hanne49
Offline - 19 timer
Jeg har de sidste 14 år boet på en dejlig og hyggelig gammel gård, i Vest Sjælland, sammen med min mand og yngste søn, men nu er vi flyttet til Skovlunde til det sidste drømmehus,  vores ældste søn, svigerdatter og børnebørn bor i dag på gården, dejligt for dem , og dejligt for os.  vores dejlige gamle rottweiler  er desværre død af sygdom, savner hende helt vildt. Men vi har da en dejlig kat Messi, til at hygge med. 
Jeg har en lille stade på et indendørs marked, OLG Odsherred loppe og genbrug, hvor jeg har en  systue, med rep af tøj, og krammer ting fra flytningen. Jeg elsker at sy, strikke og  hækle. Jeg laver kort, nisser og smykker og meget andet, Jeg kan godt lide at lave god mad, sylte og bage. Og så kan jeg lide at ordne min have. 

Vores yngste Søn har været heldig at få et hus, 2 min fra os, så det er dejligt. Han har en dejlig Rottweiler, avl fra vores egen skønne hund.
Og vi har et varmt og skønt forhold til vores børn , svigerdatter og dejlige børnebørn 
 
Jeg strikker næsten alt på bestilling, sokker - trøjer - huer - tørklæder ,  samt syr tøj til runde piger, og meget andet. skriv i min gæstebog, hvis du er interesseret. Hilsen hanne49

Min stadeplads er på OLG Sneglerupvej 2  I Grevinge Vest Sjælland, hvis nogen har lyst til at besøge vores dejlige indendørs marked med over 100 stader og en skøn lille Café

 

  .

Spillet for nyligt

Seneste indlæg

  • truntemor200
    Truntemor200

    tillykke med dagen for 2 dage siden

  • sula
    Sula

    image

Seneste billeder