facebook-pixel
Jimse78
Offline - 1 dag

Jimse78

Jeg søger venner håber det er dig !!

Hey,....

jeg hedder Jimmy – og velkommen til mit lille univers…:-)

Hvor er det bare hyggeligt, at du gider at lære mig at kende, først vil jeg sige lidt om mig selv,

Alder: Jeg er fyldt 44 sidste år i December.

Stjernetegn: Jeg er stenbug, og faktisk alle de ting der er skrevet passer meget godt på mig, altså ikke alt men meget af det.

Hårfarve: Jeg har mørk hår,

Øjenfarve: Tja, mine øjne er vist blålige med sådan en gul ring rundt om pupilen.

Familie: Mor bor sammen med en anden mand, han er ret sej, og så er der jo min lillebror, som ser noget ældre ud end mig også ligner han slet ikke... Desværre hehehe:-D

Mit motto: Smil til verden og den smiler til dig... Sov om søndagen eller når du bliver gammel... Det laver jeg om 5 år: jeg håber jeg har tage  5 år mere på mit  job i Elgiganten (den 23/7 2023 har jeg fået min 5 års nål i Elgiganten)

Favorit musik: Det er meget forskelligt, lige hvad mit humør er. Har jo været radiovært...

Mest cool kluns: Stramme bukser og en kort ærmet bluse

Jeg hader når: Folk stjæler og lyver og ikke over holder aftaler og misser en, en aftale med mig bliver jeg gal i skralden.

Fedeste mobil: Ja det er helt klart den jeg har nu, nemlig en Google pixel 7 pro, den er vildt fed, og nem at finde hoved og hale i... hehe.....

Jeg kan faktisk godt være meget genert, og jeg må nok tilstå, at jeg har lettere ved at smide en sms frem for at ringe,

Hobby: mine venner og veninder og internettet, min mobilos og fjollekassen selvfølgelig. Jeg elsker at komme ud i naturen og tage på ture, jeg kan uden problemer ta en hel søndag på værelset med junkfood, dvder og råhygge - både med og uden venner. Jeg er en god lytter og altid er klar til dem, hvis de har problemer.

Jeg er også den type, der ikke kan klare at se død og ødelæggelse i Nyhederne....

Kæreste: ja Ilse kan ikke sige hun er danmarks beste pige -- da hun er nordmand så kan sige den norske beste pige. du kan hilse på hinde her på siden som ( ilse1980 )

Det var så "lidt" om mig, så hvis du er interreseret skal du bare smække noget post i kassen til mig, lover 100% at svare alle. Lev vel Hilsen Jimmy

Seneste indlæg

Seneste billeder