facebook-pixel

Bubble Zoo VIP

Antal gange spillet: 5.563.347
Spillet i dag: 952
Seneste time: 86

I det sjove Bubble shooter spil Bubble Zoo er dyrene runde, og hopper omkring som bolde. Du skal samle dem i grupper af tre eller flere, og få dem til at falde ned i rørene. Hver 3. og 24. time uddeles ekstra poletter til de 50 bedste spillere, som du kan bruge til at deltage i præmietrækninger.

Udfordringer

Summer of '69
Medusa
Aquamarine
Fit For Fight
SummerHeat
Light Breeze
Goodbye 2021
Winter Games
On the Road
Brown Leaves
This is the End
Vibes on the Beach
Summer Holiday
Summer Breeze
Hello May!
Final Call
Snow on the Hill
New Year's Resolution
For the holidays
Moving Animals
Crazy Zoo
Rolling Animals
Mega Bubble
Tour de Zoo
Animals on the Run
Jungle Fever
Removing Animals
Running Wild
Dropping Like Flies
Wild Zoo
Moving Up
Tour de Animals
Wildlife Park
Hidden Animals
Multiple Bubbles
Going Far
Animal Spins
Animal Kingdom
Bubble Struggle
Animal Rescue
Bonus Bubble
Big Bubble
Wild Animals
Loosen Animals
At the Zoo
Zoohuu
Goodbye Animals
Animals gone Wilde
Loose Penguins
Small Monkeys
Zoomania
Bubble Booble
Zookeeper

Medaljer

Basic
Basic
Expert
Expert
Animal Friend
Animal Friend
Zoo Keeper
Zoo Keeper
Blue Skies
Blue Skies
Green Habitats
Green Habitats
Wilderness
Wilderness
Zoologically
Zoologically

Seneste nyt

Nye medaljer i Bubble Zoo image
Nye medaljer i Bubble Zoo
14. Mar, 2022
Vi er langsomt begyndt at udvide antallet af medaljer i nogle af vores ældste spil. Bingo Spinner har tidligere fået femte til ottende medalje, og nu er turen kommet til Bubble Zoo. Springet fra de første fire medaljer, til de...
Læs mere

Sådan spiller du Bubble Zoo

I Bubble Zoo konkurrerer du hele tiden mod de andre spillere, i at score flest point eller nå den højeste runde. Der kører to sideløbende konkurrencer: En der afsluttes hver tredje time, og en der afsluttes hver 24. time. Du kan følge den aktuelle deadline under spillets highscore-liste, eller ved at holde øje med de løbende beskeder i chatten. Det kalder vi Bubble Trouble.

Spillet er et gratis ballon spil også kaldet aim and shoot Bubble Shooter game og går ud på at sende kuglerunde dyr afsted, sådan at de samles i en gruppe af bobler bestående af tre eller flere dyr i samme farve, så de kommer helt tæt på hinanden. Hver runde har en begrænset mængde dyr du kan bruge, og dit mål er altid at afdække 9 stjerner i øverste række, mens du undervejs får så mange dyr som muligt til at falde ned i rørene i bunden af skærmen.
  

Spillemåder

Spillet indeholder tre måder at spille på: Rundespil, Udfordring eller Tour de Zoo. De to første har deres egne highscore-lister, og seperate præmier - og du kan deltage i alle konkurrencer på samme tid, hvis du kan nå det. I Tour de Zoo er der ingen løbende konkurrencer, men kampen om at nå den højeste bane er alligevel hård. Fælles for alle spillemåder, er at du i hver runde har et begrænset antal skud til at fjerne alle dyr i banen. Løber du tør for skud, så taber du runden og må starte forfra. Bag hvert dyr i den øverste række, gemmer sig en stjerne. Afdækker du 9 stjerner, så løsnes de sidste dyr automatisk. Er du i tvivl om hvor langt du er fra den øverste række, kan du se det på rotten i højre side af spilområdet. Rundespil Spiller du rundespil, så går spillet ud på at klare så mange runder som muligt, indtil du taber og starter forfra. Sværhedsgraden stiger løbende, sådan at der bliver flere og flere dyr at fjerne for hver runde du gennemfører. Er to spillere nået til den samme runde, er det antallet af point de opnåede der afgør deres placering på highscore-listen. Udfordring Her spiller du en runde af samme sværhedsgrad igen og igen, med det mål at score så mange point som muligt. Har to spillere opnået den samme score, er det den spiller som først opnåede scoren, der står øverst på highscore-listen. Tour de Zoo I Tour de Zoo rejser du fra den ene zoologiske have til den anden. Hvis du gennemfører en bane, så kan du altid starte fra den bane igen når du taber. Dit mål er at få point nok i hver bane, til at opnå tre stjerner. Og så selvfølgelig at nå så langt som muligt. Du kan også altid gå tilbage til en tidligere bane, hvis du ikke fik de tre stjerner første gang du gennemførte den.

Point

Du opnår point når dyrene løsnes og falder ned i rørene i bunden af skærmen. Det antal point du får, bestemmes af tallet på røret og antallet af gange dyret er stødt ind i en ballon. Nogle balloner tæller for mere end ét sammenstød. Antallet af sammenstød ganges med det tal der står på røret.

