Spillernes vurdering: 3.7 / 5

Bingo Spinner

Bingo Spinner er et mix af spillemaskine og Bingo spil. Brug dine powersten og gå efter at få pladen fuld, for at få endnu flere spins! Find sjældne samlerobjekter i de forskellige verdener - og bank dine medspillere ved at få den bedste score!

Spil nu!
HD version
BEMÆRK: Oplever du at spillet kører dårligt, kan du prøve at slå HD fra.
Alles highscore
Rating
Rang
Medaljer (0/4)
2000
25 til næste mærke
  • 2000
  • 2025
  • 2050

Brugeranmeldelser

Rigtig godt spil.

af Lars1962
Godt spil, en rigtig tidsrøver. Men kunne godt ønske at der kom flere nye samlinger...……………………………………………………………………………………………………...

Total fedt spil

af yvett
Altså .. jeg skulle bare lige prøve .. wåw og så sad jeg der .. kold kaffe .. maden brændte på .. og ingen natte søvn .. he .. ai men jeg blev ski " lidt " bidt af det og er det stadig .. jeg syns det er et fedt spil .

5 stjerner

af FuttesProfil
Et sjovt og anderledes Bingo spil og man bliver hurtigt bidt af det og tiden går hurtig når man spiller det så godt tidsfordriv..

Dejligt afslappende spil

af munay
Dejligt afslappende spil, kan sidde ved det i timevis. Altid spændende. Værd at prøve, hvis du endnu ikke spiller det. Nemt at finde ud af, når man først er kommet i gang.

Okay spil

af Hunter47

det er dejligt og hyggeligt sa

af momze1950
det er dejligt og hyggeligt samt afslappende bedre end ludo efter det blev lavet om er det ikke så sjovt som bingo

mvh momze1950

ok spil

af Ja9e

SUK

af mssmarie
Jeg kan faktisk godt lide spillet, men som rigtig bingo skal der være noget at spille om - ellers bliver det hurtigt kedeligt. Der går ALT for lang tid mellem nye samlinger, de ting man kan købe i shoppen, fx rammer kunne sagtens udbygges, så der var noget at hige efter. Synes som minimum der kunne komme en ny samling 1 gang om måneden. SUPER at I er begyndt at komme med emblemer til spillet - men der skal mere til. I kan jo se hvordan aktiviteten stiger enormt så snart der er nye tiltag derinde - det må da give gejst til at gøre lidt mere for spillet eller hvad?

super spil

af uldgrisen
siden jeg begyndte at spille er det blevet et af mine favorit spil jeg spiller det flere gange om dagen dejligt tidsfordriv

Super sjovt

af Noka
Dette har helt sikkert fanget mig i mere end een forstand.. Jeg er solgt som stanglakrids, hvilket er rigtig svært.. men må sige at det er da lykkes denne gang..Det eneste jeg ikke fatter en meter af,er at 24 timers highscore ikke altid er lige akkurat.. men det er så osse det eneste minus fra moi.. :)

rigtig god spil

af lotte03
Nyder at sidde og spille Bingo, et hyggeligt spil............kan varmt anbefale dette spil
Nemt at komme igang med at spille og nemt at finde ud af

sjovt

af henrik2611
sjovt spil noget du ikke må gå glip af
bruger meget tid på det her der for 5 stjerner :)...................................................................

Bingo Spinner

af
Det er et rigtig godt spil, man kan slet ikke stoppe igen. Jeg vil helt klart anbefale dette spil, og det er derfor jeg giver 5 stjerner.

Rigtig hyggeligt spil

af FadBamseLine
Jeg elsker at fordrive tiden herinde, når regnen siler ned udenfor, eller når jeg bare skal slappe af :)

Super godt spil som tidsfordri

af lassie22
Super godt spil som tidsfordriv men deter irriterende at man ikke længere selv kan vælge gruppe afhængig af antal spillere. Tit venter jeg længer på 7-8 spillere inden jeg kan komme i gang med spil.