facebook-pixel
Uffemanden
Offline - 2 timer

Uffemanden

Hej,
Jeg er en mand på 58 år, førtidspensionist, der bor i Veksø i Egedal kommune mellem Hillerød og Roskilde på Sjælland. I er velkomne til at besøge mig og få en kop kaffe. Jeg har gået i skole på Duehavevej skole i KBH, Fredensborg skole, Marie Mørck's skole i Hillerød og Espergærde Amtsgymnasium (79-82).
Jeg har boet på Snekkersten-Kollektivet, Måløvgård, Fabianhus i Esrum, Lindevang i Helsingør og Skovbo i Ølstykke.
Jeg er oprindeligt født i Frederikshavn, og har tilbragt mange sommerferier deroppe hos min mormor og i vores sommerhus (62-88).
Jeg har arbejdet på montageværksted og smedeværksted på Hillerød sygehus i 80'erne og 90'erne. På pladebiblioteket i Helsingør, på pædagogisk central i Snekkersten, hos anlægsgartner Larsen i Saunte (1988-89). Gjort rent hos dyrlæge Svane i Helsingør. Haft avisjob i Helsingør og gjort rent på værestedet Springvandet i Snekkersten i 2004. Desværre blev jeg også syg af tarmsygdommen colitis-ulcerosa. Jeg forsøgte at gå med aviser igen for et par år siden, men det gik helt i kluddermikkel.
Så kom jeg ind på Lilleskolen i Vanløse, men Roskilde kommune (jeg boede i Gundsømagle på det tidspunkt) sagde nej til transporthjælp, så det mislykkedes. Jeg har forsøgt mig med et on-line kursus hos Smartlearning, men gennemførte det ikke, da jeg ikke havde PC på det tidspunkt og skulle gå på biblioteket og sidde der i stedet for.
Jeg bliver hurtigt træt i hovedet, mens kroppen holder lidt længere. Et glas vand, en b-vitamin i pilleform, c-vitamin, noget sukker, mad, salt etc. hjælper kun svagt. Sådan har det faktisk været siden jeg var 19. Jeg søger venner i nærheden af Veksø i Egedal kommune. Jeg samler på frimærker og holder af kortspil, bl.a. Canasta, Poker (på internettet), Idiot66, Mausel og Whist. Jeg kan godt lide at se DVD-film. Jeg er også litteratur-interesseret.
Seneste indlæg

 • hamselv53syd
  hamselv53syd

  Tillykke med dagen....

  Hilsen 

  Finn

  Besvar
 • chili41
  chili41

  Tak for dit indlæg, altid hyggeligt at læse om, 

  KH Illona chili1988


  Besvar

Seneste billeder