6

Bubble Zoo

Spil

I det sjove Bubble shooter spil Bubble Zoo er dyrene runde, og hopper omkring som bolde. Du skal samle dem i grupper af tre eller flere, og få dem til at falde ned i rørene. Hver 3. og 24. time uddeles ekstra poletter til de 50 bedste spillere, som du kan bruge til at deltage i præmietrækninger.

Udfordringer

Aquamarine
Aquamarine
Fit For Fight
Fit For Fight
SummerHeat
SummerHeat
Light Breeze
Light Breeze
Goodbye 2021
Goodbye 2021
Winter Games
Winter Games
On the Road
On the Road
Brown Leaves
Brown Leaves
Summer is gone
This is the End
Vibes
Vibes on the Beach
Finally!
Summer Holiday
Warming up
Summer Breeze
Happy People
Hello May!
Are you Ready?
Final Call
Fun Time
Snow on the Hill
Get It!
New Year's Resolution
Ho ho ho
For the holidays
1500
Moving Animals
3000
Crazy Zoo
33
Rolling Animals
25
Mega Bubble
15
Tour de Zoo
15
Animals on the Run
30
Jungle Fever
1000
Removing Animals
10
Running Wild
500
Dropping Like Flies
14
Wild Zoo
10
Moving Up
30
Tour de Animals
20
Wildlife Park
10000
Hidden Animals
35
Multiple Bubbles
50
Going Far
10
Animal Spins
40
Animal Kingdom
25
Bubble Struggle
2000
Animal Rescue
1
Bonus Bubble
25000
Big Bubble
40000
Wild Animals
30000
Loosen Animals
15000
At the Zoo
50000
Zoohuu
500
Goodbye Animals
8
Animals gone Wilde
1000
Loose Penguins
20000
Small Monkeys
300
Zoomania
5
Bubble Booble
500
Zookeeper

Medaljer

Basic
Expert
Animal Friend
Zoo Keeper
Blue Skies
Green Habitats
Wilderness
Zoologically

Sådan spiller du Bubble Zoo

I Bubble Zoo konkurrerer du hele tiden mod de andre spillere, i at score flest point eller nå den højeste runde. Der kører to sideløbende konkurrencer: En der afsluttes hver tredje time, og en der afsluttes hver 24. time. Du kan følge den aktuelle deadline under spillets highscore-liste, eller ved at holde øje med de løbende beskeder i chatten. Det kalder vi Bubble Trouble.

Spillet er et gratis ballon spil også kaldet aim and shoot Bubble Shooter game og går ud på at sende kuglerunde dyr afsted, sådan at de samles i grupper af tre eller flere dyr i samme farve, så de kommer helt tæt på hinanden. Hver runde har en begrænset mængde dyr du kan bruge, og dit mål er altid at afdække 9 stjerner i øverste række, mens du undervejs får så mange dyr som muligt til at falde ned i rørene i bunden af skærmen.
  

Spillemåder

Spillet indeholder tre måder at spille på: Rundespil, Udfordring eller Tour de Zoo. De to første har deres egne highscore-lister, og seperate præmier - og du kan deltage i alle konkurrencer på samme tid, hvis du kan nå det. I Tour de Zoo er der ingen løbende konkurrencer, men kampen om at nå den højeste bane er alligevel hård. Fælles for alle spillemåder, er at du i hver runde har et begrænset antal skud til at fjerne alle dyr i banen. Løber du tør for skud, så taber du runden og må starte forfra. Bag hvert dyr i den øverste række, gemmer sig en stjerne. Afdækker du 9 stjerner, så løsnes de sidste dyr automatisk. Er du i tvivl om hvor langt du er fra den øverste række, kan du se det på rotten i højre side af spilområdet. Rundespil Spiller du rundespil, så går spillet ud på at klare så mange runder som muligt, indtil du taber og starter forfra. Sværhedsgraden stiger løbende, sådan at der bliver flere og flere dyr at fjerne for hver runde du gennemfører. Er to spillere nået til den samme runde, er det antallet af point de opnåede der afgør deres placering på highscore-listen. Udfordring Her spiller du en runde af samme sværhedsgrad igen og igen, med det mål at score så mange point som muligt. Har to spillere opnået den samme score, er det den spiller som først opnåede scoren, der står øverst på highscore-listen. Tour de Zoo I Tour de Zoo rejser du fra den ene zoologiske have til den anden. Hvis du gennemfører en bane, så kan du altid starte fra den bane igen når du taber. Dit mål er at få point nok i hver bane, til at opnå tre stjerner. Og så selvfølgelig at nå så langt som muligt. Du kan også altid gå tilbage til en tidligere bane, hvis du ikke fik de tre stjerner første gang du gennemførte den.

