Spillernes vurdering: 3.7 / 5

Bingo Spinner

Bingo Spinner er et mix af spillemaskine og Bingo spil. Brug dine powersten og gå efter at få pladen fuld, for at få endnu flere spins! Find sjældne samlerobjekter i de forskellige verdener - og bank dine medspillere ved at få den bedste score!

Spil nu!
HD version
BEMÆRK: Oplever du at spillet kører dårligt, kan du prøve at slå HD fra.
Alles highscore
Rating
Rang
Medaljer (0/4)
2000
25 til næste mærke
  • 2000
  • 2025
  • 2050

Brugeranmeldelser

Udmærket spil

af kvinden67
Men det tager jo en evighed at få de ting man skal bruge for at komme videre med spillet. Det ender nok med at blive for kedeligt i længden

patience is a virtue

af okaypige2
utrolig kedeligt at skulle vente (give op) på nok spillere til at starte et spil.Der burde være en løsningsmetode som burde være under opsejling, så man faktisk kan spille spillet som ellers er ganske okay (det er bingo, som alle de andre bingoer.....)

Venter på spillere....

af OnanitaXD
Jeg var vild med den gamle udgave hvor man blot valgte mellem nogle rum og så startede der spil med max 5 min mellemrum fordi der altid var så mange spillere.

Nu laver man ikke andet end at vente på nok spillere fordi det er delt op i niveauer...

LANGSOM

af mellexhenrik
Det er virkelig dårligt der ikke kommer nogle computere ind og spiller, i stedet for man skal vente i 100 år på at der er andre.
Det får en stjerne fordi jeg godt kan lide spillet, hvis der ellers var folk

super hyggeligt spil,

af poulsen65
kan kun varmt anbefales. tiden flyver bare der ud af.og super hyggelige venner og manger andre søde mennesker.

Laaaang ventetid

af Sanne7
Sjovt og hyggeligt, men sjældent nogen at spille med. Så ventetiden er alt for lang og man mister lysten til at spille det. Det gælder alle tre steder.

hvor er det ærgeligt

af
var rigtig glad for dette spil. er det også stadig men grunden til kun 2 stjerner er simpelthen fordi jeg syntes det er så forbandet irriterende at man er natte menneske og der kan man stort set aldrig spille fordi der mangler spillere.
kunne i dog ikke lave det sådan at når der er gået lidt tid og der stadig mangler spillere , træder nogen robotter til eventuelt.

Fint Spil

af TheFlower
Det er et hyggeligt spil.. Desværre kan man sidde lang tid og vente på spillere så man kan komme i gang.. Der var det gamle lidt bedre hvor man kunne vælge borde..

Rigtig godt spil.

af Lars1962
Godt spil, en rigtig tidsrøver. Men kunne godt ønske at der kom flere nye samlinger...……………………………………………………………………………………………………...

Total fedt spil

af yvett
Altså .. jeg skulle bare lige prøve .. wåw og så sad jeg der .. kold kaffe .. maden brændte på .. og ingen natte søvn .. he .. ai men jeg blev ski " lidt " bidt af det og er det stadig .. jeg syns det er et fedt spil .

5 stjerner

af FuttesProfil
Et sjovt og anderledes Bingo spil og man bliver hurtigt bidt af det og tiden går hurtig når man spiller det så godt tidsfordriv..

Dejligt afslappende spil

af munay
Dejligt afslappende spil, kan sidde ved det i timevis. Altid spændende. Værd at prøve, hvis du endnu ikke spiller det. Nemt at finde ud af, når man først er kommet i gang.

Okay spil

af Hunter47

det er dejligt og hyggeligt sa

af momze1950
det er dejligt og hyggeligt samt afslappende bedre end ludo efter det blev lavet om er det ikke så sjovt som bingo

mvh momze1950

ok spil

af Ja9e