facebook-pixel

Vi oplever i øjeblikket problemer med flere spil, vi arbejder på sagen.

Offline - 7 timer

SkaermTrolden

SkaermTrolden

SkaermTrolden byder velkommen til profilen ...😉

Kan se du har været forbi SkaermTrolden's profil - så lidt nysgerrig blev du da...   det er bare i orden, kom du blot lidt nærmere, jeg bider ikke *s*. Hvem er så ham der SkaermTrolden - tja, det er der jo kun éen måde at finde ud af på... *ss*  🤭

Jeg er her for at spille, hygge og måske møde nye spændende mennesker 😉 Hvis du vil  lære mig at kende og måske optræde på min venneliste, så må du ha et billede på din profil af dig selv , jeg vil vide hvem det er jeg snakker med ...... du kan se mig, så vil jeg også kunne se dig .....

Bare fordi jeg jævnligt skifter profilbillede, eller du måske syntes jeg ser sød ud, godkender jeg IKKE venneanmodninger, medmindre vi har chattet sammen, spillet mod hinanden, eller du har spurgt pænt først og er kommet med en begrundelse for din anmodning. 

Tiden her på KOV går for det meste med at vinde lidt poletter i diverse spil, jagte lidt nye medaljer når tiden er til det, eller spille en lille turnering eller to, så det kan komme lidt flere pokaler i skabet 8har gjort plads .. (griner)

Måske vi ses derude til et spil eller to og en lille chat - hvem ved. God jagt til alle, i kampen om flere poletter, medaljer og pokaler og ikke mindst gode venskaber. 

Ha' nu en god dag på KOV, hilsen SkaermTrolden
   🤗   rul ned, der er mere endnu.... 😎


LUDO's 7 dødssynder:

1. Lad være med at spørge; "hvornår starter vi?"

Enten er det din første runde, og så er der et ur midt på skærmen, der tæller nedad.. gæt hvad der sker, når det når til 0:00... Eller også er det anden runde eller længere fremme, og så starter du når deltagerne er færdig med deres tidligere runder!


2. Lad være med at være utålmodig.

Hvis du ikke har tid, lyst eller tålmodighed til at vente på at din runde starter
- så er LUDO ikke spillet for dig.


3. Lad være med at være påtrængende.

Hvis folk ikke gider chatte - med dig eller generelt - så lev med det.


4. Lad være med at klynke.

Uanset om folk slår dig hjem 10 gange i træk, om de ikke gider hilse på dig, eller bare har en anden mening end dig, så lad være med at klynke. Det er pinligt for dig selv, og vi andre krummer tæer på dine vegne.


5. Lad være med at slå folk hjem og send roser bagefter.

Det svarer til at sende et bombefly ind over et uland, efterfulgt af et nødhjælpsfly.. folkene på jorden synes nok, at nødhjælpen bagefter blot er et hån. Stå dog ved at du slår folk hjem.
Skal du absolut sende roser, så gør det når han/hun kunne slå dig hjem, men ikke gjorde det..


6. Lad være med at piv over du bliver slået hjem.

ISÆR hvis grøn både kunne slå gul OG dig hjem, men valgte dig. Det er nødvendigvis ikke en større konspiration på statsplan der er tale om. Måske er det for at fjerne dig fra andenpladsen. Måske er det fordi han ikke kunne lide dig. Eller måske spiller de bare sammen. I alle 3 tilfælde er det 100 % iorden - det er
IKKE imod reglerne..


7. Lad være med at træk tiden.

Har du Facebook, Messenger, Instagram samtaler kørende, ser TV, surfer på nettet eller har andre gøremål mens du spiller, så vær opgaven voksen og pas dine ture eller træk dig frivilligt. Og lad os så sige det i kor så alle forstår det; "først SÅ slår du, og SÅ chatter du"! 

* disse ord kunne såmænd også gælde for mange af de andre spil & turneringer*

Copyright SkaermTrolden 


Seneste indlæg

 • happyand
  happyand

  Stort tillykke med dagen happy hilsen Happpyand 

  image

  SkaermTrolden
  SkaermTrolden

  mange tak 😎

 • skovtrold15
  skovtrold15

  Tillykke med din fødselsdag , håber du får en rigtig god dag - med masser af hygge . Tillykke

  SkaermTrolden
  SkaermTrolden

  mange tak 😎

  skovtrold15
  skovtrold15

  Det var så lidt . go dag 


Seneste billeder