal finde de rigtige ord ved hjælp af ledetråde. Der udkommer én ny kryds og tværs hver dag, så du kan spille online gratis krydsord i ro og mag. Og er du VIP-spiller har du adgang til hele arkivet af tidligere dages kryds og tværs. Husk at tjekke dagligt så du kan løse dagens krydsord.

De sprog, der er tilgængelige, er: dansk, engelsk og tysk.

Sådan spiller du online krydsord

Når du starter et spil, vil du blive præsenteret for et tomt gitter. Dit mål er at udfylde hele gitteret med det rigtige bogstav i hvert felt. Du skal finde både vandrette og lodrette ord, og der er ledetråde til dem alle. Tryk på enten den ledetråd du vil taste et ord ind for, eller det felt du vil starte med at indtaste bogstaver i. Når du taster det første bogstav, vil det næste felt automatisk blive markeret og du kan fortsætte med at indtaste det næste bogstav. Trykker du flere gange på samme felt, skifter den retning du indtaster i mellem vandret og lodret. Når hele gitteret er korrekt udfyldt, vil banen automatisk afslutte.

Hjælpe-funktioner

Har du brug for hjælp, kan du hvert minut bede om et tilfældigt bogstav ved at trykke på lyspære-knappen øverst. Har du brug for en pause, kan du trykke på menu-knappen og derefter lukke spillet. Næste gang du kommer tilbage, vil du fortsætte hvor du slap, hvis du da åbner den samme kryds og tværs igen.

Poletter og XP

Når du færdiggør en kryds og tværs for første gang vinder du 5000 poletter og 5000 XP. Spiller du den samme kryds og tværs igen, vinder du 100 poletter og 100 XP.

Tags: Krydsord net, krydsord online

Anmeldelser

83
4.1
Hvad synes du?
 • Hjernegymnastk

  Dejligt med et nyt spil der ikke bare handler om og sidde og trykke og trykke,men hvor der virkelig skal tænkes

 • Jeg elsker kryds og tværs

  Men lidt øv at der kun kommer én ny om dagen

 • God ordleg

 • Godt for hjernecellerne

  Dejligt med lidt andeledes end de sædvanlige klikspil

 • fedt spil

  det er da et fedt spil, hvor man får vendt de små grå,.
  kryptisk og sjov , det kan da ikke blive meget bedre, uanset hvor mange opgaver der ville være, vil der være for lidt, så fint med en om dagen.

 • Svært

  Syntes de er svære

 • Udfordrende og hyggeligt

  Jeg elsker kryds og tværs.

 • For små opgaver

  Hyggeligt med noget nyt, men håber der kommer opgaver med mange flere ord.

 • dejligt udfordrene

  det er dejligt med et spil med lidt udfordring som kræver lidt mere end bare at trykke på knapper. :-)

 • alt for få opgaver

  Som i overskriften og med meget svingende sværhedsgrad. mærkelige og i nogle tilfælde urigtig eller meget forvirrende ordforklaringer. for lidt med kun en opgave om dagen når man har løst dem i arkivet.

Lignende spil