haidarz

haidarz
Jeg kan godt li' at småchatte mens jeg spiller...

Jeg er gift med verdens dejligste mand.

Tilsammen har vi 4 børn (ingen fælles) - ingen hjemmeboende. Vi har 3 dejlige børnebørn - Asta og Naja, som blev født, den 4. november 2008 ... vores 2 små prinsesser.
Den 2. december 2012 meldte Bastian sin ankomst - min datter, Kirstine havde termin, den 26. december, men den lille fyr var nysgerrig og ville partout have julen med :o)

Min dejlige papdatter Jannie spiller også herinde - som bjkristensen
 
Vi har et gammelt hus laaaaaaangt ude på landet - med langt til naboerne og højt til "loftet"
 
Jeg har arbejdet med IT siden 1985, men i øjeblikket er jeg jobsøgende og har været det siden februar 2015 efter 34 års ansættelse hos TDC. Det lader ikke til, at der er nogen, der har brug for mit grå guld .

Min fritid bliver brugt på lidt af hvert: Når man har et gammelt hus , er der altid noget at lave - og vi har også en stor have , der insisterer på at gro til , hvis vi ikke er efter den hele tiden - øøøh - det hedder vistnok spontan bevoksning - fniz
 
Jeg elsker en god bog - f.eks. historiske romaner og biografier , men jeg har også nogle favoritforfattere: Stephen King , Dean Koontz , Anne Rice , Umberto Eco , Palle Petersen... Jeg låner ikke bøger på biblioteket , da jeg godt kan li' at eje dem - jeg tror min samling har rundet 800 bøger.

Jeg forsøger mig også med lidt klatmaleri - men det bliver nu ikke til så meget.
 
Vi har 2 dejlige katte: Vimmer og Sambo. Der er også billeder af dem i mit galleri

Når du nu alligevel har "tærsket" dig igennem hele denne smøre - så kunne du jo lige så godt lægge en lille hilsen i min GB - jeg vil blive så glad
 

Seneste indlæg

Seneste billeder