facebook-pixel
elaya

elaya

Jeg er af hunkøn (uden at være køn, det var jeg som barn, men er vokset fra det). Jeg har to dejlige voksne drenge (noget har jeg altså haft held med). Jeg har udpræget humoristisk sans (gerne sort).
Jeg er også en af kulierne der har haft fast arbejde (alt for fast, og alt for meget). Jeg er efter en blodprop på hjernen, erklæret hjerneskadet i en sådan grad at jeg ikke kan være til gavn på en industri arbejdsplads.

Det var jeg i starten meget ked af, det var nok mest betegnelsen "hjerneskade", men nu er jeg kommet til erkendelsen at det giver en grad af frihed. Dels til at kunne gøre de ting jeg stadig kan og ikke mindst i det tempo jeg kan overkomme. jeg kan faktisk stadig det samme, men det skal planlægges nøjere og tager længere tid. 

Jeg har først i en sen alder fået computer, så jeg bruger meget tid på at lære den at kende, så man kan sige at vi har et fast forhold, og det er næsten som at være gift, den svarer også igen når den får en kommando den ikke forstår

Når jeg ellers kan løsrive mig fra det her sted, kan en go' bog sikre at jeg er fuldstændig fortabt, og uden for rækkevidde.
Jeg strikker når min arm tillader det, har både tennis og golfalbue (det lyder vel nok flot ikk')
Jeg ønsker at solen altid vil skinne på din vej, ikke mindst hvis du smider en hilsen i min gb. Husk: Ikke smække med døren når du går
 

Seneste indlæg

 • momsemor200
  momsemor200


  Besvar
 • larsu
  larsu

    

  Mange tak for din fine hilsen på min fødselsdag

    

  Besvar

Seneste billeder