facebook-pixel
Nyt minispil i Tower Empire og andre nye funktioner!
20. Nov, 2023
Cirkus er kommet til byen og det har midlertidigt indtaget taget på vores nye tårn i Aalborg! Dette er dog ikke et almindeligt cirkus, for i dette kan du spille et minispil, der kan booste din indkomst meget, alt efter hvor heldig du er.

Minispillet er enkelt: vælg en af tre døre, og hvis du er heldig vinder du en pengepræmie, der booster din nuværende indkomst, ellers får du en trøstepræmie. Hvis du tilfældigvis åbner den rigtige dør til hovedpræmien, har du mulighed for at fordoble den ved at spille endnu en runde, eller du kan tage de penge, du allerede har vundet.

Hvis du tilfældigvis ikke vælger døren med den store pengepræmie, får du i stedet en hammer. Denne hammer vil sende hammeren i spillet til venstre et niveau op. Når du så har slået til den ti gange, ved at samle ti hamre, vinder du præmien, der er vist i toppen af den.

Cirkusset tilbyder et gratis spil hvert 30. minut, ellers kan du bruge 3 diamanter for at spille et spil. Hvis du er heldig, kan et spil dog vare i mange, mange runder, hvilket giver dig et kæmpe boost af penge!

Udover at tilføje det nye minispil, har vi også gjort det muligt at købe en ekstra daglig opgave for 30 diamanter. På den måde kan du nu købe dig til ekstra opgaver, hvis du ender med at mangle sølvstjerner til at nå toppen af præmielisten. Det er også muligt at nulstille sølvstjerner og præmieliste, når du har nået toppen. På den måde kan du starte forfra og optjene præmierne på ny, hvis du ikke vil vente til den automatiske nulstiling der sker hver måned. Bemærk at når du nulstiller dine sølvstjerner og præmier, skal du også genkøbe super-præmier hvis du ønsker at modtage dem igen. Vi har tilføjet de samme to funktioner i Farm Empire, med de samme priser i guldæg.

Så gå ind og køb nogle nye daglige opgaver og test dit held i det nye Tower Empire cirkus. Cirkusset vil være i byen i præcis en uge! Og hvem ved, måske dukker det op igen et andet sted i fremtiden med et andet minispil?

Held og lykke og vi ses i spillet!

Seneste nyt

Ny jule-lokation og nyt poolpass i Pool image
Ny jule-lokation og nyt poolpass i Pool
1. Dec, 2023
Julen står for døren og derfor åbner vi dørene for den nye tidsbegrænsede jule-lokation i Pool! Ved at samle sejre på vores julebord har du nu mulighed for at få årets episke...
Læs mere
Jul i Farm Empire image
Jul i Farm Empire
30. Nov, 2023
Julestemningen har ramt Farm Empire, hvor julelandet nu er åbnet. Der er julekager, rensdyr og bjældeklang - og du kan tjene penge på det hele. Den hyggelige julespinner står også...
Læs mere
Nyt spil: Bingo er tilbage på Komogvind! image
Nyt spil: Bingo er tilbage på Komogvind!
27. Nov, 2023
Nu kan du igen spille klassisk Bingo med 90 tal på Komogvind! Spillet hedder Bingo 90, og vi har skruet helt ned for ventetiden og helt op for bingo-hyggen. Du kan altid hoppe med...
Læs mere
Ny episode og udfordringer i Finding Fate
21. Nov, 2023
Endelig er tiden kommet igen: et helt nyt afsnit af Finding Fate er nu tilgængeligt! Følg med, mens Fate fortsætter med at undersøge hendes fortid. Hvor vil hendes rejse tage...

Finding Fate
Læs mere