facebook-pixel
Offline - 1 år

torpdahl

torpdahl

Er ved at være godt træt af! At når man går i spil som whist! Og man ikke kan gøre noget..Fordi spillet fryser... Så mister man rating.  Sku da ikke mit problem det ikke virker!  Og når jeg tester min com.. Får jeg at vide. Ingen fejl..


STOP BØRNEPORNO PÅ NETTET! Ser du noget så anmeld det her: http://www.redbarnet.dk/Default.asp?ID=487 Den Danske Side. DENNE TEKST BURDE ALLE HAVE PÅ SIN PROFIL. KOPIER OG LÆG DET PÅ DIN SIDE.

Lørdag den 11/03/06 En lille en at tænke MEGET over!!! Hvorfor skal uskyldige mennesker død??? Skriver dette. Fordi to arbejdskolegaer/venner er døde den 11 Marts 2006.Revet bort på få sekunder... De blev kun 20 år gamle!!!!! De kørte glat i den enes bil! da de var på vej hjem fra byen! Om de havde drukket alkohol!! Har polititet ikke oplyst endnu! De ramte en af de chikaner der er i mange byer! Og ramte derefter ind i et hus. Og blev dræbt!!!! Nu står deres familie tilbage med en stor sorg!!! Men deres familie.venner og jeg vil ALDRIG glemme de to Kasper og Allan fra Spøttrup!!!!! Til dem der kender dem! Husk dem som to glade unge mennesker!! Sorgen er der hos mange... Men tænk positivt fremad!! PAS PÅ FART OG ALKOHOL NÅR DU KØRE BIL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dit liv er kun til låns. På ubestemt tid!!!!!

Lørdag den18/03/06 var endnu en sørgelig dag i mit liv!!! Det er ikke nemt at være glad ligenu! Her til aften kl 18.36 døde endnu en ven til mig!!! :-( Han blev 30 år... Han havde kræft i hjernen. Hans navn var Robin. Han havde været syg i ca 4 år. Og han og hans forlovede kæmpede til det sidste mod den grusome sygdom!!! De VILLE IKKE GIVE OP!!!! Robin troede til det sidste på at lægerne kunne hjælpe ham! Men kræften VANDT over en stærk person igen!!! Han efterlader sig to små piger... Som dog er hos sin mor... Men de savner deres far! Og kan jo nok ikke forstå hvor han er de er mellem 4-6 år Robin var en meget glad og positiv menneske! han var altid sjov/flink/hjælpsom og en man kunne tale med om alt!!! Hans familie står med stor sorg i denne tid... Men det gør vi også hans venner og bekendte!! STØT KRÆFTENSBEKÆMPELSE!!!!!!!!!! Så man måske kan finde en kur mod den væmmelige sygdom....... Torsdag den23/03/06 Har lige været til bisættelse!!! Hold da op det tager hårdt på en med alle de dødsfald i min omgangskreds!!! :-((((((((((((((((((((

Seneste indlæg

Seneste billeder