facebook-pixel
Offline - 3 timer

hedviglone

hedviglone

Kære kov-spiller! Hvis du søger mit venskab, er det et krav fra min side, at du har et foto på af dig selv, at du kontakter mig i min gæstebog, og at du har almindelig interesse for at kommunikere på et sagligt plan. På forhånd tak! Vh Lone

Jeg er overlærer. Har undervist i alle de kreative fag, dansk og matematik. Er gået på efterløn 1/11/18 med højeste tjenestmandspension, så nyder nu at spille golf, rejse og undervise privat. 

Jeg har haft den ubeskrivelige sorg at miste min yngste søn i en voldsom bilulykke den 26.5.12, så livet er blevet noget anderledes og tungt.

 

Jeg bryder mig ikke om tatoveringer og manglende hovedhår. Jeg associerer til amerikanske straffefanger og gyser indvendigt, når jeg ser det.


Jeg er vældig træt af at blive frekventeret af hankønsvæsner, der har alle mulige underlødige tanker og som tror, at man falder på halen over at blive kaldt søde og lign. ting.

 I den verden, jeg befinder mig i, er mænd og kvinder ligeværdige og har pli, og ingen kunne drømme om at spørge fremmede om deres ægteskabslige status, kommentere deres krop eller ligefrem spørge ind til intimiteter. 


Seneste indlæg

 • WARSCHARWSKY
  WARSCHARWSKY
  hedviglone
  hedviglone

  Jamen dog. Tak skal du have. Det er meget sjældent, jeg får brev her. 

 • gstm
  gstm

  image

  hedviglone
  hedviglone

  Det var da noget af en  hilsen til én, der ikke kan fordrage ost. 😂

  gstm
  gstm

  😃

  hedviglone
  hedviglone

  Det er ikke altid nemt, hvis man bliver inviteret i byen. Så står den ofte på kaffe eller rødvin, ost og spegepølse. Det rører jeg aldrig. 😖

Seneste billeder