Point

Du opnår point når dyrene løsnes og falder ned i rørene i bunden af skærmen. Det antal point du får, bestemmes af tallet på røret og antallet af gange dyret er stødt ind i en ballon. Nogle balloner tæller for mere end ét sammenstød. Antallet af sammenstød ganges med det tal der står på røret.

Balloner

Når du fjerner dyr, så indsættes balloner, men når du skyder af uden at fjerne dyr, så forsvinder der to balloner. For at få mange point, må du sørge for at have så mange balloner som muligt. Du kan maksimalt have syv balloner på skærmen ad gangen, men når du ikke har plads til flere balloner opgraderes de til bedre balloner. Blå - Den almindelige blå ballon tæller dyrets mangedobler op med én. Rød - Den første opgradering er den røde ballon. Den tæller dyrets mangedobler op med to. Grøn - Efter de røde balloner, så kommer de grønne. De tæller dyrets mangedobler op med fem. Gul - Til sidst har vi de gule balloner. De tæller dyrets mangedobler op med hele ti.

Power-ups

Helt specielle kugler opstår tilfældigt undervejs - det er power-ups. De har altid en farve der svarer til et dyr, og de fjernes derfor sammen med grupper af dyr i deres farve. Når de fjernes, så sker der dog specielle ting:

Briller - Når du fjerner brillerne, så får du en bedre sigtelinje der viser mere præcist hvor dyret vil lande. Dobbeltpil - Denne fjerner en helt række af dyr, og får på den måde alle dyr under den til at falde ned. Spøgelse - Spøgelset indsætter en særlig spøgelsesballon, der laver ekstra spøgelsesdyr ved sammenstød. På den måde får du flere dyr til at falde ned i rørene, og scorer derfor flere point. Hvis du i stedet for at fjerne en power-up løsner den, opgraderer du værdien af det rør den falder i. Så vil det for resten af runden give flere point.

Poletter og BonusSpin

Efter hver runde tildeles du poletter baseret på din score. Undervejs har du også mulighed for at opnå et BonusSpin, ved at finde tre sjældne dyr. Foruden de poletter alle får, så uddeles der ekstra præmier til de 50 bedste spillere hver gang en highscore-konkurrence slutter. Det vil sige hver tredje og 24. time. Størrelsen på denne præmie, afhænger af hvor mange der spiller spillet. Har du vundet en af disse præmier, så får du en notifikation.

Bubble Zoo er under kategorien Casual games

Lignende spil

Anmeldelser

Send
 • sjovt
  sjovt
 • hyggeligt spil
  en daglig "pille" til et drilagtigt spil og en god chat.
 • God tidsfordriv
  Det er et fedt spil, kræver ikke øvelse eller noget, man kan spille i hvilken som helst grad man har lyst til .Jeg spiller altid i Udfordring i Ekspert, det syns jeg er bedst.
 • meget hyggeligt spil
  dejligt spil god hygge spreder
 • Wupti
  Så gik der lige en, to, tre timer. Hyggelig tidsrøver. :-)
 • Momse 2110
  Det er svært at stoppe igen
 • dejlig afslappende
  en tidsrøver --- er man startet flyver tiden
 • bubble
  sjovt
 • hyggespil
  dejligt spil at hygge med knuz gittesos
 • Yay
  Godt tidsfordriv