Du har en Adblocker

Hvis du deaktiverer din Adblocker på Komogvind er du med til at holde vores spil gratis. VIP medlemmer ser ingen reklamer.
hans23
Offline - 6 dage

hans23

Hej med dig!
Her er en frisk ung gut på 42, helt nede på jorden.
Jeg er bare ikke god til at skrive om mig selv, så hvis der er noget, du vil vide, skal du ikke holde dig tilbage med at spørge!


Udover de interesser, jeg har angivet, så interesserer jeg mig også RIGTIG MEGET for den nordiske mytologi. Så meget, at jeg har konverteret til asa-troen. Derved har jeg startet en lille blótgruppe sammen med et par af mine venner. Det hedder Folkvang Blótlaug. 
Siden hen er lauget vokset med flere medlemmer, det er bare skønt! 
Hjemmesiden bliver løbende opdateret, så kom endelig forbi igen senere, og se om der sku være opdateret noget - for det meste er det billeder fra vores ture og blót (et ord, som egentlig betyder "ofring", men det eneste vi ofrer er ting som f.eks. kød, øl, havregryn og andre fødevarer).

 

 I 2010, startede jeg som bestyrelsesmedlem i Klubben for Sort Spids ( www.sortspids.dk ) og er stadig med der.

I fritiden elsker jeg at tage billeder, og vil gerne kunne sælge af dem på et tidspunkt. 
Kan du lide naturbilleder, skulle du kigge her https://www.facebook.com/Vikingehyttenfoto ;-)


- Læg endelig en hilsen i gæstebogen derinde, som tegn på, du har været der
Spørgsmål er også meget velkomne!Måske virker det, som om, man ikke kan komme på min venneliste, men jeg vil gerne have ryddet lidt op i den, for der er en del, jeg stort set aldrig ser online, og derfor vil jeg have revideret vennelisten.. Bliver du slettet og gerne vil på igen, så bare ansøg igen.. Der kan jo være en smutter.. *SS*
Jeg er mest at finde i Super Solitaire, men ellers er jeg også en del i Egyptian Pyramids, Super Ball, Ace Solitaire, Lucky Dice og ikke mindst Bingospin...! Hvis du vil vide mere, må du spørge - jeg bliver altid glad for en efterladt hilsen, som bevis på dit besøg... ;-)

Lige en lille ting.... - Der er så mange der snakker om alder; hvornår man er gammel osv... Her er min mening: Man er ikke ældre end man selv gør sig til eller føler sig! Man kan aldrig få nok gode venner, så jeg søger også en masse nye venner.....

Seneste indlæg

Seneste billeder