facebook-pixel
Offline - 2 år

realmama

realmama

Hejsa Jeg er en kvinde fra 1958. Jeg er gift. Har haft sølvbryllup. Har 4 børn hvoraf den ældste er en søn på 31 år.Han har gjort mig til bedstemor. Izabella, mit ældste barnebarn er  6 år nu og hendes lillesøster Yazmin er 3 år.Min datter har også gjort mig til Bedstemor til Magnus på 3 år, Julie Marie på 2 år og lille Oliver der er 1 år til maj .Nogle skønne unger som jeg nyder meget. Jeg blev færdig med at læse til lærer i juni og har haft nogle barselsvikariater. Lige nu søger jeg et fast job med lys og lygte, mens jeg har vikartimer. Jeg er af natur lidt tilbagelænet, undtagen når jeg hører et eller andet på chatten der bringer mit ( uha pis i kog) så blander jeg mig og bliver upopulær :-( derfor er det jo så dejligt når jeg møder venligtsindede mennesker og det må du være siden du læser detteher**gg**
Jeg er tidligere uddannet informatik-assistent så jeg er også meget glad for computere. De, bøger, børn, familie og arbejde fylder mit liv.


Jeg kan ikke fordrage når folk ikke behandler deres dyr eller børn ordentligt Hvis ikke man har råd til dyrlægeregninger eller tid til sine børn bør man ikke få nogle af disse.

Seneste indlæg

  • gubbi31
    gubbi31

    stort tillykke med føslesdagen 

Seneste billeder