Spillernes vurdering: 3.6 / 5

Sea Sweeper

Ohøj, Matros! Tag på ekspedition i denne nye version af minestryger og udforsk verdenshavene for at finde gemte skatte! Men husk at være forsigtig - undgå at gå på grund ved at identificere landet i tide.

Spil nu!
HD version
BEMÆRK: Oplever du at spillet kører dårligt, kan du prøve at slå HD fra.
Alles highscore
Rang (1)
Medaljer (0/4)
1
0XP af 500XP

Pointoversigt

  • Placer et flag korrekt 1 XP
  • Diamant 5 XP
  • Find en skat 15 XP

Brugeranmeldelser

Sea Sweeper

af
Det er et rigtig godt spil, man kan slet ikke stoppe igen. Jeg vil helt klart anbefale dette spil, og det er derfor jeg giver 5 stjerner.

Fed udgave af minestryger

af
Denne udgave af minestryger er helt igennem fantastisk. når man først har lært det med skattekortene så er det ekstremt svært at slippe igen. en rigtig tidsrøver. og der er både knapper til at man kan klikke så alt åbner sig når man har sat flag og udover det så bruger man bare scroll knappen i midten af musen til at zoome ind og ud så det giver en komplet nem overskuelighed.
fantastisk spil

Hyggeligt og udfordrende

af zoosanne
Jeg giver ret i at man godt kan savne en knap, hvor man kan zoome out og få overblik; men ellers er det en rigtig sjov variation, hvor det ser ud til at man finde en passende sværhedsgrad. Og der ER altså en knap, hvor man kan slå funktionen til, hvor man klikker på et tal og så resterende tal åbner sig, Regndråben.

Super udgave af minestryger!

af regndraaben
Jeg elsker minestryger og dette er en rigtig hyggelig version. Det eneste jeg savner er funktionen fra det originale minestryger, hvor man kan klikke højre og venstre musetast ned samtidig på et tal hvor man har sat flag på alle bomber, så alle resterende tal åbnes. Men ellers er jeg fan!

hvor dejligt med nye medalje krav

af jebaha
skønt kov har lyttet til os brugere og ændret medalje kravene i 3. og 4. medalje.
så nu er det bare med at klø på i et godt spil

mod på det igen

af nussie
tak til kov, for at skære det ned til at man "kun" skal have et overlevelses-spil til medalje 3 og 4 :o) og wow lykkes mig endelig få den i L .... så skal nok kæmpe indtil får den i XL også :o)

super spil

af sweety1979
har altid elsket det klassiske minestryger og at det nu er kombineret med skattejagt gør det kun endnu sjovere

Kedeligt

af gladiolisdk
Det ligner til forveksling et andet spil med miner, men det her er alligevel anderledes. Nu da jeg endelig har fundet ud af at spille det, så er det da meget sjovt.

meget god version av "Mine"

af Draken
sjovt med skatterne, att det finns lidt mere end bare standard.
irriterende att den zoomer in, men det er da bare att zoome ud igen.

Minestryger er fantastisk

af nikapiigen
Jeg elsker minestryger, men synes at det med at finde skatte er overflødigt.. Jeg nøjes med at spille det ganske standart :)

Dårlig overskuelighed

af jubiilisten
Et spil som stort set alle andre 'Miner'-efterligninger, men af ukendte grunde zoomer spillet ind til en lille del af spillefeltet, som gør det totalt umuligt at overskue noget som helst,
og det gør spillet til en langsommelig affære