Balloner

Når du fjerner dyr, så indsættes balloner, men når du skyder af uden at fjerne dyr, så forsvinder der to balloner. For at få mange point, må du sørge for at have så mange balloner som muligt. Du kan maksimalt have syv balloner på skærmen ad gangen, men når du ikke har plads til flere balloner opgraderes de til bedre balloner. Blå - Den almindelige blå ballon tæller dyrets mangedobler op med én. Rød - Den første opgradering er den røde ballon. Den tæller dyrets mangedobler op med to. Grøn - Efter de røde balloner, så kommer de grønne. De tæller dyrets mangedobler op med fem. Gul - Til sidst har vi de gule balloner. De tæller dyrets mangedobler op med hele ti.

Power-ups

Helt specielle kugler opstår tilfældigt undervejs - det er power-ups. De har altid en farve der svarer til et dyr, og de fjernes derfor sammen med grupper af dyr i deres farve. Når de fjernes, så sker der dog specielle ting:

Briller - Når du fjerner brillerne, så får du en bedre sigtelinje der viser mere præcist hvor dyret vil lande. Dobbeltpil - Denne fjerner en helt række af dyr, og får på den måde alle dyr under den til at falde ned. Spøgelse - Spøgelset indsætter en særlig spøgelsesballon, der laver ekstra spøgelsesdyr ved sammenstød. På den måde får du flere dyr til at falde ned i rørene, og scorer derfor flere point. Hvis du i stedet for at fjerne en power-up løsner den, opgraderer du værdien af det rør den falder i. Så vil det for resten af runden give flere point.

Poletter og BonusSpin

Efter hver runde tildeles du poletter baseret på din score. Undervejs har du også mulighed for at opnå et BonusSpin, ved at finde tre sjældne dyr. Foruden de poletter alle får, så uddeles der ekstra præmier til de 50 bedste spillere hver gang en highscore-konkurrence slutter. Det vil sige hver tredje og 24. time. Størrelsen på denne præmie, afhænger af hvor mange der spiller spillet. Har du vundet en af disse præmier, så får du en notifikation.

Bubble Zoo er under kategorien Casual games

Tags: pop bubbles, video game, play bubble shooter, bubbles of the same color, bubble shooter gratisspil, bobler af samme, skyd boblen, bubbles spil

Generelt om Bubble Shooter spil

Bubble Shooter-spil er populære og underholdende arkadespil (arcade game). Mange tænker tilbage på et kendt spil som space invaders når der tales om Bubble shooter spil. Boblesjov udfordrer spillernes evner til at skyde og matche farvede bobler. Disse spil tilbyder en enkel, men vanedannende spiloplevelse, der kan nydes af spillere i alle aldre. Boblesjov spil kan reducere stress.  

I et Bubble Shooter-spil præsenteres spilleren for et spilområde fyldt med forskellige farvede bobler. Målet er at fjerne alle bobler fra spilleområdet ved at skyde nye bobler op i retning af en gruppe af bobler med samme farve. Når tre eller flere bobler af samme farve er sammenstødt, vil de eksplodere og forsvinde. Spilleren bruger en kanon eller en skyder, der er placeret i bunden af spilleområdet, til at affyre bobler. Ved hjælp af musen eller fingeren på en touchskærm kan spilleren justere vinklen og styrken af ​​skyderen for at sigte mod de ønskede bobler. Det kræver præcision og strategisk tænkning for at sigte og skyde boblerne på en måde, der skaber effektive kombinationer og rydder spilleområdet hurtigt. Bubble Shooter-spil er kendt for deres farverige grafik, der skaber en livlig og festlig spiloplevelse. Musik og lydeffekter bidrager også til at skabe en sjov atmosfære under spillet. Desuden tilbyder mange Bubble Shooter-spil forskellige udfordrende niveauer, bonusser og power-ups for at tilføje ekstra spænding og variation til spillet. Et af de mest tiltalende aspekter ved Bubble Shooter-spil er deres tilgængelighed. De er nemme at lære og spille, hvilket gør dem velegnede til både erfarne spillere og dem, der ikke er vant til at spille computerspil. Spilletilstanden er afslappende og stressreducerende, hvilket gør det til en ideel aktivitet til at slappe af og underholde sig med. Bubble Shooter-spil findes i forskellige udgaver og platforme, herunder mobiltelefoner, tablets og computere. De tilbydes også som online spil, der kan spilles direkte i en webbrowser. Sammenfattende tilbyder Bubble Shooter-spil en sjov, vanedannende og farverig spiloplevelse. De kombinerer elementer af strategi, nøjagtighed og hurtig tænkning for at skabe en underholdende og udfordrende spiloplevelse. Uanset om man spiller for at slå sin egen rekord eller konkurrere mod venner og familie, er Bubble Shooter-spil en glimrende måde at tilbringe tid på og have det sjovt med farverige bobler.

Spil video

Anmeldelser

39
4.3
Hvad synes du?
 • hyggeligt

  spiller det næsten hver dag. eneste minus, var da jeg klarede bane 500 i tour de zoo.....havde nok regnet med en lille "bonus" for at have gennemført, men sådan er det jo.

 • hej

  jeg kan godt li det spil man slapper af med det

 • sjovt

  sjovt

 • hyggeligt spil

  en daglig "pille" til et drilagtigt spil og en god chat.

 • God tidsfordriv

  Det er et fedt spil, kræver ikke øvelse eller noget, man kan spille i hvilken som helst grad man har lyst til .Jeg spiller altid i Udfordring i Ekspert, det syns jeg er bedst.

 • meget hyggeligt spil

  dejligt spil god hygge spreder

 • Wupti

  Så gik der lige en, to, tre timer. Hyggelig tidsrøver. :-)

 • Momse 2110

  Det er svært at stoppe igen

 • dejlig afslappende

  en tidsrøver --- er man startet flyver tiden

 • bubble

  sjovt