facebook-pixel
Offline - 3 år

nuser28

nuser28

Hvorfor mænd ikke egner sig som brevkasseredaktører...

Kære Brevkasse,

Jeg håber du kan hjælpe mig.

Forleden dag, da jeg skulle på arbejde, sad min mand og så morgenTV som sædvanligt. Jeg skulle på arbejde og sagde farvel og kørte afsted. Jeg havde ikke kørt mere end få hundrede meter, da motoren pludselig satte ud og bilen stoppede med et ryk. Jeg gik tilbage efter hjælp fra min mand.

Da jeg kom hjem, kunne jeg ikke tro mine egne øjne: Han poserede foran garderobespejlet, iført mine trusser, mine højhælede sko og min make-up.

Jeg er 32, min mand er 34, og vi har været gift i 12 år. Da jeg overraskede ham, forsøgte han at forklare sig med at han havde lånt mine trusser, fordi han ikke kunne finde sine egne. Da jeg derefter spurgte ham om make-uppen, brød han sammen og tilstod at han havde gået med mit tøj i 6 måneder.... Jeg bad ham holde op med det, eller jeg ville gå fra ham!

Jeg elsker ham højt, men siden er han blevet mere og mere fjern og jeg føler ikke rigtigt at jeg kan komme i kontakt med ham mere.

Jeg håber du kan hjælpe mig?

Mange hilsner Fru Ensom.Svar:
Kære Fru Ensom,

Der kan være mange årsager til at en motor pludselig sætter ud kort tid efter at den er startet.

Begynd med at checke at der ikke er forstoppelse i benzintilførslen. Hvis det er i orden, så check spændebåndene, som holder vacuumslangerne fast på indsugningsmanifolden, de må ikke være utætte, da der vil komme falsk luft ind. Hvis disse ting ikke løser problemet, kan det være benzinpumpen som er defekt; den vil da levere et for lavt tryk til karburatoren.

Jeg håber at dette hjælper.

Med venlig hilsen
Brevkassen

Seneste indlæg

Venner (3)

Seneste billeder