facebook-pixel
Offline - 21 dage

hjertelig

hjertelig

image


">Dit element: Ild

 

Skæbne planet: Jupiter

Symbol: Skytten

Din sten: Turkis

Skyttens hemmelige ønske: At gøre en forskel i verden.

 

Beskrivelse:

Styret af den fordelagtige planet Jupiter, besidder skytten en naturlig følelse af eventyr og kærlighed til livet, som gør dem til en af de mest optimistiske af Zodiacs tegn.

Ligesom deres stjernetegns symbol – skytten – er de kendt for at sigte i retning af, hvad de finder dragende -  en partner, drømme jobbet – og gøre det deres eget. De mener, at alt er muligt – og på grund af denne evige optimisme og tro på livet, er skytten dygtig til at finde deres helt egen pose guld, for enden af regnbuen.

Skytten har det bedst, når de er i bevægelse, udforsker nye kulturer og ideer. Mange skytter er tiltrukket af erhverv der har forbindelse med rejser, medier, udendørs arbejde og filosofiske forbindelser. Når de finder en partner, der forstår deres behov, for at bevare deres egen følelse af selvbestemmelse og identitet, kan skytten være den kærligste og mest generøse af alle.

Skytten er meget åben overfor sin partner. Han/hun er fredelig og tager meget hensyn til partneren, selv om han/hun er følelsesmæssigt overfladisk. Skyttens frihedstrang har en tilbøjelighed til at dominere, hvilket ofte kan føre til jalousi fra partnerens side. Skytten kan ikke “ejes”.

Skytten er som oftest begunstiget med en god portion held. Han/hun er som følge deraf optimistisk, ærlig og meget aktiv. Skuffelserne kommer sjældent, så virkelysten kender ingen grænser. Skyttens frihed sættes højt, og han/hun har altid øjnene rettet mod sit mål.

Kærlige, optimistiske og ærlige, skytten er styret af Jupiter, planeten der af astrologer betegnes som symboliserende overflod og højere uddannelse. Centauren er et af deres stjernetegns symboler, og det giver mange indblik i skyttens personlighed. Den højere udviklede Skytte lærer sig at integrere de to ender af Centauren (halvt menneske, halvt dyr).

Selv om de er intellektuelt og åndeligt avancerede, er skytten berygtede for deres mangel på takt. I forhold kræver de uafhængighed, men når de virkelig er forelskede, kan det ikke benægtes, at de er en af de kærligste af alle Zodiac tegnene.

 

image

Seneste indlæg

 • Thiko
  Thiko

  Tillykke med fødselsdagen kære Hjertelig 💐 Håber du har en rigtig vidunderlig dag!!

  Happy Birthday GIF 

  💖 Fødselsdagskram fra Thiko 


 • knudjac52
  knudjac52

  et stort tillykke med dagen, men vær nu lidt sød ved manden trods alt

Seneste billeder