Uffemanden
Offline - 1 måned

Uffemanden

Hej,
Jeg er en mand på 58 år, førtidspensionist, der bor i Veksø i Egedal kommune mellem Hillerød og Roskilde på Sjælland. I er velkomne til at besøge mig og få en kop kaffe. Jeg har gået i skole på Duehavevej skole i KBH, Fredensborg skole, Marie Mørck's skole i Hillerød og Espergærde Amtsgymnasium (79-82).
Jeg har boet på Snekkersten-Kollektivet, Måløvgård, Fabianhus i Esrum, Lindevang i Helsingør og Skovbo i Ølstykke.
Jeg er oprindeligt født i Frederikshavn, og har tilbragt mange sommerferier deroppe hos min mormor og i vores sommerhus (62-88).
Jeg har arbejdet på montageværksted og smedeværksted på Hillerød sygehus i 80'erne og 90'erne. På pladebiblioteket i Helsingør, på pædagogisk central i Snekkersten, hos anlægsgartner Larsen i Saunte (1988-89). Gjort rent hos dyrlæge Svane i Helsingør. Haft avisjob i Helsingør og gjort rent på værestedet Springvandet i Snekkersten i 2004. Desværre blev jeg også syg af tarmsygdommen colitis-ulcerosa. Jeg forsøgte at gå med aviser igen for et par år siden, men det gik helt i kluddermikkel.
Så kom jeg ind på Lilleskolen i Vanløse, men Roskilde kommune (jeg boede i Gundsømagle på det tidspunkt) sagde nej til transporthjælp, så det mislykkedes. Jeg har forsøgt mig med et on-line kursus hos Smartlearning, men gennemførte det ikke, da jeg ikke havde PC på det tidspunkt og skulle gå på biblioteket og sidde der i stedet for.
Jeg bliver hurtigt træt i hovedet, mens kroppen holder lidt længere. Et glas vand, en b-vitamin i pilleform, c-vitamin, noget sukker, mad, salt etc. hjælper kun svagt. Sådan har det faktisk været siden jeg var 19. Jeg søger venner i nærheden af Veksø i Egedal kommune. Jeg samler på frimærker og holder af kortspil, bl.a. Canasta, Poker (på internettet), Idiot66, Mausel og Whist. Jeg kan godt lide at se DVD-film. Jeg er også litteratur-interesseret.
Seneste indlæg

 • chili41
  chili41

  Tak for dit indlæg, altid hyggeligt at læse om, 

  KH Illona chili1988


  Besvar
 • stary
  stary


                                                      Hej Uffemanden

                               Ønsker dig tillykke med fødselsdagen.

                               Gid at det bliver en dejlig dag.


                                         Hilsen stary

                  

  Uffemanden
  Uffemanden

  Mange tak skal du have for fødselsdagshilsenen Stary!

  Besvar

Seneste billeder