facebook-pixel
amigo
Offline - 4 år

amigo

Hejsa til dig der lige smuttede forbi min profil.

Du er kommet til en quinde der har kæmpet hele sit liv og aldrig fået nået forærende. Det har selvfølgelig sat sit præg, men jeg mener selv jeg er en meget givende person, der som hovedregel ser lyst på tingene. Med humor har jeg klaret mig gennem, de ikke altid lyse sider af tilværelsen. Nogen gange kan humoren være temmelig sort og til tider under bæltestedet.
Håber af den grund ikke, at jeg kommer til at træde nogen over tæerne - hvis, er det ikke hensigten og så er det dejligt hvis du vil gøre mig opmærksom på det.
Her på KOV søger jeg venner - så tror du vi kan have noget til fælles, så tøv ikke med at søge om venskab.

Tjek lige mit stjernetegn ;o)
Element: Ild Temparament:
For dig er der kun en vej og det er frem og du er forrest. Du besidder enorme mængder energi, så dit aktivitetsniveau er for det meste højere end andres. Det er yderst vigtigt for dig ikke at spilde tiden, det er naturligt for dig at være igangsætter og at få ting til at ske. Det er ikke altid, du når at overveje en situation så nøje, før du tager en beslutning, men til gengæld tager du altid konsekvensen for dine handlinger. Selvtillid er ikke noget, du har for lidt af; faktisk kan du være temmelig egocentreret og arrogant. Som regel har du dog noget at have det i. I alt hvad du foretager dig, vil du have kontrollen og bestemme farten, og andre kan til tider opfatte dig som en dominerende, taktløs, egenrådig bulldozer.
Dating taktik:
At score nogen er for dig det samme som at gå på jagt; det gælder om at trænge byttet op i en krog, nedlægge det og slæbe det hjem ved håret (eller skægget). Du elsker spændingen ved jagten og føler en dyb selvglæde, når det lykkes dig at erobre den udkårne. Lidt konkurrence skader ikke, det virker nærmest bare opildnende på dit jagtinstinkt. Det lyder jo ret brutalt, din her nævnte taktik, men faktisk kan du være ganske uimodståelig, for du holder ikke igen med at udtrykke dine følelser, du er vildt lidenskabelig og under jagten giver du den udkårne din udelte opmærksomhed.
Forelskelse:
Efter at du har indfanget byttet og slæbt det hjem, beslutter du dig for, om det er værd at beholde. Hvis du er i tvivl og det ikke er helt spændende nok, er tingene hurtigt overståede, men hvis du skulle gå hen og blive forelsket, sker det med store armbevægelser og stormfulde følelser. Åh, hvor du føler! Og du bliver anderledes blid, hengiven og forstående overfor din partner. Du bliver næsten som et lille barn, der hele tiden vil holdes om og nusses og du kan blive noget så romantisk. Men gennem alt dette føleri sørger du dog altid for at bevare kontrollen.
Parforhold:
Tingene er aldrig kedelige hjemme hos dig, for dit lidenskabelige temperament gennemsyrer alt, hvad du foretager dig. Du er en ret krævende partner, for du vil konstant have opmærksomhed samtidig med at du skal kunne bevare din frihed og space til at være dig selv. Hvis din partner kræver samme mængde frihed, kan du dog blive meget jaloux. Der er som regel mange hede slåskampe og endnu mere, endnu hedere sex.
Sexuelle stil:
Som på alle andre områder er du her meget dominerende. Du er frygtløs, udholdende og eksperimenterer gerne. Magtkampe pirrer dig men der behøves intet sexlegetøj eller redskaber; den mentale magt er nok for dig. Dit behov for sex er fuldstændigt umætteligt, du har lyst når som helst og hvor som helst. Vædderkvinder har en forkærlighed for mænds skæg - det er godt at holde i og det kilder eller kradser noget så dejligt. Væddermandens yndlingsstilling er at tage partneren bagfra, mens hun læner sig forover.
Partner:
For det første skal du kunne holde ud at være sammen med en total-egoist. For det anden skal du hele tiden være i stand til at udfordre, pirre og provokere dette her aktivitetshungrende lille væsen, der bare så gerne vil elskes. Så vær stærk, hold på dine grænser og lad være at være for forudsigelig.
Passer bedst med: Løve, Skytte, Tvilling, Vandmand, Vægt, Tyr.

Seneste indlæg

Seneste billeder