facebook-pixel
Offline - 57 minutter

LilleKandis

LilleKandis

Hej venner/veninder...


Vil I være søde at smide en hilsen i min gæstebog når I nu kigger forbi alligevel...
Vi ses på Chatten! Vil rigtig gerne hvis vi først lige har skrevet sammen lidt først, inden I søge venskab med mig.  


Jeg er en pige fra nordjylland som er 37 år, som bor sammen med min mand, og så har et lille handicap som hedder Børneledegigt. Så ved I det hvis det er fordi jeg er lidt langsom på taster i fælles spille her på kov og hvis jeg ikke hilser på jer er det fordi jeg spiller fra min mobil eller tablet, ellers er jeg en utrolig klog og sød pige, hvis man ser bort fra mit handicap.
Er førtidspensionist, men arbejder få timer om uger på Skovsgård hotel som er en beskyttet arbejdsplads for folk med særlige behov.


Knuz fra Kandis

PS: Så er jeg også "stor fan" af Danse orkester/DANMARKS POPLÆRESTE DANSEBAND KANDIS, Den 25 september 2022 blev jeg kåret som årets superfan i deres fanklub, og det var 14 gang minus fem, jeg blev det i år og hvis der er nogen af jer der gerne vil vide hvordan det forgår at blive kåret som Årets superfan så kan I måske fange mig på chatten, eller smid en hilsen I min gæstebog, så kan jeg prøve om jeg kan forklar jer det. 

DENNE TEKST BURDE ALLE HAVE PÅ SIN PROFIL STOP BØRNEPORNO PÅ NETTET! Ser du noget så anmeld det her: http://www.redbarnet.dk/Default.asp?ID=487 Den Danske Side. DENNE TEKST BURDE ALLE HAVE PÅ SIN PROFIL.  

For at vise respekt og medfølelse til en tidligere medchatter fra nabolandet sverige. Den 13 årige christina som tirsdag d.21 maj blev kvalt til døde af en person som hun mødte på chatten, og som hun sikkert stolte på. De skulle mødes og han blev hendes sidste syn.... DENNE TEKST BURDE ALLE HAVE PÅ SIN PROFIL. KOPIER OG LÆG DET PÅ DIN SIDE KOPIER OG LÆG DET PÅ DIN SIDE.
 

Seneste indlæg

  • MrBODDY
    MrBODDY

    😍teløk me a daw min ven

  • jonna52
    jonna52

    Tillykke med fødselsdagen. Happy Birthday GIF

Seneste billeder